Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Utanacak bişey yok..sanki ben istedim böyle olmalarını..yine de cok şükür,elimiz ayağımız yerinde..
Forumda tekim rakibim yok diyordum ama buldum :) bacakların benimkinin aynısı canım arkadasim, tabikide utanilacak birsey yok, Allah'a ası gelecek degiliz elbette, ama dr secimini doğru yapıp güvenilir ellere teslim edersen bacaklarını bir mucize kadar gzl olur inan, benimki bile duzeldikten sonra seninki neden olmasın, önemli olan istemek gerisi geliyor inan ;)

durumun vahimliğini görün istiyorum ama:) yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar tag enjeksiyonu yeterlimi yoksa silikon şartmı sizce
Aysimaaa canım kesinlikle yag diyorum, bacakların kötü degil hafif baldır çıkıntın bile var birde yag eklendimi super olur, üst bacaklarında gzl silikonluk bir bacagin yok bence ;)

Forumda tekim rakibim yok diyordum ama buldum :) bacakların benimkinin aynısı canım arkadasim, tabikide utanilacak birsey yok, Allah'a ası gelecek degiliz elbette, ama dr secimini doğru yapıp güvenilir ellere teslim edersen bacaklarını bir mucize kadar gzl olur inan, benimki bile duzeldikten sonra seninki neden olmasın, önemli olan istemek gerisi geliyor inan :KK66:
elsaa muhteşem olmussun senı gordukce acaip gaza geldım:)

Aysimaaa canım kesinlikle yag diyorum, bacakların kötü degil hafif baldır çıkıntın bile var birde yag eklendimi super olur, üst bacaklarında gzl silikonluk bir bacagin yok bence :KK66:
ayyyy elsaa nasıl bır umut verdın banaa nasıl bı su serptin yuregıme canım benım yaa bacaklarına kurban oldumun:))))

Maviruya bence yag enj.yeterli olur zayifsin cunku ondan benim kilom cok boyle olunca inanin daha kotu gorunuyo bacaklar ben inanin utaniyorum resim koymaya zaten beceremedim

etek pantolon giymedim demişim dilime bile pelesenk etmıs bak pantolon bi organım gibi yasıom ben onla:)))etek elbise dıycektım

Aysima senin bacaklarin guzel inan bana diz ustu etek giyebilirsin aslinda o zaman uzun gorunur hemde duzgun
yazın zaten gıyemıyorumda kışın çizme saklar dıyorum ama sanki çizmede bütün eğriliğe ortakçıı onden oylede arkadan nedense bi parantez duruyo be artıkyeteroff allahın izniyle bi olıyım mart gibi tek tek yazıcam herseyııı bizim halimizden ancak biz anlarız ablamın fıstık gibi arasından bi kurdan gecmıycek bacakları var aynı hızada bu annem bıze esit standartlarda bakmamıs cokmu kundakladı azmı kundakladı anlamadım:)

Maviruya bence yag enj.yeterli olur zayifsin cunku ondan benim kilom cok boyle olunca inanin daha kotu gorunuyo bacaklar ben inanin utaniyorum resim koymaya zaten beceremedim
Canım niye utanıyorsun ve kimden utanıyorsun, hepimiz aynı dertten müzdaripiz zaten, burdaki kişilerden baska kimse anlayamaz bizi o yuzden burdayiz, onun icinn kesinlikle rahat ol ;)

her guzelın bi kusuru varmıs napalım:(allah buyuk ınsallah maddi olarak toplıycaz toparlıycaz bızım ıcın en ıı doktoru bulup bızde ozguvenımızı tavan yapıcaz baska caremız yok:( baska örnek yokmu acaba boyle yag enj yada sılıkon olupta fotolarını gorebılıcemız bılen varmı

yazın zaten gıyemıyorumda kışın çizme saklar dıyorum ama sanki çizmede bütün eğriliğe ortakçıı onden oylede arkadan nedense bi parantez duruyo be artıkyeteroff allahın izniyle bi olıyım mart gibi tek tek yazıcam herseyııı bizim halimizden ancak biz anlarız ablamın fıstık gibi arasından bi kurdan gecmıycek bacakları var aynı hızada bu annem bıze esit standartlarda bakmamıs cokmu kundakladı azmı kundakladı anlamadım:)
hiç baldır ve ayak bilegini ölçtün mü kaç santim acaba

Back
X