Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi hastahaneyle çalışıyor söyledimi?Arkadaşlar bugün a.k. ye gittim.nekadar gencmiş önce beni dinledi sonra bacaklarıma baktı. Ve sadece yağ ile olur dedi. Yağın kalma oranı %70 miş. Benim üst iç baldırlardanda alacak biraz.dizkapağımdan az traşlayıp alt iç baldıra yağ koyacakmış. Yağın fazla fazla var dedi.e o kadar yersem.. fiyata gelince 7200 dedi....ama grup olarak gidersem indirim yaparmış.örneğin 3-4 kişi olursa 6300 liraya düşermiş.kişi sayısı arttıkça fiyat dahada düşermiş....bu grubun hepsi aynı işlemi yaptırmasada olurmuş.örneğin biri burun biri meme olabilirmiş.....tek dezavantajı ameliyat gününe hastahane karar veriyormuş. ..... Hastane taksitlendirme yapıyormuş.tabi fiyatta değişiyor. Meseka bana vwrdiği fiyata %9 vade farkı koyuyormuş. Taksit sayısuda 9 muş......ameliyattan sonra 4_5gün evde istirahat etmen gerek dedi. ......olduda ikinci operasyon gerekli olursa bölgesel uyuşturup kısa bir işlemle hallolur dedi.masrafıda 800 ile 1500 arası değişiyormuş.işlemine göre yani.....
işte bu yalannnn bende a.k yağ yaptırdım % 70 falan kalmıyor.genelde %40 civarı kalıyor.biraz abartıyorlar.fiyatıda çokk yüksek demiş 6500 7000 gibi duyuyorum hep.pazarlık yapın.unutmayın 2.şart oluyorArkadaşlar bugün a.k. ye gittim.nekadar gencmiş önce beni dinledi sonra bacaklarıma baktı. Ve sadece yağ ile olur dedi. Yağın kalma oranı %70 miş. Benim üst iç baldırlardanda alacak biraz.dizkapağımdan az traşlayıp alt iç baldıra yağ koyacakmış. Yağın fazla fazla var dedi.e o kadar yersem.. fiyata gelince 7200 dedi....ama grup olarak gidersem indirim yaparmış.örneğin 3-4 kişi olursa 6300 liraya düşermiş.kişi sayısı arttıkça fiyat dahada düşermiş....bu grubun hepsi aynı işlemi yaptırmasada olurmuş.örneğin biri burun biri meme olabilirmiş.....tek dezavantajı ameliyat gününe hastahane karar veriyormuş. ..... Hastane taksitlendirme yapıyormuş.tabi fiyatta değişiyor. Meseka bana vwrdiği fiyata %9 vade farkı koyuyormuş. Taksit sayısuda 9 muş......ameliyattan sonra 4_5gün evde istirahat etmen gerek dedi. ......olduda ikinci operasyon gerekli olursa bölgesel uyuşturup kısa bir işlemle hallolur dedi.masrafıda 800 ile 1500 arası değişiyormuş.işlemine göre yani.....
Bacak yapıma göre silikon olmaz dedi aşırı kalın durur birde üç ay içinde silikon daha hacim alıyormuş kaslar kendini salınca..Yag yaptiripta hiç erimeyen varmiydi hatırladığıniz..kim vardı..acaba bünye meselesimi,ya da şans mi birazcık..ikincinin maliyetini de eklersek ve iyileşme sürecine de bakarsak,her şekilde yağ mi mantıklı..biri beni inandirsa hemen kilo almaya baslayip,7 lirayı denklestirmeye çalışacağım,ve çok daha öne alırım belki ameliyatı,bayram tatiline bile sıkısabilir..1 hafta yeter nede olsa..siz neye karar verdiniz kızlar..kilo almaya çalışanlar,son karariniz yağ galiba .
Esteticaword ve çok ünlü bir hastsna ile çalışıyormuş ana adını unuttum. .estetica ataşehir de....bu arada senle çok yakınız.bende bağlarbaşındayım ..hangi hastahaneyle çalışıyor söyledimi?
Canım fiyat için dediki bana senin diz bölgesindeki ve üst iç baldırlardanda alıcaz dedi.tek yağ değilmiş yani. Yoksa grupla olursam 5500 müş. Aslında işleme göre dedi .... %70 dedi ama ben onun yalancısıyım.offf yaaa. Ne zormuşşşşişte bu yalannnn bende a.k yağ yaptırdım % 70 falan kalmıyor.genelde %40 civarı kalıyor.biraz abartıyorlar.fiyatıda çokk yüksek demiş 6500 7000 gibi duyuyorum hep.pazarlık yapın.unutmayın 2.şart oluyor
yaaa off bende yag dusunuyorum ama ıyıleme surecı tam olarak ne kadar arkadaslar 1 hafta sonra işe gıdemezmıyım bırde kılosu benım cıvarımda olan yokmu doktorlar gorusen bana akıl fıkır verın 164/56,5bende yaga karar verdim..gogus ameliyatinda hatirliyorum..5.gun okula gittim,karne vermeye,arabanin vitesini attirmak icin direksiyonu birakip iki elimi kullanmistim..ter icindeydim okula gittigimde..simdi boyle bir aciyi bacaklarda 3 hafta dusunemiyorum..
ay ınsallah yaaa benım az daha almam lazım ama alamıyorum hıcbı sekılde.... bırıncısı bı olsunda azcık bı etek elbıse gıyebılıcek durumda olsun gerısını sonra dusunuruz su ucube goruntuden bı kurtulalımdaAysima 1haftaya normale donersin..ben mail atmıştım,3-4 gün yatak istirahati yeter demişti..benimde boy 160 kilo 55..gerekirse 2-3 kilo daha alırım..her şekilde ikinci gerekecekse,olduğu kadar olsun,neyapalim..
Beni izlemeye al canım bacak fotom var.. senin silikon a ihtiyacın var bence.. seninki bana göre daha ihtiyaca açıkSoocute keşke bir foto görebilsek..varmı..açıklık azmi,ondan mi silikon olmaz dedi..muayene olmadan bilemiycez anlaşılan..benim fotoya baktinmi..3126daydi galiba..benim epey çarpık yanii