Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben illizarov yöntemiyle kısa olan ayak parmagimi uzattım.

Öyle mi . Çok geçmiş olsun . Zorlandın mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçti çok şükür; teşekkür ederim
Umarım olumsuz konuşarak seni hayal kırıklığına ugratmamisimdir. Sonuçta hem biraz şans hem de iyi bir doktor seçimi gerekli. Yine de iyi ki yaptirmisim diyorum çünkü çok takintiliydim. Ama kemiğin şekliyle ugrastigim için şu an sıkıntı yaşıyorum. Her ayakkabiyi giyememe, kosamama gibi. Herşeyi göze almıştım ama. O yüzden kötü hissetmiyorum. Ikinci takintima geldi sıra, çarpık bacaklarimi düzeltmek

Kızlar inanın hâlâ inanılmaz bir kararsızlık yaşamaktayım..h.fye silikon yaptırmış birileri lütfen bir fotoğraf yüklesin ya da beni arkadaşı olarak eklesin albümünde varsa...Allah rızası için...yaptığım hiç etik değil biliyorum ama beş gün arayla iki doktordan da randevum var şu an ve acilen son kararı verip birini iptal ettirmeliyim(

Elsacim gozun aydin cook gecmisler olsun. Cok guzel olacak ins. oh ne guzel eridimi erimedimi dert yok

Cok cok tsk ederim canım
Evt eridi derdimiz yok ama guzelliginide zaman gösterecek, ins dedigin gibi gzl olurlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkicanım var çok geçmiş olsun senin bacakların süperdi benim silikonlu halim bile öyle değil nazar değmiş geçmiş olsun

Sitede birine daha olmuştu geçen senelerde ama iyileşmiş hemen diye hatırlıyorum. Zor bir durum hem ev hem çocuklar seni bekler allah yardımcın olunca hemen ayağa kalk inşallah

Merhaba kızlar. Aynı sorunla bir süredir siteyi ara ara ziyaret ediyordum. Daha detaylı bilgi alabilmek için üye oldum. Site nasıl çalışıyor tam anlayamadamda bazılarınıza arkadaşlık isteği gönderdim. En çok merak ettiğim ameliyat öncesi be sonrası görüntüler. Silikonda ne kadar iz kalıyor. Yağda iz kalmıyor mu. Enfeksiyon ve anestezi riski nedir vs vs tabii maliyet nedir. Bana da bilgi verirseniz minnettar kalırım.

Beni ekleyebilirsin. Yağ enj. Yaptırdım ben. Iz kişinin cildine bağlı, gördüklerimi değerlendirdiğimde bu sonuca vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…