Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yağ enjeksiyonu ile açıklığı kapanmayacak arkadaşlar yağ+silikon yaptırdı.3-4 seans fazla gibi geldi bana

Genelde operasyon olanlar 2 kez rötuşa gidiyor o kadar. 3-4 seans yağ enjeksiyonu yaptırmak maddi manevi yorar insanı

İç kısımlar silikon yağ bir şekilde kamufle ediliyor da dış kısımlara çare var mı arkadaşlar benim bacaklarım bildiğiniz parantez ( )😒

Dis yanlar icinde cozumler var canim. Dis kismlarda yag varsa onlar aliniyor. Yag yoksa oradaki kaslara mudahale edilebiliyor tabiki kisiye gore degisiyor sonuclar dr la konusmanda fayda var

Teacher hosgeldin arkadasimsordugun sorular cok goreceli o yuzden cevaplamak zor. Burada silikondan cok memnun kalan da oldu cikarttiran da. Yaglari tamamen eriyen de oldu tek seansta memnun kalan da. O yuzden forumu mumkun oldugunca okumani tavsiye ederim cok yardimci olacaktir. Ben yeni aml oldum bugun 9. Gunum. Yag enj yapildi. Ben kendi tecrubemi olabildigince paylasmaya calisiyorum cunku ben buradaki arkadaslarin tecrubeleri sayesinde cesaret ve umut edip bu ameliyati oldum:) forumun her sayfasini ezbere biliyorum neredeyse:))). İst drlar konusuna gelince burada ameliyat olamadan bile mutlaka mail atip resim gonderip fikir al derim. Ben burada adi gecen tum dr lara ( neredeyse) hem mail attim hem muayene oldum en azindan mail atabilirsin. Ameliyat olacak tum arkadaslara allah kolaylik versin ve arastiranlara tabiki

Hepiniz hosgeldiniz simdi sizin yazdiklarinizi okurken 6 yil once ciktigim bu yolculugun baslarina dondum:) benim isim kolaydi biraz forumun cok az sayfasi vardi ben bile zorlanmistim okurken. Sizin isiniz daha zor simdi ama birde su var suan forumda daha cok tecrube daha cok bilgi ve daha cok sonuc var. Ve tabiki yeni uygulamalar da cikiyor. O sebeple hepinize kolay gelsin diyorum. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarim seve seve :)

Yağ enjeksiyonu ile açıklığı kapanmayacak arkadaşlar yağ+silikon yaptırdı.3-4 seans fazla gibi geldi bana

yağ+silikon çok mantıklı aslında. çünkü 3-4 seans beni söylediğin gibi maddi manevi yoracak. yağ+silikon yaptıranlardan yorumlar gelirse benim için biraz daha belirleyici olacak sanırım

teşekkür ederim, hoşbuldum :)) öncelikle çok geçmiş olsun. umarım herşey istediğin gibi olur. bu durumu ancak yaşayan anlar. o yüzden Allah pişman ettirmesin, yağların erimesin inşallah.
Aslında ben sadece hıfzı beye muayene olup hemen karar verdim. bu acele neden anlamıyorum şimdi. sanırım artık çok bunalıyorum durumumdan. forumda Ferruh beyin adı da önplana çıktığını görünce salı için muayene randevusu aldım. asistanı silikon yaptıklarını söylüyor ama silikondan çok korkuyorum. yağ da da erirse ve herşey boşa giderse diye endişeliyim, çünkü benim maddi imkanım çok kısıtlı ve ikinci bir şansım yok. orada olmadı hadi buraya gidiyim diyemem.
senin iyileşme sürecin nasıldı? ağrın sızın ya da hareketlerde kısıtlama oldu mu? neden silikon tercih etmedin?

başka doktorlardan da fikir almam gerekecek demek ki. hepsi 3-4 seans derse demek ki öyle olmak zorunda farklı şeyler söylerlerse ona göre karar veririm diye düşünüyorum şimdilik

İyilesme surecim cok iyi gecti hatta geciyor:) benim agrim neredeyse yoktu canim dr yatman lazim demese gezerdim yani. İlk iki gun hafif bir kas agrisi gibi yag verilen yerlerde,alinan yerlerde dokunmadigim surece hic agri yoktu. İlk 3 gun yatmak gerekiyor o biraz sıkıcıydı. Onun disinda hic problemim olmadi cok sukur. Silikon aslinda ben cok istedim. Bana bircok dr silikon onerdi ama benim esim istemedi o yuzden yag enj yaptirdim
Esimin bundan da haberi yok ta. Silikonu saklayamam diye yag enj yaptirdim canim

benim eşimin de haberi yok, o yüzden ya yağ enj yaptırmak ya da yağ+silikon yaptırmak istiyorum. ona göbek yağımın bir kısmını aldıracağım dedim
şimdi bir de Aquafilling dolgu diye bir uygulama gördüm. bu nedir acaba? sanırım kalıcı değil ama yaptıran var mı acaba forumda. sen hangi doktora yaptırdın? Ferruh beye muayene oldun mu? o artık sadece silikon mu yapıyor? çok soru soruyorum değil mi

