Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sement selam
Kime ameliyat oldugUnu paylaşacak mısın
Çünkü bu sekilde bizleri de kuşkuya istiyorsun
Ok hatalı yapmış
Senin üzülmene cok üzüldük herkesin basına gelebilir
Ancak isim vermeden bu sekilde açıklama yapılması etik değil
Bu sekilde paylaşımlarına devam etmemeni rica edeceğim

Sementin yazılarını okudum ama yorum yapamadım fırsat bulup. Uzun zamandır forumu okuyor, bizim paylaşımlarımizi takip ediyor. Ameliyat oluyor. Memnun kalmıyor, bizimle paylaşıyor. Benim düşündüğüm acaba memnun kalsaydı yine gelip yazacak mıydı? Bana da kızar büyük ihtimalle. Mecbur değil elbette her okuyan kendi hikayesini anlatmaya ama bu şekilde derdini anlatınca da haliyle bizi uyarıyor bilgilendiriyor saniyoruz. O zaman da doktor ismi beklememiz çok normal. Iki isimden biri demek daha mı iyi?

Sementin yazılarını okuyunca cevaba yaklaşıyoruz, yağ konan yerdeki kahverengi lekeler ipucu... benim için çok tanıdık. Acaba aynı doktor mu? Uuu çok gizemli :52: Dedektiflik yapacağız artık
seninki değil emin ol. hani bazı sanatçıların imzaları vardır ya ona benzedi bu durum ama seninki değil.

Evet düşünüyordum ama şimdilik beklemeye aldım.Hareket çalışıyorum evde azcık faydasını görür gibi oldum, ama şimdi duraksadı gibi fazla gelişme olmadı cok uzun zamanımı alıcak gibi görünüyor, haziranda netleştircem tekrar yaptırma işini, birazda para biriktirebilirsem iyi olucak :10:

Leydicim ben haziranda oraya geleceğim ve birkaç ay kalacağım. Biliyorsun dikiş izleri için f.b.ye gideceğim. Senden ricam birlikte gidelim olurmu hem bana destek olursun hemde kendin için görüşme yaparsın. Malum benim sol bacagimin alt kısmındada problem var onunla ilgilide doktorumla görüşmek istiyorum. Lütfen yanımda ol ben derdimi pek anlatamıyorum.

Leke kısmı bana da yenideninkini cagrıstırıyor
Çünkü o imzasını bırakıyor cidden:)
İsim vermeyenler utansın

Şaka yaptım aslında, bu sorun ciltle ilgili olmalı. Benim dışımda bunu yaşayan olmamıştı. Doktorlar da zan altında kalmasın bence, Kim hangi doktora guveniyorsa kararını versin.
Isim vermemek yanlış elbette, o ayrı.

ak'ya rötuş için mail attım. dizlerimden biraz daha almasını ve diz altımdaki boşluğa yağ eklenmesini istediğimi söyledim. genel anestezi 3000, lokal anestesi 2000 dedi.rötuş ücretsiz değil miydi kızlar. ben hiç rötuş ile ilgili konuşmamıştım. burada okuduklarımdan sadece hastane masrafları diye düşünüyordum. 1. ameliyatta bile hastaneye 1800 ödemişken bana bu biraz fazla geldi. 1000-1500 falan olur diye düşünmüştüm :( sanırım dediği ücretin içinden kendisine de alacak ya da hastane ücretine zam geldi.

Arkadaşlar ben doktorumun adını merak edip soranlara özelden cevabımı yazdım zaten .Kimse kusura bakmasın 3 Haziran da 1.ayım doluyor randevum var gidicem.o zaman ak mı kara mı yazıcam forumda.Defalarca söyledim.Önemli olan yaşadığım tecrübeden ders çıkarıp dikkat etmeniz doktorunuzda her ayrıntıyı en ince detayına kadar konuşmanız.böylede olabiliyormuş diye aklınızın bir kenarında olması.Adam bana böyle yarım yamalak yaptı diye herkese böyle yapacak hali yok.Önemli olan hatasını kabul edip arkasında durup durmayacağı ve ben de şuanda bunun cevabını bilmiyorum.3 Haziran'da öğrenince yazıcam.krena ben utanılacak bir şey yapmadım.Bu şekilde hitap edemezsin bana.Karşındakini rencide ederek yorum yapmak birşey kazandırmaz.sadece gönül kırıyorsun.Elbetteki istediğini düşünebilirsin.Ama lütfen hitaplarını çirkin sözlerden seçme.

