Arkadaşlar merhaba ;
Aslında uzun uzun yazmak isterdim size bacaklarımla ilgili yaşadıklarımı ama yazamam yazmakda istemem çünkü artık bir önemi yok.Hayatımın 13 yılı bacaklarımı düşünmekle geçti neyseki birgün B.C. adında bir doktora gittim iyiki gitmişim.Ondan önce görüştüğüm tüm doktorlar bana güven yaparız ederiz şöyle böyle dedi.Ama o farklı ne yaptığını biliyor.Güvenmek benim için çok önemli.İnanın ben ona güvendim.Sadece ufak bir örnek vereyim bu sorun için İstanbulda bir doktorla görüştüm iskelet sistemimde olmayan bir çarpıklığın olduğunu söyledi ve buna inandırdı.Allahtan iyi niyetli gözünü para bürümemiş doktorlar varda bana bunun ne kadar gereksiz olduğunu ve sadece estetik bir operasyonla 1 ay gibi bir sürede normal bir görüntüye kavuşabileceğimi bana anlattılar.B.C.elleri öpülesi adam onu televizyonda her gördüğümde içimde tuttuğum göz yaşlarım yine içime akıyor haykırmak istiyorum bu adama inanın benim hayatımı değiştirdi diye.Hakkı ödenemez insan.Ben ameliyat olalı 3 yıl oldu pantolon giymek kendime küfretmeme neden olsada hala pantalon da giyebiliyorum :)) ama etek ve elbise giyebilmek ...inanılmaz.Dünayanın B.C. gibi doktorlara bilim adamlarına ihtiyacı var . Duygularımı ancak bu kadar kısa anlatabilirim.Size illaki ona gidin demiyorum ama mutlaka bir fikrini alın derim.Güvenmek herşeyden önemli.
Not:arkadaşlar baştaki alıntı sadece forumdaki acemiliğimdendir.
Arkadasim hosgeldin oncelikle. Sen ne islemi yaptirmistin biraz daha ayrintili yazabilirmisin dr un nerede tahmin edelim ? Sadece dr undan bahsetmissin. Ameliyat surecin nasildi ? Bunlardan da bahsedersen daha yardimci olursun