Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yok canım bende olmadı sadece yağ konulan yerde ödem ve şişlik oluyor oda zamanla geçiyor.Senin aklında doktor var mı hangi şehirdesin?
Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.

Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.

Bortenew ins hersey yolunda gider ve istedigin bacaklara kavusursun arkadasim:)

artu neye karar verdin, hangi doktor hangi yöntem aklına yattı. bende araştırma aşamasındayım.

karar vermek çok zor.doktor silikon diyor ben yağ istiyorum.10000 tl istiyor.hadi diyelimki ben yağ diye tutturdum oda kabul etti.en az 2 defa alacak.2.sinden 3000 tl istiyormuş .istanbulda yaşamıyorum.2 defa narkoz,2.ücret gelde işin içinden çık.silikona gelince çok az kişi memnun arkada iz,kaslı görüntü,kayma riski ayyy fena oldum

karar vermek çok zor.doktor silikon diyor ben yağ istiyorum.10000 tl istiyor.hadi diyelimki ben yağ diye tutturdum oda kabul etti.en az 2 defa alacak.2.sinden 3000 tl istiyormuş .istanbulda yaşamıyorum.2 defa narkoz,2.ücret gelde işin içinden çık.silikona gelince çok az kişi memnun arkada iz,kaslı görüntü,kayma riski ayyy fena oldum

Artu yag da silikonda 10000 i buluyor iste. Fiyat olarak fark olmuyor. Dedigin gibi narkoz iki defa eziyet. İyi dusunmek gerek:(

sanırım çok kişi yağ dan yana oyunu kullanıyor. genel anestezi çok zor birşey değil ondan korkmuyorum ama ameliyat sonrası daha ürkütücü YAĞ da. silikonda sanki ameliyat sonrası daha kolay gibi geldi. ama ömür boyu yabancı cisimle yaşamak fikri , kesi izi kalması olayı, iltihap riski, kayma riski varmı bilmiyorum ama sen var diyosun, gibi bir sürü şey var. YAĞ da eriyorsa ne olacak . uzun süre kullanan varmı acaba , uzun süredir kullanıp YAĞ enjeksiyonundan memnun kalan var mı?:26:

Canım merhaba doktorun kolu iyileşene kadar amelıyatını ertelemeni tavsiye edicem nacizane fikrim

Leydi o konuda haklisin canım, ben zaten Ağustos'ta yaptırmak istiyorum bir tek o ay izinliyim, randevu icin uzun tarih veriyor dediler acele etmemde o yüzden şimdiden ulaşıyımk ki o aya ayarlaya biliyim randevuyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bortenew hayırlı olsun şimdiden ins memnun kalır gzl sonuçlarla dönersin canım, dr'un kim öğrenebilirmiyim acaba??

Artu yag da silikonda 10000 i buluyor iste. Fiyat olarak fark olmuyor. Dedigin gibi narkoz iki defa eziyet. İyi dusunmek gerek:(

Bu Narkoz işi benide korkutuyor, son narkozda kusmaktan 4 gun extra hastanede kalmıştım kabus gibiydi, ins bu defa o sekilde olmam...
Ama benim böbrek sorunum var, HF genel anestezi almamanı öneririm derken AK bisey demedi o konuda😕

sanırım çok kişi yağ dan yana oyunu kullanıyor. genel anestezi çok zor birşey değil ondan korkmuyorum ama ameliyat sonrası daha ürkütücü YAĞ da. silikonda sanki ameliyat sonrası daha kolay gibi geldi. ama ömür boyu yabancı cisimle yaşamak fikri , kesi izi kalması olayı, iltihap riski, kayma riski varmı bilmiyorum ama sen var diyosun, gibi bir sürü şey var. YAĞ da eriyorsa ne olacak . uzun süre kullanan varmı acaba , uzun süredir kullanıp YAĞ enjeksiyonundan memnun kalan var mı?:26:

eğer bacaklarının arasındaki açıklık çoksa yani 3-4 cm. zaten doktor hemen silikon+yağ diyor.ama sen ısrarla yağ istiyorum dersen,parası çok galiba diye düşünüp 3 defa yaptıracağını düşünüp tamam diyebiliyor.anlayacağın herşey parada bitiyor

Son düzenleme:
yağda tekrarlaman lazım yani 10000+2.3000=13000 farkı fiyatı ve 2 narkoz.Hayır deseler yağın 1. 5000 2. 5000 hadi dersin narkozu düşüneyim

Artucum senin kafan iyiden iyiye karışmış bence canım, bu sekilde düşürsen kesinlikle birşeye karar veremezsin...para konusunda evt ikiside aynı fiyat onu göze alacaksın birkere, hatta yag birazdaha fazla denildiği gibi... Okumadım ama Silikondan memnun kalmayan arkadaslar kasli görüntüsü yüzünden cikarmislardir yan etkisi yüzünden degil yani, yan etkisi olsa hiçbir Dr risk almaz tabi bünyeden bünyeye değişir oda farklı bir konu ama onu Dr bile bilemez işlem yapmadan önce, oda şans artık... Kesik izide bir sure sonra ten rengini alıyor yaklaşarsak bakmadan kendin bile farkedemiyorsun inan, benim hastalığımdan dolayı yapılan biyopsilerimden biliyorum, parca alıp dikiş attilar ama hepsi belli belirsiz bir çizik olarak kaldı yani
Dedigim gibi yan etkisi bünyeye bağlı şans, bende silikon yaptıracam ins Kasli görüntüsünden de geçtim inan, benim derdim illaki etek elbise gibiyim derdi degil, yazın ne olsa giyiniyoruz uzun elbise bol pantolon ama ya kışın asıl kabus ozaman başlıyor, dar paça pantolon sekline gelsin benim bacaklar baska bi özellik istemiyorum inan
Demek istedigim sen okadar geniş düşünürsen hiçbir sonuca varamazsın arkadasım, ins biran once aklindakileri yenip bir karar verebilirsin, en zoru da bu karar asamasi zaten onu aştinmi gerisi geliyor :)

Back
X