Angelin gözünüz aydın.Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin.
Amin ins memkocum :) cok sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Angelin gözünüz aydın.Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin.
Haklisin agri dayanılmaz olabilir.ne kadar cok slabiliyssniz alin derim artik.prki ysg slinsn yerdede odem sislik oluyomu cnm
Çok pis kıskandım.Bir araya gelirseniz 3 ü bir arada bacak fotosu istiyorum.
![]()
Öyle bile olsa dr'un beni yönlendirmesi gerekmezmi canım, neyse birde öyle deniyim ben ins iyi bir sonuc alırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Memko alemsin yaaa
![]()
Kıyamamsende gel canım hangi şehirdesin?
Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.Yok canım bende olmadı sadece yağ konulan yerde ödem ve şişlik oluyor oda zamanla geçiyor.Senin aklında doktor var mı hangi şehirdesin?
Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.
Bortenew ins hersey yolunda gider ve istedigin bacaklara kavusursun arkadasim:)
artu neye karar verdin, hangi doktor hangi yöntem aklına yattı. bende araştırma aşamasındayım.
karar vermek çok zor.doktor silikon diyor ben yağ istiyorum.10000 tl istiyor.hadi diyelimki ben yağ diye tutturdum oda kabul etti.en az 2 defa alacak.2.sinden 3000 tl istiyormuş .istanbulda yaşamıyorum.2 defa narkoz,2.ücret gelde işin içinden çık.silikona gelince çok az kişi memnun arkada iz,kaslı görüntü,kayma riski ayyy fena oldum
karar vermek çok zor.doktor silikon diyor ben yağ istiyorum.10000 tl istiyor.hadi diyelimki ben yağ diye tutturdum oda kabul etti.en az 2 defa alacak.2.sinden 3000 tl istiyormuş .istanbulda yaşamıyorum.2 defa narkoz,2.ücret gelde işin içinden çık.silikona gelince çok az kişi memnun arkada iz,kaslı görüntü,kayma riski ayyy fena oldum
Canım merhaba doktorun kolu iyileşene kadar amelıyatını ertelemeni tavsiye edicem nacizane fikrim
Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.
Artu yag da silikonda 10000 i buluyor iste. Fiyat olarak fark olmuyor. Dedigin gibi narkoz iki defa eziyet. İyi dusunmek gerek![]()
Artu yag da silikonda 10000 i buluyor iste. Fiyat olarak fark olmuyor. Dedigin gibi narkoz iki defa eziyet. İyi dusunmek gerek![]()
sanırım çok kişi yağ dan yana oyunu kullanıyor. genel anestezi çok zor birşey değil ondan korkmuyorum ama ameliyat sonrası daha ürkütücü YAĞ da. silikonda sanki ameliyat sonrası daha kolay gibi geldi. ama ömür boyu yabancı cisimle yaşamak fikri , kesi izi kalması olayı, iltihap riski, kayma riski varmı bilmiyorum ama sen var diyosun, gibi bir sürü şey var. YAĞ da eriyorsa ne olacak . uzun süre kullanan varmı acaba , uzun süredir kullanıp YAĞ enjeksiyonundan memnun kalan var mı?:26:
yağda tekrarlaman lazım yani 10000+2.3000=13000 farkı fiyatı ve 2 narkoz.Hayır deseler yağın 1. 5000 2. 5000 hadi dersin narkozu düşüneyim
Çok pis kıskandım.Bir araya gelirseniz 3 ü bir arada bacak fotosu istiyorum.
![]()
yağda tekrarlaman lazım yani 10000+2.3000=13000 farkı fiyatı ve 2 narkoz.Hayır deseler yağın 1. 5000 2. 5000 hadi dersin narkozu düşüneyim