Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar
Şekillendirici aldım ben de:)
Bunu alıp doktoRa tekrar muayene olmaya gibiyim diyorum
Ayrıca doktorlar bir sekilde bacak üzerinde sonucun nasıl olacağını gösteremeli
Bunu yapan var mı?:)
Kızlar
Şekillendirici aldım ben de:)
Bunu alıp doktoRa tekrar muayene olmaya gibiyim diyorum
Ayrıca doktorlar bir sekilde bacak üzerinde sonucun nasıl olacağını gösteremeli
Bunu yapan var mı?:)
Cnm sekillendirici sadece facebook uzerindenmi aliniyor.birde oturunca dizlerinin ic kisimlarindn belli oluyormu.bende alicam ameliyat olamdim son carem bu olcak.sen kaca nerden almistin.
Çok teşekkür ederim cevabın için peki bir fotoğraf koyma imkanın varmı şekillendirici olmadan ve şekillendirici ile birlikte alt taraftaki açıklığım çok fazla benim tayt giyersen kurtaracak kadar olsun yeter benim içinbu forumda yeni olduğum için özelden msj atıp alamıyrm
Cnm sekillendirici sadece facebook uzerindenmi aliniyor.birde oturunca dizlerinin ic kisimlarindn belli oluyormu.bende alicam ameliyat olamdim son carem bu olcak.sen kaca nerden almistin.
Krena sekillendiriciyi bende cok begendim hatta takip doktora gostereyim dedim ama firsatim olmadi muayenede. Aneliyattan once cizim yaparken gostereyim diyorum
butun doktorlar bir sekilde simulasyon yapmali
nerden bilelim nasil olacgini
ben 2 doktor arasındayım AK ve HF
2sine de gittim
bi silkonlari alip gidicem tekrar:)
butun doktorlar bir sekilde simulasyon yapmali
nerden bilelim nasil olacgini
Aynen katiliyorum kafasinda ne oldugunu bilmek lazim doktorun. Senin sevdigin sekille onunki aynimi degilmi. İki dr ada bende gittim hf zaten resim bile gostermiyor ak resim gosteriyor en azindan. Bende sekillendiriciyi takip boyle istiyorum demeyi dusunuyorum. Ki bilsin olacakmi olmayacakmi soylesin hazirlikli olayim en azindan
HF de resim işine tepkili:)
AK da cool da cool:)
kerpetenle laf alınır seklinde
AK guven verio ama cok az yag alıp mkoyuyor gibi bir imajı var gozumde:)
Kızlar 17 aralık ta ameliyat oldum malum yağ dolgusu; şimdi yavaştan spora başlamak istiyorum sizce bir sorun olurmu
Ben de yüzen biriyim yağ dolgusu erir mi acaba?Kızlar 17 aralık ta ameliyat oldum malum yağ dolgusu; şimdi yavaştan spora başlamak istiyorum sizce bir sorun olurmu
Senin martdı değil mi angel? az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ben de valla yaz gelmeden olacağım:)Evet gramlardan bahsediyo:)) kimisi 2-3 kilo yag alicam diyo. Ak da 300 -500 gramdan bahsediyo. Bakalim verdik bi karar 5 yilin sonunda:))
Senin martdı değil mi angel? az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ben de valla yaz gelmeden olacağım:)
Ben de yüzen biriyim yağ dolgusu erir mi acaba?
Evet gramlardan bahsediyo:)) kimisi 2-3 kilo yag alicam diyo. Ak da 300 -500 gramdan bahsediyo. Bakalim verdik bi karar 5 yilin sonunda:))