Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım benim senin bileklerine yakın olduğu için sıkıntı var.Terslik var zaten bu durumda.Daha çok hissediyorsun doğal olarak.Aslında benim için de konuşmak için erken.Şuan sıkıntı yok demeliyim.Çizgiler için 1.hafta hiçbirşey sürmemi istemediler.Kirmızıydılar.2.hafta kreme başlattı.Bugün 1 ay oldu.Hala sürüyorum.Birde takma , ben çok önemsemiyorum.Anladığım kadarı ile sen çok titizsin ve mükemmeli arıyorsun.Derimde kalınmış benim.

Canım daha yeni gördüm kusura bakma ben izmirde A.Sye yaptırdım

Beryaman senin silikon'unun boyutu neydi canım yazabilirmisin rc etsem ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım memkocum iyiyim sen nasılsın

Nasias ben gececi,sen sabahçı karşılaşamıyoruz bir türlü.iyiyim bende ,tatildeyiz .bu yılda tatilim pantolonla geçiyor((geçen yaz ,seneye güzel bacaklarımla tatil yapıcam diyordum sözde.offfff şortt giymek istiyorum yaaaa,bu sıcakta pantolon hiç çekilmiyor.terlemiyormusun diye soranlara ,''yokk ben sıcağı çokk seviyorum diyorum''.böyyle işte.İnşallah seneye daha normal bacaklarla utanmadan sıkılmadan tatil yapabilirim.

Kanat sımdı okudum senın dizlerıni bukememen normal degıl ben rahat bulup oynatabiliyorum sadece tahmin ettiğim gibi bileklerin yağları gitti

canım benim yaa nşallah seneye güzel bacaklarınla istediğini giymiş olarak girersin. çok zor bir durum bu sıcaklarda az daha sabret canım.

Bir arkadasım bileyim ince 21 Cm demiş benim 19 cmdi sonra 21 oldu simdi sabah 19 aksam 20 Cm yani yag yine cok tutunmamış

Simdi eski yazılarını okudum aynı dun hastasıyım dediğin benden baska kimse ek ya olmadıki sen benim gidip dr.â senimi anlattığını dusunuyorsun inan kafamdan aşağı kaynar sular dokundu insallah bana dememişsindir onları cok uzulurum

Simdi eski yazılarını okudum dr.umut aynı demişsin benden başka ek.ya aml. Olan yokki kafamdan aşağı kaynar sular dokuldu. İnsallah yazdıkların bana değildir cok üzülürüm birde beni silince inan çok şaşırdım

arkadaşlar merhaba bende bacak dolgusu yaptırmak istiyorum size bir şey sorucam diyelim ki göbek bölgesinden yağ alındı bu yağ aynı ameliyat esnasında bacaklara popoya ve memeye enjekte edilebilir mi kombin ameliyat diyorlar sanırım böyle bir şey yapılabilir mi çok araştırıyorum bunu benim için önemli bana bir yorum yapar mısınız ameliyat olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun hastahanede kalmak gerçekten sabır istiyor inş çabuk atlatırsınız bu günleri

Eger yagin yeterliyse yapilabiliyor imemeyede popoyada bacak yuz nereye istiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…