Bacak dolgusu yaptıran var mı?

profil fotosu yapabildim anca bacaklarım gün yüzüne hala çıkmak istemiyor yükleyemedim e haklılarda bende olsam bende cıkmam istemem:)

durumun vahimliğini görün istiyorum ama:) yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar tag enjeksiyonu yeterlimi yoksa silikon şartmı sizce

Evet buyrun burdan yakin:)

Eklentiler

• 20150111_135638-1.webp
    20150111_135638-1.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 196
Aysima bacaklarin gayet guzel bence inan bana herzaman beterin beteri var seninkiler benim bacaklarimin yaninda harika inan bence sana az bi yag enjeksiyonu tamamen yeterli

senin varmı foton ? inanki varya insan kendinde oldumu gözünde büyüyor benim gördüğüm annemin gördüğü diye facebookta biseyler döönüyorya bi ara aynı onun gibi bize öyle gelmiyor işte sorunu yaşayana:(

Aysima kime yaptiriyorsun ameliyati daga oncede sormusdum. A.k Dr.ismi gecti hangi dr.dan bahsettiniz anlayamadim bende ameliyat olcam kesin birkac ay icinde bayada kilom var ama hangi dr. Isde?

canım ben daha hemen olamıycam izin almam sorun cunku su an ama su an için bursadan bülent beye dusunuyorum ozel bi yag transfer yontemı oldugunu duydum fıyat olarakta 8,5 dediler muayene falanda olmadım daha kilo almaya calısıcam az daha ust bacaklarım resımdede goruyorsunya kılolu aslında bılmıyorum ne der ama ben mart gıbı falan olursam o zamana kadar 56/57 yim 60 olurum daha rahat olur ınsallah ...ben silikondan cok korkuyorum elsanın muhtesem olmus gercı bayıldım ama sanırım ben yag enjeksıyonu olucam

Aysima ben yeni uye oldum nasil yapiliyo yukleme bilmiyorum bildigim bacaklarin gercekden guzel ben yurtdisinda yasiyorum ailem tr.de ve 2oglum var simdiye hjc firsatim olmadi maalesef araya hep bisiler girdi ameliyat olamadim olursamda tatlde sadece

hani mesaj yazıyoruzya yukarda şekiller var fotograf makınesi ordan yukledım ben profıle yukleyemedım herkes gorsun nolucak allahın bıldııgnı kuldanmı saklıycam yuzum bellı degılya ondan yoksa belkı saklardım:)))

Evet kök hücre gercekden kalici oluyormus sana zaten silikon gerekmez.cok arasdirdim bende lokal anestezi yeterli oluyomus yag enj.nunda ve hemende ayaga Kalkma imkanin olurmus

cok heyecanlanıyorum varya oldugumu ve duzgun bı bacak sahıbı oldugumu dusunuyorum hep :( hayallerım bır gercek olsaydı sendemı yag dusunuyosun canım ınsallah harika olur ıstedıgın gibi allah herkesın hayalini yasatsın bu konuda umarım gunahta ıslemıyoruzdur ama napalımm bızımde hakkımız degılmı etek elbıse gıymek oglan dogsaydık mademki bu kadar pantolon gıyıyosak:))))

kök hücre enjeksiyonuyla normal yag enjeksıyonu farklımı bu bülent beyın yaptıgı kök hucremı oluyorkı anlamadım ben randevuda görüşürsen ıılesme surecını falanda sorsana gercı yukarda bı arkadas daha cabuk ayaga kalkılıyomus dedı lokal anestezı falan yapılıyormus galıba ama

Back
X