Hala gizli gizli takip ediyorum sizi. Bende bir dönem göğüslerime taktım ama gereksiz olduğunu anlayıp vazgeçtim .
Beni memko vanilla hatırlayacaklardır belki ben ilizarovun biraz daha gelişmiş yöntemi smart correction diye bi fiksatörle en geç 1.5 sene sonra bacak kemiğimi düzelteceğim . Cihaz bacağımda maksimum 4 ay kalacak :)
Benim bacaklarımda ağrı oluyor ve ben bunu bu eğriliğe bağlıyorum çünkü kilom çok az . Ağırlıktan dolayı olması imkansız . Dualarım sizinle . Hiç kimseyi elinde olmayan şeylerle zor durumda bırakmasın Allah .
Ben bu operasyon için para biriktiriyorum. Bana 30 bine patlayacak belki ama sağlıklı bacaklarım olacak buna eminim . Hepinizi seviyorum tanımasam da . Kendinize iyi bakın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben illizarov yöntemiyle kısa olan ayak parmagimi uzattım.
Öyle mi . Çok geçmiş olsun . Zorlandın mi
hadi hayırlı olsun. sen de kurtuldun. :))
Istersen mail adresine yollayabilirim.
Cok tsk ederim canım, evt kurtuldum sonunda :)
Elsacim gozun aydin cook gecmisler olsun. Cok guzel olacak ins.oh ne guzel eridimi erimedimi dert yok
Canım çok teşekkür ediyorum. Evet ağrım çok fazla bir türlü iyilesemiyorum ilaclara rağmen dahada kötüye gidiyor.
Merhaba kızlar. Aynı sorunla bir süredir siteyi ara ara ziyaret ediyordum. Daha detaylı bilgi alabilmek için üye oldum. Site nasıl çalışıyor tam anlayamadamda bazılarınıza arkadaşlık isteği gönderdim. En çok merak ettiğim ameliyat öncesi be sonrası görüntüler. Silikonda ne kadar iz kalıyor. Yağda iz kalmıyor mu. Enfeksiyon ve anestezi riski nedir vs vs tabii maliyet nedir. Bana da bilgi verirseniz minnettar kalırım.
Beni ekleyebilirsin. Yağ enj. Yaptırdım ben. Iz kişinin cildine bağlı, gördüklerimi değerlendirdiğimde bu sonuca vardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?