Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yok kalın olmadı 110 cc 2.1 cm buda 2.3 cm ama en uzunu bu bileklerin biraz üzerinde bitiyor 165 cc calf implant diye arayın googlede ozaman diğerleride çıkıyor anlayabilirsiniz oradaki durumu birde arkadaşlar alıntı yapmayın ben bilgisayarı pek kullanamıyorum nasıl siliniyor bilmiyorum yaniben kurtuldum ama maksat size yardımcı olayım ama evde olay oluyor

kusura bakma unuttum ben alıntı olayını.ama ayarlar kısmından değiştirebilirsin,ben öyle yaptım.

Merhaba kizlar! Bura cok sessiz oldu( eskilerden hickimse gelmiyor, yazmiyorlar durumlarini. Bir zamanlar kendileride shikayetciydiler bundan)) Kanat, sen doktora gitdinmi, gecen cuma gitmeyecekmiydin? Benmi yanlish hatirliyorum? :26:

Merhaba kizlar! Bura cok sessiz oldu( eskilerden hickimse gelmiyor, yazmiyorlar durumlarini. Bir zamanlar kendileride shikayetciydiler bundan)) Kanat, sen doktora gitdinmi, gecen cuma gitmeyecekmiydin? Benmi yanlish hatirliyorum? :26:
Evet sayacım gittim dün . elbette yazacağım. 1 dr. daha var ona da gideceğim. sonra kararımı vereceğim. silikonu önerdi bana. vücudumda yeterli yağ yokmuş. ben buna şaşırdım çok zayıf değilim. 160. boy 56 kg. 5 kg yağdan 500 gr yağ çıkarabiliyoruz dedi. benim açıklık fazla öyle 100-200 bana asla yetmez ben de biliyorum. bu şekilde yapsak bile bir miktar erime olacak ve yine geri geleceksin dedi. bu sefer yağ bulamıcaz ve yine silikona yöneleceksin dedi. o nedenle direk silikon yapalım dedi. ben silikon istemiyordum aslında ama sanırım benim başka çarem de yok bu sorundan kurtulmam için. sen nasılsın?

Son düzenleme:
Evet sayacım gittim dün . elbette yazacağım. 1 dr. daha var ona da gideceğim. sonra kararımı vereceğim. silikonu önerdi bana. vücudumda yeterli yağ yokmuş. ben buna şaşırdım çok zayıf değilim. 160. boy 56 kg. 5 kg yağdan 500 gr yağ çıkarabiliyoruz dedi. benim açıklık fazla öyle 100-200 bana asla yetmez ben de biliyorum. bu şekilde yapsak bile bir miktar erime olacak ve yine geri geleceksin dedi. bu sefer yağ bulamıcaz ve yine silikona yöneleceksin dedi. o nedenle direk silikon yapalım dedi. ben silikon istemiyordum aslında ama sanırım benim başka çarem de yok bu sorundan kurtulmam için. sen nasılsın?

Iyiyim canim,sabirsizlikla zamanimi bekliyorum :6: otelimiz ve biletlerimiz hazir)) sen hangi doktora gitdin, bash harfini yazmak istermisin? Silikona razimisin? Yag meselesi beni korkutuyor, bende bulmazsa yandik( Benin boyum 159, kilom 45(( butun gunu birsheyler atishtiriyorum, AMA malesef ortada bir shey yok

Iyiyim canim,sabirsizlikla zamanimi bekliyorum :6: otelimiz ve biletlerimiz hazir)) sen hangi doktora gitdin, bash harfini yazmak istermisin? Silikona razimisin? Yag meselesi beni korkutuyor, bende bulmazsa yandik( Benin boyum 159, kilom 45(( butun gunu birsheyler atishtiriyorum, AMA malesef ortada bir shey yok

e.k.dr. ya ben kaçırıyorum daha doğrusu unutuyorum kim kime ne gitti ne yaptı. sen kime gidiceksin? 45 kg birnde zten yağ hiç yoktur. nasıl olacak? benim yağ yetmiyorsa daha zayıf kadınları düşünemiyorum ben. 38 bedenim. doğumdan kalan bölgesel yağlanmalar var. ama 5 kilo zor çıkar kabul ediyorum. 2. si çıkmayabilir. erirse naparım. eşim hayatta izin vermicek ozaman silikona. çünkü pahalı. yağı da boşa yapmış olucaz. silikonun sorun çıkarmayacağını söyeldi. biz de yaşlanıp 60 -70 olacağız yıllar uzun. Ama şunu söylim kalçaya silikon oluyorsa bacağa hayli hayli olur. ben sorun çıkmasından korkuyorum 5-10 yıl sonra.

