Bacak dolgusu yaptıran var mı?

samsunda yaptirdim..medicanada bir doktor..bacaklarina baktim,yalniz yandaki foto bacak sekillendirici ile mi..cok guzel durmus..yag ile tamamdir senjnki..ve benimkiler tam bir facia..bende kesin silikon dedim ama mailde doktor bana yag daha iyi olur dedikten sonra kafam karisik..acaba bizzat mi gormeli,buraya yukledigim fotolarin aynisini ginderdim,carpiklik gayet ortada ama yag dedi..

Az önce mailime tekrar baktimda,bel ve karın bolgesinde yaginiz varsa demiş..ikisinde de yok..bir cimcik göbeğim var,belde bana göre hiç yok..kalcada,popoda var benim..ordan olmuyomu,merak ettim simdi bak..

Az önce mailime tekrar baktimda,bel ve karın bolgesinde yaginiz varsa demiş..ikisinde de yok..bir cimcik göbeğim var,belde bana göre hiç yok..kalcada,popoda var benim..ordan olmuyomu,merak ettim simdi bak..

A.k ya mı mail attın.. Bel de yoksa popo ya bakarlar tabi benim bakıldı ama olmadığına karar verdi benim meme albümümde var orda boy fotom da var yağ yok fazla olarak bi göbeğim var umutluydum ama yetersiz dedi.. kilo almak için uğraşıyorum yalnız hasta oldum üç gündür iştahım yok :(

Bel ve göbek kisminda var goruluyor fotodan,demekki yetersiz..bende hiç yok tutuyorum elimle deri geliyo elime..popoda var dediğim,36 beden giyiyorum..okadar var yanii..diyetusyende yağın yok demişti..offf..yok sanırım..

Bel ve göbek kisminda var goruluyor fotodan,demekki yetersiz..bende hiç yok tutuyorum elimle deri geliyo elime..popoda var dediğim,36 beden giyiyorum..okadar var yanii..diyetusyende yağın yok demişti..offf..yok sanırım..
İşte iki kilo almış halim Dr a sordum oda fotodan var gibi duruyor dedi en iyisi gitmek tam anlaşılmıyor muş iki kilo almıyor halim :)

FAZLANAZLI FAZLANAZLI fotona baktımda senden çıkmaz dediyse benden hiç çıkmaz ya:( ne popom var ne belim:( napcam ben ne de kilo alabiliorm:( ama taktım kafaya bu bacaklara er yada geç bi çözüm bulmalıyım... M maviruya bende 38 bedenim ama kesin senden zatıfmdr boydan dolayı 38 giyiyorum...yani 38 olup yağa sahip olamamakta varmış kaderde:KK1:

Hamilelikte aldığım 22 kiloyu vermek için harcadığım çabayı düşünüyorum da..yaglarimin bu kadar kıymetli olacağını hiç düşünmemiştim..sanırım. 10 kilo falan lazım bana..hiç cesaretin yok olacağına da..bana fazladan 4bin liraya patlar bu iş..

FAZLANAZLI FAZLANAZLI fotona baktımda senden çıkmaz dediyse benden hiç çıkmaz ya:KK43: ne popom var ne belim:KK43: napcam ben ne de kilo alabiliorm:KK43: ama taktım kafaya bu bacaklara er yada geç bi çözüm bulmalıyım... M maviruya bende 38 bedenim ama kesin senden zatıfmdr boydan dolayı 38 giyiyorum...yani 38 olup yağa sahip olamamakta varmış kaderde:KK1:
Bilmem ki ben 34 beden de giyiyorum 36 da ama bedenle ilgisi yok sanırım
Hamilelikte aldığım 22 kiloyu vermek için harcadığım çabayı düşünüyorum da..yaglarimin bu kadar kıymetli olacağını hiç düşünmemiştim..sanırım. 10 kilo falan lazım bana..hiç cesaretin yok olacağına da..bana fazladan 4bin liraya patlar bu iş..
FAZLANAZLI FAZLANAZLI fotona baktımda senden çıkmaz dediyse benden hiç çıkmaz ya:KK43: ne popom var ne belim:KK43: napcam ben ne de kilo alabiliorm:KK43: ama taktım kafaya bu bacaklara er yada geç bi çözüm bulmalıyım... M maviruya bende 38 bedenim ama kesin senden zatıfmdr boydan dolayı 38 giyiyorum...yani 38 olup yağa sahip olamamakta varmış kaderde:KK1:
Bende doğumdan sonra 53 kiloydum o zamanlar çok vardı göbek falan kıymetini bilemedim :(

Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Ömrüm boyunca hiç etek elbise giyinemedim. Hatta pantolon giyilmiyor diye devlet dairesindeki işimi bile bıraktım özel sektöre geçtim. Bu sitede benimle aynı sorunu yaşayan birçok kişinin olması (bu konuda yalnız olmadığım için) beni çok mutlu etti fakat genel bir memnunuyetsizlik durumu da bir o kadar endişelendirdi beni. Dizimin alt kısmı zayıf iki bacağım arasında boşluk var inanılmaz mutsuzum sosyal hayatım son derece olumsuz etkileniyor. Köklü çözüm olarak silikon yaptırmak istiyorum. Fakat bilek kısmım çok ince. Oraya da yag enjeksiyonu olursa yüklü bir ödeme çıkacak galiba:( Fakat beni en çok ilgilendiren; yaş ilerleyince hücrelerdeki değişim silikonları olumsuz etkileyip Allah korusun kötü hastalığa çevirme riski olabilir mi? Bir de İst.'da bu konuda en iyi bu işin duayeni doktor ismi verebilirseniz çok memnun olurum.

Kızlar para işini nasıl halledicem bilemedim..... Olmadı grup ameliyatı olalım...enazından 1-2 milyar inecek bilemedim şimdi.herhalde 10 kişi olsak süper olurrrr.......
Grup indiriminde düşecek miktar çok iyi ama kim demişti hatırlamıyorum ameliyat zamanına hastahanenin karar vermesi kısmı çok kötü özellikle de çalışanlar için

Be
Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Ömrüm boyunca hiç etek elbise giyinemedim. Hatta pantolon giyilmiyor diye devlet dairesindeki işimi bile bıraktım özel sektöre geçtim. Bu sitede benimle aynı sorunu yaşayan birçok kişinin olması (bu konuda yalnız olmadığım için) beni çok mutlu etti fakat genel bir memnunuyetsizlik durumu da bir o kadar endişelendirdi beni. Dizimin alt kısmı zayıf iki bacağım arasında boşluk var inanılmaz mutsuzum sosyal hayatım son derece olumsuz etkileniyor. Köklü çözüm olarak silikon yaptırmak istiyorum. Fakat bilek kısmım çok ince. Oraya da yag enjeksiyonu olursa yüklü bir ödeme çıkacak galiba:KK43: Fakat beni en çok ilgilendiren; yaş ilerleyince hücrelerdeki değişim silikonları olumsuz etkileyip Allah korusun kötü hastalığa çevirme riski olabilir mi? Bir de İst.'da bu konuda en iyi bu işin duayeni doktor ismi verebilirseniz çok memnun olurum.
Benim bildiğim okuduğum a.k ve h.f ki benğm aklımdaki isim de a.k

Grup indiriminde düşecek miktar çok iyi ama kim demişti hatırlamıyorum ameliyat zamanına hastahanenin karar vermesi kısmı çok kötü özellikle de çalışanlar için
Evet Miranda ben demiştim. Haftayı biz günü onlar belirliyorlarmış. Bence orda Dr birazda yanıltmaya çalıştı.sonuçta 10 kişi ameliyat olucaz deyince para geleceği için opsiyon tanırlar. Önemli olan aynı hafta olunması,ortak karar yani...bir Şubat'ta biri martta değilde aynı hafta ortak günde olması. Sonuçta hepimizin sorunu öncelikli para.....

yaaa off bende yag dusunuyorum ama ıyıleme surecı tam olarak ne kadar arkadaslar 1 hafta sonra işe gıdemezmıyım bırde kılosu benım cıvarımda olan yokmu doktorlar gorusen bana akıl fıkır verın 164/56,5:KK43:
Bir hafta sonra ise gidersin bence. Belki biraz dikkatli yurursun ama. Ayagimi burktum filen diyebilirsin :)

Bir hafta sonra ise gidersin bence. Belki biraz dikkatli yurursun ama. Ayagimi burktum filen diyebilirsin :)
napim artık pembe yalan bunlar yapcak bısey yok o halde olıyımde o kadarını soylerım artık:) şu an çikolata abur cubur ne varsa bı anda yıyıp 60 olmak ıstıyorum :)

o_OMrb elsaaaa nasilsin
Memnunmusun bayadir yoksun.ben hic iyi degilim dizden alti berbat mailde a.k sormusdum ayaklara da yag enj.yaparmisiniz diye zor bi bolge ymis ve 2seans gerekirmis yagim yeterince var ama amel.sonrasi nasil kalkip yururum esimi ikna edemedim benimle gelmesini istiyorum Offf offf ne zaman nasil kurtulacagiz yahuuuu sukur sakat degilizz ama bu sorun insani heryerde etkiliyo herzamannñ herkese sutun gibi bacaklar dilerimmmmm

Kizlar bu plastik cerrahinin ev yapimi yani plastik bacak sekillendiricili hali:))

Eklentiler

• 20150118_141749-1.webp
    20150118_141749-1.webp
    36 KB · Görüntüleme: 160
Back
X