Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nasiass sen silikon yaptırdın galiba .memnunmusun kaslı bir görüntü varmı,kayma oluyormu,kısacası eskiden yaptığın şeyleri yapabiliyor musun?yazarsan sevinirim.foto görmeyide çok isterim.çünkü a k.bana silikon dedi çok korkuyorum

cidden artık şaka yaptığını ya da sabrımı sınamak için yaptığını düşünüyorum. sen bana daha önce de defalarca ilk kez konusuyormuşuz gibi aynı soruları sordun. her defasında sabırla cevap verdim. sonra da bana kimse silikon taktırdım demedi, kimse cevap vermedi gibi şeyler yazdın. ve şimdi aynı soruları tekrar ve tekrar soruyorsun. kusura bakma ama artık sana cevap vermiyorum. arkadaşlık talebini de bu nedenle kabul etmedim.

Sag ol canim) shimdilik bende beyeniyorumda, amma oyle kalsalar iyi olur, ikinciyede ihtiyac olmasin.

saya sen 1 defa yağ yaptın değil mi? kime yaptın ve ne kadar zaman oldu?canım yaa artık kime ne sordum karıştırıyorum.en son resmin ameliyat öncesi herhalde .çünkü öncekiler harika .

Son düzenleme:
cidden artık şaka yaptığını ya da sabrımı sınamak için yaptığını düşünüyorum. sen bana daha önce de defalarca ilk kez konusuyormuşuz gibi aynı soruları sordun. her defasında sabırla cevap verdim. sonra da bana kimse silikon taktırdım demedi, kimse cevap vermedi gibi şeyler yazdın. ve şimdi aynı soruları tekrar ve tekrar soruyorsun. kusura bakma ama artık sana cevap vermiyorum. arkadaşlık talebini de bu nedenle kabul etmedim.

inanki kasıtlı yapyoyorum,abartmıyorum sabahtan beri eski sayfaları okuyorum.kafam isimlerle karmakarışık oldu kusura bakma ama artık seni hiççç unutmam bu azardan sonra

inanki kasıtlı yapyoyorum,abartmıyorum sabahtan beri eski sayfaları okuyorum.kafam isimlerle karmakarışık oldu kusura bakma ama artık seni hiççç unutmam bu azardan sonra

2842. sayfayı oku. kimseyi azarlamak benim haddim değil, azarladığım da yok. ama aynı soruları sorup durursan, bir de üstüne onca cevabıma rağmen kimse bana cevap vermedi dersen artık sana cevap vermek istemiyorum demek de benim en doğal hakkım.

2842. sayfayı oku. kimseyi azarlamak benim haddim değil, azarladığım da yok. ama aynı soruları sorup durursan, bir de üstüne onca cevabıma rağmen kimse bana cevap vermedi dersen artık sana cevap vermek istemiyorum demek de benim en doğal hakkım.

nasiass evet şimdi o sayfaları okudum.sen silikondan memnun olan nadir kişilerdensin ama bana acayip modal oldun.çünkü bacaklarım kaslı ve daha kaslı görünür diye çok korkuyorum.sonra o kadar çok okuyorumki isimlerden ziyade yorumları aklımda tutmaya çalışıyorum.kusura bakma gerçekten özgünüm.

Sementin dr u ak sanki. 20-30 grlarda bahsediyor. Ak gibi geldi bana.
Bencede artik sement dr unu soylemelisin.

Sement in doktoru bir çeşit frankeştayn sanırım benim doktorum gibi az yağ koyuyor, yenidenin doktoru gibi iz bırakıyor, ikicanımvar ın doktoru gibide bacaktaki fazlalığı enjektörle çekiveririm diyor ben hiçbir tahminde bulunamıyorum ama çokta önemli değil zaten neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz hiç anlamadım

Elsa ak nin kolu kirikti ondan olabilirmi acaba

Bilemiyorum ki canım olabilir tabikide en iyisini düşünmek istiyorum :) ama o donemde bile hem giden hemde önümüzdeki aylar icin randevu alan olmuş, onlara dönüp bana donmüyorsa var birşey gibi ama hayırlısı gec olsun güç olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben randevu için asistanıyla görüşmüştüm. maille randevu vermeyebilir.

Öyle bile olsa dr'un beni yönlendirmesi gerekmezmi canım, neyse birde öyle deniyim ben ins iyi bir sonuc alırım

saya sen 1 defa yağ yaptın değil mi? kime yaptın ve ne kadar zaman oldu?canım yaa artık kime ne sordum karıştırıyorum.en son resmin ameliyat öncesi herhalde .çünkü öncekiler harika .

Artu, Ben Ahmet beye, bir defa, bir ay once yag yaptirdim. Fotolarinn altinda tarihleri yaziyor, fotoyu tam acarsansa gore bilirsin. Isimlere geldikde, sen en iyisi bir yerlere Kayd et. Mesela; nasias- silikon(5 ay once), saya- yag( bir ay), Krena - tarih almish, boyle yaparsan bence kurtulursun:7:

Artu, Ben Ahmet beye, bir defa, bir ay once yag yaptirdim. Fotolarinn altinda tarihleri yaziyor, fotoyu tam acarsansa gore bilirsin. Isimlere geldikde, sen en iyisi bir yerlere Kayd et. Mesela; nasias- silikon(5 ay once), saya- yag( bir ay), Krena - tarih almish, boyle yaparsan bence kurtulursun:7:
Saya...:) Canim güldürdün beni ama formül super yeminle, mantıklı ;)

Kizlar benim 3 ayim doldu. Size en son koydugum resimle ayni bacaklarim. Kesinlikle eskisinden iyi durumdalar:) biraz daha yagim olsaydi belki cok daha iyi olurdular. Bu arada hamileyim:) belki hamilelikte kilo alirim birazda ikinci seansta istedigim gibi olurlar:)

Angelin gözünüz aydın.Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin.

Sement in doktoru bir çeşit frankeştayn sanırım benim doktorum gibi az yağ koyuyor, yenidenin doktoru gibi iz bırakıyor, ikicanımvar ın doktoru gibide bacaktaki fazlalığı enjektörle çekiveririm diyor ben hiçbir tahminde bulunamıyorum ama çokta önemli değil zaten neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz hiç anlamadım

:)) leyla supersin cok guldum ya. Cok iyi tespit

Back
X