Merhaba Edge,
Ben Bağdat caddesinde oturduğumdan Hasan fındık'a her zaman gidebilirim, ama çok içime sinmedi sanki..Eğer sizin görüşmeleriniz olumlu geçerse bende hafta içi giderim ..
Buarada angelim ferruh bey için şehir dışında demiş ameliyat için , doğru anladıysam. O zaman İstanbul'ada gelebilir.
Buarada arkadaşlar Hasan Fındık'ın angelim gibi başarılı bir operasyonu var mıydı, hatırlayamadım..
angelim bacaklarının eski halinide koyarmısın. sağlıklı bir karşılaştırma yapabilelim. randevu alacak arkadaşlar randevudan sonraki gelişmeleri lütfen bizimle paylaşın. benim anlamadığım eski ameliyat olan arkadaşlardan leydi hariç kimseyi burda göremiyoruz. bunun sebebi nedir acaba. neden gelip bize bir merhaba demiyorlar. durumları hakkında bilgi vermiyorlar. önceki mesajlarında bizi bekleyin; duruma göre ameliyata karar verirsiniz diyorlardı. fakat yok oldular. bu siteye girip yazılanları okuyorlarsa lütfen aramıza gelip son durumları hakkında bize bilgi versinler... onları burda görmekten mutluluk duyarız... sevgi ile... hoşçakalın...
Yarın 15.00 'te Hasan beyle randevum. Ama hasan bey toplu gelin falan demedi..2-3 kişiyi aynı anda almayabilir belki..O nedenle eğer siz de randevu için ararsanız (Çünkü nasılsa görüşme ücretsiz) ve sekretere durumu açıklayıp 15.00'e yakın bir saat için isminizi yazdırabilirseniz garanti olur diye düşünüyorum. Böylece peşpeşe girebiliriz ya da birlikte olduğumuzu söyleyebiliriz doktora.
Sizce nasıl olur???
Google'a hasan fındık diye yazıp, kendi internet sitesinden telefonu bulabilirsiniz.
spicy sen ne yaptın işlerini ayarlayıp gelebiliyomusun ??
bluewhite angelin doktoru ankara dışında ameliyat yapmıyormuşş malesef bende diyorum toplanıp ankara'mı gitsek sabah gider akşam geliriz birbirimizede destek oluruz hem :))
angelim ben birkaç sene önce gelmiştim ankaraya ama çok net hatırlamıyorum vede bilmiyorum((
spicy ve angel ben yarın Ferruh Bey'i bir arayacağım eğer bu hafta içinde uygunsa giceceğim tabii sabah gidip akşam gelmemde sakınca olmazsa... Bakalım konuşmadan çıkan sonuca göre hafta içi veya cmtsi bu işi bitirmek istiyorum.Spicy sen ne zaman ankarada olucaksın ve kaç gün kalıcaksın aynı zamanlarda ankarada olursak sende gelirsin en azından yaptırıp yaptırmama konusunda bir fikrin olur... Angel pek sen ne zaman ankaradan ayrılıcaksın cmtsiye de orda olurmusun yani o zaman olursa ??
spicy ve angel ben yarın Ferruh Bey'i bir arayacağım eğer bu hafta içinde uygunsa giceceğim tabii sabah gidip akşam gelmemde sakınca olmazsa... Bakalım konuşmadan çıkan sonuca göre hafta içi veya cmtsi bu işi bitirmek istiyorum.Spicy sen ne zaman ankarada olucaksın ve kaç gün kalıcaksın aynı zamanlarda ankarada olursak sende gelirsin en azından yaptırıp yaptırmama konusunda bir fikrin olur... Angel pek sen ne zaman ankaradan ayrılıcaksın cmtsiye de orda olurmusun yani o zaman olursa ??
benımde kımsenn haberı yok o şekilde oldum kmse bılmıor.cmrtsı ya da haftaiçi bana hber verın kzlayda bulusalm ve ben sizi göturuyım ferruh beyın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?