Arkadaşlar ben doktorumun adını merak edip soranlara özelden cevabımı yazdım zaten .Kimse kusura bakmasın 3 Haziran da 1.ayım doluyor randevum var gidicem.o zaman ak mı kara mı yazıcam forumda.Defalarca söyledim.Önemli olan yaşadığım tecrübeden ders çıkarıp dikkat etmeniz doktorunuzda her ayrıntıyı en ince detayına kadar konuşmanız.böylede olabiliyormuş diye aklınızın bir kenarında olması.Adam bana böyle yarım yamalak yaptı diye herkese böyle yapacak hali yok.Önemli olan hatasını kabul edip arkasında durup durmayacağı ve ben de şuanda bunun cevabını bilmiyorum.3 Haziran'da öğrenince yazıcam.krena ben utanılacak bir şey yapmadım.Bu şekilde hitap edemezsin bana.Karşındakini rencide ederek yorum yapmak birşey kazandırmaz.sadece gönül kırıyorsun.Elbetteki istediğini düşünebilirsin.Ama lütfen hitaplarını çirkin sözlerden seçme.

Sement selam
O cümle bir kalıptır ve halk arasında kullanılır
Forumu polemiğe ittin resmen
Bu konuda en azından belki biraz sorumlu hissediyorsundur kendini
Özelden bilgi verdiğin kişiler biliyor
Sonuçta doktor her kimse karalamış olmuyor musun bu sekilde?
Sonuc kötü olmasa paylaşımda bulunacak mıydın
Samnmıyorum
Yaptığın doğru değil
Ya en sonunda yazacaktın 3 Haziran'dan sonra
Ya da hiç yazmayacaktın

kırmızıyla belirttiğim yer bu forumdaki amacının ne olduğunu gösteriyor zaten. kusura bakma ama sadece kendini düşünüyorsun.

Arkadaşım madem dr ismi vermek istemiyordunda o zaman neden en başta iki doktordan biri yazdın. Tabiki şimdi herkes sana sürekli doktor ismi soracak çünkü bacak estetiği ameliyatinda forumdaki arkadaşların tamamina yakini bu iki doktordan birini tercih ediyorlar elbette merak edip duracaklar. Madem sen baştan beri yalnızca manevi destek istiyordun o zaman hiç iki doktordan biri olayına girmayecektin.:20:

ak'ya rötuş için mail attım. dizlerimden biraz daha almasını ve diz altımdaki boşluğa yağ eklenmesini istediğimi söyledim. genel anestezi 3000, lokal anestesi 2000 dedi.rötuş ücretsiz değil miydi kızlar. ben hiç rötuş ile ilgili konuşmamıştım. burada okuduklarımdan sadece hastane masrafları diye düşünüyordum. 1. ameliyatta bile hastaneye 1800 ödemişken bana bu biraz fazla geldi. 1000-1500 falan olur diye düşünmüştüm :( sanırım dediği ücretin içinden kendisine de alacak ya da hastane ücretine zam geldi.

Nasiascim geçen yıl Şubat ayında amylee isimli bir arkadas A.K. ye yağ enjeksiyonu yaptırmıştı ve rötuş için doktorunun 2000 tl hastane parası istediğini defalarca söylemişti. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçti haliyle fiyatlardada artış olmuştur. Artık hastanemi zamlandi yoksa doktor extra parami alıyor orasını bilemeyecegim.

Nasiascim geçen yıl Şubat ayında amylee isimli bir arkadas A.K. ye yağ enjeksiyonu yaptırmıştı ve rötuş için doktorunun 2000 tl hastane parası istediğini defalarca söylemişti. Aradan neredeyse 1.5 yıl geçti haliyle fiyatlardada artış olmuştur. Artık hastanemi zamlandi yoksa doktor extra parami alıyor orasını bilemeyecegim.