Ben orada canlıların görünce hemen karar verdim biri hemşire biri ogretmendi
Arkadaşlar merhaba ;

Aslında uzun uzun yazmak isterdim size bacaklarımla ilgili yaşadıklarımı ama yazamam yazmakda istemem çünkü artık bir önemi yok.Hayatımın 13 yılı bacaklarımı düşünmekle geçti neyseki birgün B.C. adında bir doktora gittim iyiki gitmişim.Ondan önce görüştüğüm tüm doktorlar bana güven yaparız ederiz şöyle böyle dedi.Ama o farklı ne yaptığını biliyor.Güvenmek benim için çok önemli.İnanın ben ona güvendim.Sadece ufak bir örnek vereyim bu sorun için İstanbulda bir doktorla görüştüm iskelet sistemimde olmayan bir çarpıklığın olduğunu söyledi ve buna inandırdı.Allahtan iyi niyetli gözünü para bürümemiş doktorlar varda bana bunun ne kadar gereksiz olduğunu ve sadece estetik bir operasyonla 1 ay gibi bir sürede normal bir görüntüye kavuşabileceğimi bana anlattılar.B.C.elleri öpülesi adam onu televizyonda her gördüğümde içimde tuttuğum göz yaşlarım yine içime akıyor haykırmak istiyorum bu adama inanın benim hayatımı değiştirdi diye.Hakkı ödenemez insan.Ben ameliyat olalı 3 yıl oldu pantolon giymek kendime küfretmeme neden olsada hala pantalon da giyebiliyorum :)) ama etek ve elbise giyebilmek ...inanılmaz.Dünayanın B.C. gibi doktorlara bilim adamlarına ihtiyacı var . Duygularımı ancak bu kadar kısa anlatabilirim.Size illaki ona gidin demiyorum ama mutlaka bir fikrini alın derim.Güvenmek herşeyden önemli.

Not:arkadaşlar baştaki alıntı sadece forumdaki acemiliğimdendir.

Son düzenleme:
cevap için çoook teşekkürler leydi :))) bugün Ferruh bey ile görüştüm. bana silikonu önermedi, hıfzı bey de önermemişti. çünkü baldırların iyi sadece bilek ve diz içine dolgu gerekiyor dedi. 2 seansda biter dedi. ben de Ferruh beyde karar kıldım. 3-4 çok fazla çünkü. haftaya ameliyat olacağım sanırım. ayrıntıları paylaşırım. fiyat konusunda çok haklısın. talep arttıkça fiyat yükseliyor. ben de maddi sıkıntı çekiyorum ve zar zor vereceğim bu paranın boşa gitmesinden korkuyorum. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Fotoğrafına baktım ama ameliyat öncesini de görmek isterdim. diz içleri benimki gibi miydi acaba?

Rica ederim canım ne demek,hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah,iyi dileklerin için AMİN diyorum :))
Diz içlerimden de az miktarda yağ alınmıştı daha düz görünsün diye, hafif çıkıntılar vardı, ilk resimlerim yok malesef doktorlarda kaldı.Gelişmeleri paylaş bizimle dualarımız seninle...

Cazigiz hoş geldin, Allah razı olsun canım güzel duaların için, benimde dualarım hepinizle...

e.k.dr. ya ben kaçırıyorum daha doğrusu unutuyorum kim kime ne gitti ne yaptı. sen kime gidiceksin? 45 kg birnde zten yağ hiç yoktur. nasıl olacak? benim yağ yetmiyorsa daha zayıf kadınları düşünemiyorum ben. 38 bedenim. doğumdan kalan bölgesel yağlanmalar var. ama 5 kilo zor çıkar kabul ediyorum. 2. si çıkmayabilir. erirse naparım. eşim hayatta izin vermicek ozaman silikona. çünkü pahalı. yağı da boşa yapmış olucaz. silikonun sorun çıkarmayacağını söyeldi. biz de yaşlanıp 60 -70 olacağız yıllar uzun. Ama şunu söylim kalçaya silikon oluyorsa bacağa hayli hayli olur. ben sorun çıkmasından korkuyorum 5-10 yıl sonra.