Aquafilling yaptiran elcer arkadasimiz var ona sorabilirsin. Ben ankarada muayene olmadim hic ist da ve izmirde oldum. İstanbul da ak ya ameliyat oldum. Ferruh bey hakkinda pek bilgim yok basarili sonuclari vardi onun o kadar biliyorum sadece. Forumun basindasin sanirim ilk zamanlarcok vardi ona yaptiran

Merhaba.. Ben silikon+yağ transferi yaptırdım. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.

mesajını görünce çok mutlu oldum :))))
1. iyileşme süreci nasıldı?
2. silikon rahatsız etti mi ya da seni memnun etmeyen başka bir şeye sebep oldu mu?
3. hangi doktora ne zaman yaptırdın?
4. problemini kalıcı olarak çözdü mü?
5. yağlarda erime oldu mu? olduysa ikinci bir operasyona gerek kaldı mı?

cevapların benim için çok çok çoooook önemli.. şimdiden çok teşekkür ederim

Dis yanlar icinde cozumler var canim. Dis kismlarda yag varsa onlar aliniyor. Yag yoksa oradaki kaslara mudahale edilebiliyor tabiki kisiye gore degisiyor sonuclar dr la konusmanda fayda var

Offff çok sıkıntılı Yaaa daha hiçbir doktordan fikir almadım ama sanki senin bacaklar adam olmaz asla diyecekler diye çok korkuyorum 😔Allah hepinizin yardımcısı olsun canım cevabın için teşekkürler.

bence hiç moralini bozma çünkü yanlardan çok az yağ bile alsalar bence görüntü çok çok farkeder.

1) ilk 3 gün yatıp kalkmak adım atmak zordu kaldıracak birisi olması şart. Zaten sadece wc için kalkıyorsun. Ondan snrası daha kolay geçti 17 gün sonra aksamadan yürümeye başladım. En azından 2 hafta seninle ilgilenen birisi olsa iyi olur.

2) silikonu şu an hiç hissetmiyorum eskiden nasılsa hareketlerim hala aynı. Bacaklarım eskiden kalındı zaten dışlardan da yağ alnsa da silikon konulunca iyice kalın oldu. Kaslı bir görüntüsü var. Ama ben kalında olsa memnunum. Eskisine göre çok çok iyi.

3) 5 ay önce istanbulda AK ya ameliyat oldum.

4) silikon olduğu için erime riski yok. Bileğin yarım karış üstüne kadar silikon geldi.

5) silikonun bittiği yerden sonra yağ eklenmiş. İlk başlarda silikon çıkıntısı yoktu. Zamanla şişlikler inip yağlar eriyince bilek kısmı daha ince kaldı. Bilekteki yağların yüzde 30 u anca kalmıştır. Yeniden yağ enjeksiyonu düşünmedim.zaten yaptırsam da bilekler için değil bacağımın ön yüzüne, üst kısmına yaptırırdım.

Seni arkadaş ekliyorum. Mesaj sayın dolduğunda fotoğraflarımın eski yeni haline bakarsın. Daha iyi fikir verir.

çok teşekkür ederim nasiass :))) şuan için beni endişelendiren ilk 3 gün oldu. çünkü hem çocuk var hem de kimsenin haberi olmasın istiyorum.
sen araştırırken silikon kullanan ve sorun yaşayanlarla konuştun mu? en kötü ne olabilir acaba?çıkarttıranlar varmış. onlar neden çıkarttırmış ve çıkarılınca bacak ne hale gelmiş acaba?

Rica ederim :) şimdi şöyle söyleyim herkesin ameliyat snrası farklı oluyor. Ama silikonda hem dikiş atıldığı için hem de vücuda başka bir madde konulduğu için sadece yağ transferine göre ameliyat sonrası daha zor diye düşünüyorum. Bu ameliyatı saklamak zor olur. Bacağının arkasındaki dikiş izi ilk 4 ay kırmızı oluyor. Fark edilir illa ki. Ben silikon taktıranlardan samimiyle konuştum. O da çok memnundu. Onun dşında bilmiyorum. Çıkarttıranlar muhtemelen kalın olduğu içindir. Çıkarılırsa eğer eski haline döner heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…