Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benimki de bazen yaptir diyo..bazen boşver diyo..bosverecek gibi değil ki mutsuzlugum..içimi bir ben bilirim..
şu hayatta kimse kendi başına karar veremiyor,
özgürüz ya bayanlar
özgür bir ülkede yaşıyoruz ya
annen, kocan,millet le yaşıyoruz işte
o ne der bu ne der
isyan edesim geliyor bazen
bende kendi irademle bir karar veremiyorum, kocam ses çıkarmıyor(bu arada ses çıkarmaması evet değilde hayır da değil) annem kızım yürüyemezsen başına dertmi istiyorsun diyor, babam kızım delirdinmi şükür et diyor
durum bölr yani

Bişey olcak diye korkuyorlar ışte..ama ömür boyu da böyle yaşanmaz ki..bir cesaret yaptırıp kurtulalım..zamanı ve doktoru netlestirdim..kafam rahat,bekliyorum artık..hakkımızda hayırlısı..

Kızlar heyo heyo aldığım kilolar işe yaradı bi ay daha böyle gidersem olabilirmişim .. kilo alınca basenler çıkmıştı biraz daha aynen devam :KK49:

Forumda tekim rakibim yok diyordum ama buldum :) bacakların benimkinin aynısı canım arkadasim, tabikide utanilacak birsey yok, Allah'a ası gelecek degiliz elbette, ama dr secimini doğru yapıp güvenilir ellere teslim edersen bacaklarını bir mucize kadar gzl olur inan, benimki bile duzeldikten sonra seninki neden olmasın, önemli olan istemek gerisi geliyor inan :KK66:

canım benide izleme'ye alabilir misin? fotoğraflar için.
teşekkür ederim şimdiden

M maviruya şu an 49 um ilk görüşmede 46 ydım basen ve göbek yağ alınacak diz ve üst iç bacak şekil vermek amaçlı.. alınan yağ sadece diz altındaki oyuk kısma koyulacak.
Her şey böyle giderse Mart sonu olurum inşallah. Dr Hf

Bende bugun nutellalı ekmeklerle güne basladımm öylede devam ettı..yarın pekmez tahın felan alcam bakalımm..dün yollarda kaldım zatenn bıde moralım bozulduyaa olmaz dıyınce:((mavıruyaa dan destek aldımm yeme konusunda sagolsun:)

Canım yatmadan önce nutellalı ekmek yada helva yiyorum tahin özellikle fazla kilo aldırıyor artı sütün içine bıldırcın yumurtası ve Bebe büskivisi kıırıyorum... sende dene kesinlikle bezme günde bey öğün yediğimi biliyorum.. artı haftada üç gün mantı yiyorum.. bol yağlı yağlı şeyler Kızartma yemedim onu sadece fastfood ta yiyorum.. böyle işte alırsın inşallah

Kızlar hamilelik hariç çıktığım en yüksek kilomdayım şu an ve yemeğe devam.. ben normal de de çok yiyen biriyim bünyem almıyordu genetik bizim ki o yüzden dd benden troid lerime falan baktırmamı istemişti eskiden yüksekti şu an alt sınırda sanırım o yüzden almaya başladım

Bende yaglı sevmedıgımden alamıyordum,birde bana süt ürünlerı yasak..ama cıkolata herzaman yerım..artık bol bol ekmek tüketerek alcam bende insallah:)hepımızee bol kılolu aylar dilim...

M maviruya şu an 49 um ilk görüşmede 46 ydım basen ve göbek yağ alınacak diz ve üst iç bacak şekil vermek amaçlı.. alınan yağ sadece diz altındaki oyuk kısma koyulacak.
Her şey böyle giderse Mart sonu olurum inşallah. Dr Hf
peki doktor 2. seans şart gibisinden bişeyler dedi mi yoksa tek seansta çözülür dedi mi ?

slm kızlar,
bu aralar istanbul'da doktara topluca gitme gibi yapılan bi plan var mı? eğer zamanı uygunsa bnde gelmeyi düşünüyorum. çnkü sizinle aynı derdi paylaşıyorum.

Selam sadabad,bikac arkadas martta olcak sanirim ve diger bildiklerim temmuzda..bende hangisine katilabilirsem onda:)

Back
X