Benim doktorum A.K. Banada olur dedi, amma operasyondan bir gun once gormesi lazimmish. Benim beden 36, aslinda yag var, Ben 2 normal dogum yaptim, basenlerim var, umutum onlaradir, ve bir az gobeyim var. Ben silikon istemiyorum, hayatimin kalaninida onun korkusuyla yashamak istemiyorum, artik bacaklarimi dushunmeden yashamak istiyorum:27:

Arkadaşlar merhaba ;

Aslında uzun uzun yazmak isterdim size bacaklarımla ilgili yaşadıklarımı ama yazamam yazmakda istemem çünkü artık bir önemi yok.Hayatımın 13 yılı bacaklarımı düşünmekle geçti neyseki birgün B.C. adında bir doktora gittim iyiki gitmişim.Ondan önce görüştüğüm tüm doktorlar bana güven yaparız ederiz şöyle böyle dedi.Ama o farklı ne yaptığını biliyor.Güvenmek benim için çok önemli.İnanın ben ona güvendim.Sadece ufak bir örnek vereyim bu sorun için İstanbulda bir doktorla görüştüm iskelet sistemimde olmayan bir çarpıklığın olduğunu söyledi ve buna inandırdı.Allahtan iyi niyetli gözünü para bürümemiş doktorlar varda bana bunun ne kadar gereksiz olduğunu ve sadece estetik bir operasyonla 1 ay gibi bir sürede normal bir görüntüye kavuşabileceğimi bana anlattılar.B.C.elleri öpülesi adam onu televizyonda her gördüğümde içimde tuttuğum göz yaşlarım yine içime akıyor haykırmak istiyorum bu adama inanın benim hayatımı değiştirdi diye.Hakkı ödenemez insan.Ben ameliyat olalı 3 yıl oldu pantolon giymek kendime küfretmeme neden olsada hala pantalon da giyebiliyorum :)) ama etek ve elbise giyebilmek ...inanılmaz.Dünayanın B.C. gibi doktorlara bilim adamlarına ihtiyacı var . Duygularımı ancak bu kadar kısa anlatabilirim.Size illaki ona gidin demiyorum ama mutlaka bir fikrini alın derim.Güvenmek herşeyden önemli.

Not:arkadaşlar baştaki alıntı sadece forumdaki acemiliğimdendir.
güvenburcu bundan sonrada yazılarını bekliyoruz sende arkadaşları bilgilendirirsin daha önce gidip memnun olmadığın drlarıda sebepleriyle yaz istersen aşamalarınıda yaz yardımcı olursun

1) ilk 3 gün yatıp kalkmak adım atmak zordu kaldıracak birisi olması şart. Zaten sadece wc için kalkıyorsun. Ondan snrası daha kolay geçti 17 gün sonra aksamadan yürümeye başladım. En azından 2 hafta seninle ilgilenen birisi olsa iyi olur.

2) silikonu şu an hiç hissetmiyorum eskiden nasılsa hareketlerim hala aynı. Bacaklarım eskiden kalındı zaten dışlardan da yağ alnsa da silikon konulunca iyice kalın oldu. Kaslı bir görüntüsü var. Ama ben kalında olsa memnunum. Eskisine göre çok çok iyi.

3) 5 ay önce istanbulda AK ya ameliyat oldum.

4) silikon olduğu için erime riski yok. Bileğin yarım karış üstüne kadar silikon geldi.

5) silikonun bittiği yerden sonra yağ eklenmiş. İlk başlarda silikon çıkıntısı yoktu. Zamanla şişlikler inip yağlar eriyince bilek kısmı daha ince kaldı. Bilekteki yağların yüzde 30 u anca kalmıştır. Yeniden yağ enjeksiyonu düşünmedim.zaten yaptırsam da bilekler için değil bacağımın ön yüzüne, üst kısmına yaptırırdım.

Seni arkadaş ekliyorum. Mesaj sayın dolduğunda fotoğraflarımın eski yeni haline bakarsın. Daha iyi fikir verir.

canım bende arkadaşlık isteği gönderiyorum kabul edersen sevinirim

Back
X