O zamanlar forumda değildim canım çok öncesini okumamıştım. Sadece hastane masrafı oldugunu okumustum bir yerde. İlk ameliyatta 1800 olunca hastane masrafı daha az olur diye düşünmüştüm. Haliyle ilkinde yapılan işlem daha fazlaydı.amylee de o kadar ödediyse normalmiş. Yaptırmayı cok istiyorum ama beni aşacak o ücret. 1 sene dolmadan da olmam lazım. İnşallah yaptırabilirim.

O zamanlar forumda değildim canım çok öncesini okumamıştım. Sadece hastane masrafı oldugunu okumustum bir yerde. İlk ameliyatta 1800 olunca hastane masrafı daha az olur diye düşünmüştüm. Haliyle ilkinde yapılan işlem daha fazlaydı.amylee de o kadar ödediyse normalmiş. Yaptırmayı cok istiyorum ama beni aşacak o ücret. 1 sene dolmadan da olmam lazım. İnşallah yaptırabilirim.

Canım selam
Bana da düzeltme için sadece hastane ücretli demişti ak
Hastane ücreti artmış olabilir

Sement selam
O cümle bir kalıptır ve halk arasında kullanılır
Forumu polemiğe ittin resmen
Bu konuda en azından belki biraz sorumlu hissediyorsundur kendini
Özelden bilgi verdiğin kişiler biliyor
Sonuçta doktor her kimse karalamış olmuyor musun bu sekilde?
Sonuc kötü olmasa paylaşımda bulunacak mıydın
Samnmıyorum
Yaptığın doğru değil
Ya en sonunda yazacaktın 3 Haziran'dan sonra
Ya da hiç yazmayacaktın[/

Bana göre yaptığım doğru .Size göre olmayabilir..Ama kimseyi incitecek laflar etmiyorum en azından.Burada rahatsızlık verdiysem rahatsızlık verdiğim herkesten özür diliyorum .Bana laf atıp polemiği başlatan sensin .Hiç öyle bir niyetim de yoktu polemiğe sürüklemek gibi.Tek derdim sıkıntımı paylaşabileceğim bir iki dost sözdü.Ama maalesef anlayan anlıyor anlamayan kendine göre yorumluyor.Olabilir bir şey demiyorum.Ama şahsıma yönelik söylenen çirkin sözleri sahipleriyle başbaşa bırakıyorum .hiç kimsenin asıl beni polemiğe sürükleyen sözlerine cevap yazmayacağım.sadece bundan sonraki aşamada iyi yada kötü durumumu paylaşacağım.

benim gibi sıkıntıda olan operasyon geçirip mutsuz olanların durumu çok daha zor bence.sadece onu idrak etmenizi istiyorum hepinizden.En büyük çaresizlik ümidini kaybetmek .Ben ümidimi kaybetmeye başladım zaten bir de burda bir sürü lafla cebelleşiyorum.Kim ne istiyorsa düşünsün ama incitmesin kimseyi.

Leydicim ben haziranda oraya geleceğim ve birkaç ay kalacağım. Biliyorsun dikiş izleri için f.b.ye gideceğim. Senden ricam birlikte gidelim olurmu hem bana destek olursun hemde kendin için görüşme yaparsın. Malum benim sol bacagimin alt kısmındada problem var onunla ilgilide doktorumla görüşmek istiyorum. Lütfen yanımda ol ben derdimi pek anlatamıyorum.

Tabi ki gelirim canım birlikte gideriz gelmek isteyen arkadaşlarda buyursun :8:

Kizlar benim 3 ayim doldu. Size en son koydugum resimle ayni bacaklarim. Kesinlikle eskisinden iyi durumdalar:) biraz daha yagim olsaydi belki cok daha iyi olurdular. Bu arada hamileyim:) belki hamilelikte kilo alirim birazda ikinci seansta istedigim gibi olurlar:)

Kizlar benim 3 ayim doldu. Size en son koydugum resimle ayni bacaklarim. Kesinlikle eskisinden iyi durumdalar:) biraz daha yagim olsaydi belki cok daha iyi olurdular. Bu arada hamileyim:) belki hamilelikte kilo alirim birazda ikinci seansta istedigim gibi olurlar:)

Hayırlı olsun canım :16:
İllaki hamilelik sonrası göbüş kalıyor 2. seansın için güzel fırsat

Back
X