Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydiciğim sende erime mi oldu son ameliyatından sonra :( normal mi bu ??

Evet canım bazı sorunlar çıkınca hızla kilo verdim, kilo kaybetmesem belkide fazla erimeyecekti, sonra geri kilo alınca hafif dolgunlaştılar tekrar, ama yinede yarısı kalıyor hemen hemen yağların, bünyeye de baglı kimisinde de hiç erime olmuyor.

Evet canım bazı sorunlar çıkınca hızla kilo verdim, kilo kaybetmesem belkide fazla erimeyecekti, sonra geri kilo alınca hafif dolgunlaştılar tekrar, ama yinede yarısı kalıyor hemen hemen yağların, bünyeye de baglı kimisinde de hiç erime olmuyor.

leydiciğim çok üzüldüm emeklerine :( tekrar yaptırmayı düşünüyor musun peki

Leydi, ufak ishlem yaptirinca nasil oluyor? Yani ayni ilk ameliyyatdaki gibimi?

leydiciğim çok üzüldüm emeklerine :( tekrar yaptırmayı düşünüyor musun peki

Evet düşünüyordum ama şimdilik beklemeye aldım.Hareket çalışıyorum evde azcık faydasını görür gibi oldum, ama şimdi duraksadı gibi fazla gelişme olmadı cok uzun zamanımı alıcak gibi görünüyor, haziranda netleştircem tekrar yaptırma işini, birazda para biriktirebilirsem iyi olucak :10:

Leydi, ufak ishlem yaptirinca nasil oluyor? Yani ayni ilk ameliyyatdaki gibimi?

Hayır canım amelıyat gibi değil de bölgesel uyuşturma yöntemiyle azıcık yag alınır enjektörle bile alınıyor.rötuş yaptırmak istediğin bölgeye enjekte edilir. hani bilegim de dalgalanma var demiştin ya baktın olmuyor bir tarafında yag kaldı diğer tarafında kalmadı kalmayan tarafı diğer bacakla eşitlemek için yaptırabilirsin.

Evet düşünüyordum ama şimdilik beklemeye aldım.Hareket çalışıyorum evde azcık faydasını görür gibi oldum, ama şimdi duraksadı gibi fazla gelişme olmadı cok uzun zamanımı alıcak gibi görünüyor, haziranda netleştircem tekrar yaptırma işini, birazda para biriktirebilirsem iyi olucak :10:

bende ilk bu formu gördüğümde çok heyecanlandım ve kafaya koymuştum ama azıcık daha beklemeye karar verdim çünkü hayal kırıklığı daha kötü oluyo

bende ilk bu formu gördüğümde çok heyecanlandım ve kafaya koymuştum ama azıcık daha beklemeye karar verdim çünkü hayal kırıklığı daha kötü oluyo

Kızlar bence doktorların burnunu biz büyütüyoruz.Şurda konuştuğumuz doktorlar 10.000 bahsediyorlar.Tamam güzel alsınlar ama hangimizi memnun ettiler.yağ yapan edidi diyor 2.den 3.den bahsediyor.silikon yapan olmadı diyor çıkarıyor birde doktora allah razı olsun diyor para almadı.Hepimiz kafayı yedik burda.Bence bu doktorlardan vazgeçip daha uygun fakat tabiki tecrubeli doktor arayalım ve paket diyelim en az 2 ydefa yağ konacak ve tutmazsa 3 defa ücretsiz yapılacak.ameliyat olmak isteyipte bu forumu takip etmeyen yoktor.bizden ekmek yiyorlar ,haksızmıyım

