Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bn hiç bir doktorla görüşmedim o yüzden bana nasıl bi müdahale yapılması gerektiğini bilmiyorum. ama sanırım silikonla olur çnkü dizden aşağısında baya bi açıklık var. ama tek başıma gitmek istemiyorum doktora bi arkadaş olsa keşke. senin martta dediğin görüşmeye gidecek olanlar mı yoksa ameliyata gidecek olanlar mı?

olan arkadaşlar giripte cevap vermiyor. çok nadir 1-2 kişi gelip yazıyorlar.
bu sorulacak en güzel soru .....
Hadi geçmişte 3-4-5 yıl önce silikon yaptıranlar lütfen cevaplayın.
kızlar be silokon olmadım yağ yaptırdım ama doktora kesin silikon olur diye gittim berbattı çünkü.o yüzden silokonu çok araştırdım takılan silikonun hiçbir yan etkisi olmuyormuş ve ömür boyu değiştirmeden kullanıyormuşsun.yaptıran arkadaşlarda doktorlarda aynı şeyi söylüyor.birtek farkı arkada küçük bir iz kalıyor oda zamanla silikleşiyormuş.doktorunuz ne derse öyle yapıyorsunuz zaten.lütfen doktor adı telafuz etmeyin siz zararlı çıkarsınız .çünkü fiyatları uçuruyorlar

A artu99 selamm bende basta silikon düsünüyordum simdi ise yag enjeksiyonuna döndüm,eski ve yeni halinle resim varmi acaba?birde yag enjeksiyonunda bi kac güne iyilesme dogrumu?

slm kızlar,
bu aralar istanbul'da doktara topluca gitme gibi plan var mı? eğer zamanı uygunsa bnde gelmeyi düşünüyorum. çnkü sizinle aynı derdi paylaşıyorum.
Sadabad biz maviruyayla temmuzun birinci yada ikinci haftasi dusunuyoruz bize katilabilirsin toplunolursa hem indirimdende faydalaniriz dite dusunuyorum

bn hiç bir doktorla görüşmedim o yüzden bana nasıl bi müdahale yapılması gerektiğini bilmiyorum. ama sanırım silikonla olur çnkü dizden aşağısında baya bi açıklık var. ama tek başıma gitmek istemiyorum doktora bi arkadaş olsa keşke. senin martta dediğin görüşmeye gidecek olanlar mı yoksa ameliyata gidecek olanlar mı?
Ben bu hafta gittim tamam böyle giderse bir daha ki ay yapalım dedi muhtemelen martın sonuna ameliyat olurum benim martın 4 ünde yine kontrolüm var başka bi op için sonrası fotoları çekilecek ... o tarih uygunsa eşlik edebilirim ama çekinecek bi şey yok rahat ol En azından fikir almış bilgi almış olursun aklına daha çok yatar bazı şeyler
peki doktor 2. seans şart gibisinden bişeyler dedi mi yoksa tek seansta çözülür dedi mi ?
Benim ihtiyacım küçük bi alan sadece diz altının oyum kısmı dolduralacak eriyen kısım üç ay içinde kendini belli ediyormuş kalan kalıyo.. Erime payını hesap ediyorlar baldıra yönelik bi işlem olmayacak bende.. O yüzden tek seans

Yağ alınan yerler cok ağrıyor diyorlar lipo yaptıranlar sonuçta bize de aslında iki ooperasyon yapılacak önce yağ alma sonra o yağı koyma işlemi lipodan daha zor olur gibi geliyor

olan arkadaşlar giripte cevap vermiyor. çok nadir 1-2 kişi gelip yazıyorlar.
bu sorulacak en güzel soru .....
Hadi geçmişte 3-4-5 yıl önce silikon yaptıranlar lütfen cevaplayın.
Slm benim silikonlar 3.yili doldurdular masallah ; ) Ben memnunum bir sıkıntım da yok çok şükür.zaten silikonlar ömürluk olduğu için bir sorun olmuyor.O konuda rahat olabilirsiniz

Beren fotoğrafta paylasirmisin bir mahsuru yoksa..bizim için inanılmaz moral oluyor..gördükçe daha da umutlaniyorum..benim bacaklarim duzelirse sizinkiler nasıl bişey olur bilmiyorum..manken gibi olursunuz..sanırım en felaket benimkiler suanda..ama elsada ki mucizeyi gördüm ya..ben bile umutluyum..sakin moral bozmayın kızlar..

Foruma yeni katılanlar var..buyursunlaaarrrr...carpik bacaklilar ordusu epey kalabalık..Allah hepimizin yüzünü guldursun..

Beren80 gecmis sayfalarda sen birincusinde bileklerinin cok ince olsugundan bahsetmistin bidaha yaptirdinmi deneyimlerini ve resimlerini bizimle paylasirsan cidden cok seviniriz

Yağ mıydı silikon mu seninki
Benimki yağ enjeksiyonuydu, fakat 4 kez operasyon oldum, çünkü Ankara'da olan bir operasyon nedeniyle çok uğraştım, iyileşme Süreci geçti ve istanbul da başka bir doktora oldum , iki bacağım Arasında asimetri görüntü vardı, şuanda hala var ama çoğu geçti.. Yani herkes farkedemiyor

Back
X