Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dikis olayini anlamadim. Yag dolgusu yapilan delikler cok kucuk. Onlarami dikis atildi yoksa silikon oldugu icinmi?

Kızlar ak ya mail atmıştım dönen olmamıştı dün yine attım hemen cvp vermişler aynen yapıştırıyor

Merhaba, benim size önerim, üst tarafa yağ enjeksiyonu, alt bacağa silikon şeklinde. Ancak yağınız yoksa alt bacağa küçük bir silikon koymak gerekecek. Diğer türlü üst-alt uyumu bozulacaktır....

Üst bacağı yağ yaptıran oldu mu daha önce
cvp biraz saçma geldi üste yağ alta silikon diyor sonra yağ yoksa alta silikon diyor zaten alt her türlü silikon diyor anlamadım açıkçası
:) tercuman lazim...aslinda yag dolgusu olur diyor ama hem alta hem uste yag yetmezse alta kucuk silikon olur demis. Galiba :)

[QUOTElroff, post: 39654581, member: 651608"]Slm arkadaslar bayadir yokum baya cogalmis burasi sevindim aneliyat olanlar bizi birakmasinlar lütfen yazmaya devam edin loli bacaklarin harika olmus ömür boyu sürsün insalah ne kadar mutlu görünüyorsun resimde darisi bizim basimiza insallah bence bu yag enj.biraz da sansa bagli ve bünyeye.......
Canim benim sagol darisi en yakin zamanda sizin basiniza sizleride mutlu görmek isterim hepimiz mutlu olalim canim .[/QUOTE]
Hayat boyu mutlu ol insallah. Mutlu olmus arkadaslar cokmoral oluyor. Olun a oluyormus demekki. Ispanyollari attim diyebilmek müthiş bir duygu. Sen şanslı taraftasin canım. DarIsi diğer arkadaslara.

Kızlar nasılız:)) ben bugün bi doktorla görüştüm bana simit,basen, göbek lipoşaksın çarpık bacaklarım içinde agualift dolgu (80 cc) 10 bin olur dedi:KK43:
Ya o dr. Iyi mi kafadan? Guzelim yağı çöpe atıp bacaga aquafilling koyuyor. Inanilir gibi degil. Bir de 10 bin. Canim sen madem lipo olucak kadar yagin var al onu direk bacaga mis gibi.

canım çook teekkür ederim. Ultrasonla ilgili hiç birşey soylemedi bana.Ben formu çok takip edemiyorum sende silikon mu yaptırdın?
Evt canım bende silikon ameliyati oldum 7 ay önce, ve dr'um 6 ay yada yılda bir ultra ile baktirirsan iyi olur demişti, sen yaptıralı 3 yıl oldu deyince merak ederek sordum :)

Ya o dr. Iyi mi kafadan? Guzelim yağı çöpe atıp bacaga aquafilling koyuyor. Inanilir gibi degil. Bir de 10 bin. Canim sen madem lipo olucak kadar yagin var al onu direk bacaga mis gibi.
Doğru diyosun yağım çok:) ama lazer lipoşaksın la yag transferi oluyor mu onu bilmiyorum bide dolgu geçiçi

Arkadaslar selaaam biz bugun V vrm-vrm ile bi doktora daha muayneye gittik biraz dahaa kafamiza yatti muayne ve aklimizdaa kalan tüm sorulari sorduk..tabiii ki bu doktorda hf gibi bize kilo almamizi söyledi suanda yagimiz yeterli degil 4-5kilo almamiz lazim 55olsak iyimis...ama fiyatta baya indirim yapti daha önceden o doktorda gögüs amaliyati olundugu icin..en son bide ak la görüsmek istiyoruz ama sanirim nisan sonu gibi bizdee amaliyata gircez..

Evt canım bende silikon ameliyati oldum 7 ay önce, ve dr'um 6 ay yada yılda bir ultra ile baktirirsan iyi olur demişti, sen yaptıralı 3 yıl oldu deyince merak ederek sordum :)
Banada silikon mantıklı geliyor ama ameliyat sonrası agrılımı bide ömürlü ki guzel :) acaba bana resim gösterirmisin

Doğru diyosun yağım çok:) ama lazer lipoşaksın la yag transferi oluyor mu onu bilmiyorum bide dolgu geçiçi
Lazer lipoyla yag transferi olmaz. Cunku yağı parcalayip oldugu yerde bırakıyor. Incelme nihai olarak 3.-4. Ayda gerçekleşiyor. Dolguda alınan yagin hasarsiz olmasi lazim. Normal lipodaki yağ da olmuyor. Zaten bu lipo gibi degil alinan yag cok değil. 300--400 cc. Kisiye gore belki 100 cc. Belki 450 cc. Olur . Ama eski dr.um bu oranı tutturmak icin 3 kg. Yag alıyorum demisti. Sen yaglarini direk bacagina koydur ve sana bunu teklif eden dr.A gitme. Mis gibi yag. O yag icin 40 takla atiyoruz.

Arkadaslar selaaam biz bugun V vrm-vrm ile bi doktora daha muayneye gittik biraz dahaa kafamiza yatti muayne ve aklimizdaa kalan tüm sorulari sorduk..tabiii ki bu doktorda hf gibi bize kilo almamizi söyledi suanda yagimiz yeterli degil 4-5kilo almamiz lazim 55olsak iyimis...ama fiyatta baya indirim yapti daha önceden o doktorda gögüs amaliyati olundugu icin..en son bide ak la görüsmek istiyoruz ama sanirim nisan sonu gibi bizdee amaliyata gircez..
Hadi bakalım umarım en dogru kararı verirsiniz. Dr. Ismini ve fiyati ozele yyazar mısınız?

Mrb arkadaşlar uzun süredir yazmadım ama takip ediyorum.2 Mart opr.olacagım.hayırlısı inşallah merak ettiğiniz bütün soruları fırsat buldukça cevaplayacağım
Hayirli olsun canim umarim en güzel sonucu alırsın. Cok da yakin:) dr. Adini yazar mısın özel den?

Kızlar ak ya mail atmıştım dönen olmamıştı dün yine attım hemen cvp vermişler aynen yapıştırıyor

Merhaba, benim size önerim, üst tarafa yağ enjeksiyonu, alt bacağa silikon şeklinde. Ancak yağınız yoksa alt bacağa küçük bir silikon koymak gerekecek. Diğer türlü üst-alt uyumu bozulacaktır....

Üst bacağı yağ yaptıran oldu mu daha önce
cvp biraz saçma geldi üste yağ alta silikon diyor sonra yağ yoksa alta silikon diyor zaten alt her türlü silikon diyor anlamadım açıkçası
Evet ben yaptirdim ust ic bacaga. Cok fazla konulmadigi ve alan buyuk olduğu için cok farketmedi. Üstün ince oolduğu için alta konulan silikon küçük olmalı yani kalın olmamalı. Yoksa alt kalın üst ince olur diyor. kucuk silikon 90 cc.2.9 cm ve 110 luk var 2. 1 cm. 120 cc. Olan 2.6 cm. Bir de rus forumlarında gördüğüm 75 cc.ler var sanırım Türkiye de yok.
Doctor-sokolov.ru
Burada senin gibi ince ama cok güzel yapılmış bacaklar var. Küçük silikonlu.

Back
X