Kızlar bence doktorların burnunu biz büyütüyoruz.Şurda konuştuğumuz doktorlar 10.000 bahsediyorlar.Tamam güzel alsınlar ama hangimizi memnun ettiler.yağ yapan edidi diyor 2.den 3.den bahsediyor.silikon yapan olmadı diyor çıkarıyor birde doktora allah razı olsun diyor para almadı.Hepimiz kafayı yedik burda.Bence bu doktorlardan vazgeçip daha uygun fakat tabiki tecrubeli doktor arayalım ve paket diyelim en az 2 ydefa yağ konacak ve tutmazsa 3 defa ücretsiz yapılacak.ameliyat olmak isteyipte bu forumu takip etmeyen yoktor.bizden ekmek yiyorlar ,haksızmıyım

a k çok iyi çok iyi diyorlar adam bol bol para alıyor .yağ eriyor insanlar tekrar kredi çekiyor.insaf yaaaa

Tam 3 ayda netleşir, ilk ay ödem olduğu için önce şişlikler iner,sonra eriyecek yağlar erir,son ay da kalan yağlar kalır dahada erime olmaz canım.

Benim sol bacağa yağ koymamış ya ...1 ay dolunca sol bacağıma da sağa ne kadar yağ koyduysan oraya da koy diyecektim. Şimdi kafam karışık.beklesem sağ eriyecek sola yeni koyacak bu defa yine asimetrik olacak .beklemesem ayrı dert . Ne kadar eriyeceği belli değil.bu adam sağa kaç gr yağ koyduğunuda tam bilmiyordum.yazmıyor herhalde biryere artık göz kararı yapacak .be ben bu saatten sonra gözünün kararına nasıl güveneceğim bilmiyorum.

Bir de benim bu sağ bacakta yağın konduğu yerde çok hafif kahverengi bir leke var bu leke kalıcı oşur mu acaba yoksa geçer mi? Ne sürmek lazım?c vitamini beyazlatıcı bir krem sürüyorum ama sanki o leke kalacak gibi duruyor.

Benim sol bacağa yağ koymamış ya ...1 ay dolunca sol bacağıma da sağa ne kadar yağ koyduysan oraya da koy diyecektim. Şimdi kafam karışık.beklesem sağ eriyecek sola yeni koyacak bu defa yine asimetrik olacak .beklemesem ayrı dert . Ne kadar eriyeceği belli değil.bu adam sağa kaç gr yağ koyduğunuda tam bilmiyordum.yazmıyor herhalde biryere artık göz kararı yapacak .be ben bu saatten sonra gözünün kararına nasıl güveneceğim bilmiyorum.

Bir de benim bu sağ bacakta yağın konduğu yerde çok hafif kahverengi bir leke var bu leke kalıcı oşur mu acaba yoksa geçer mi? Ne sürmek lazım?c vitamini beyazlatıcı bir krem sürüyorum ama sanki o leke kalacak gibi duruyor.

Sement selam
Kime ameliyat oldugUnu paylaşacak mısın
Çünkü bu sekilde bizleri de kuşkuya istiyorsun
Ok hatalı yapmış
Senin üzülmene cok üzüldük herkesin basına gelebilir
Ancak isim vermeden bu sekilde açıklama yapılması etik değil
Bu sekilde paylaşımlarına devam etmemeni rica edeceğim

Sement selam
Kime ameliyat oldugUnu paylaşacak mısın
Çünkü bu sekilde bizleri de kuşkuya istiyorsun
Ok hatalı yapmış
Senin üzülmene cok üzüldük herkesin basına gelebilir
Ancak isim vermeden bu sekilde açıklama yapılması etik değil
Bu sekilde paylaşımlarına devam etmemeni rica edeceğim

Sementin yazılarını okuyunca cevaba yaklaşıyoruz, yağ konan yerdeki kahverengi lekeler ipucu... benim için çok tanıdık. Acaba aynı doktor mu? Uuu çok gizemli :52: Dedektiflik yapacağız artık

Sement, geçmez onlar. Doktor birkaç kontrol daha bekle diyecek. Sonra geçmiyor artık cilt doktoruna git diyecek. O da bir krem verecek. Benim gibi hamile kalırsan onu kullanamayacaksın. xpigment içeriyor bir karışım. Bilemiyorum krem işe yarar mıydı? Bende geniş bir alanda kaldı o lekeler

Back
X