Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar ya eskiden olmus arkadaslarimi goruyorum nihayet birileri bizi hatirlayip gelmiss :)) bacagini yaptiran unutuyor sanki eski gunlerini :KK43:
herkes değil ya. ama ben bazı arkadaşları garipsiyorum açıkçası. burada özelde olsun açıkta olsun tüm soruları uzun uzun içtenlikle yanıtlamaya çalıştım. ama op. bittikten sonra geri dönüp sonuçları hakkında bilgi verme zahmetinde bile bulunmadılar. sanırım bu işler böyle.

Aslinda bana koydu diz icine ve hala var biraz ama. Herhalde sadece orasi eridi. Rotus gerekicek. Surekli kilo alip yagi beslesek olur ama duz bacak olsun diye bu sefer sisko olucaz :))
diziçi tutmuyor mu acaba? yani sen nereye istersen oraya koyar. şöyle bacak seviyorum dersen. bu bir kısırdöngü o kilolar nasıl gidicek onlarla beraber bacak da ericek? dr. a çok kilolu da gitmemek lazım. yoksa kilo vermek de yasak. az olsa bulmak için uğraşır biraz.

Yaptirdiktan sonra ilk uc ay kilo vermemek onemli herhalde. Ondan sonra ne olucak. Bekleyip gorucez. Su ana kadar ic kasa konulan yaglar bayagi iyi, erimedi. Ameliyattan sonra daha iyiydi ama sislik vardi tabii.

diziçi tutmuyor mu acaba? yani sen nereye istersen oraya koyar. şöyle bacak seviyorum dersen. bu bir kısırdöngü o kilolar nasıl gidicek onlarla beraber bacak da ericek? dr. a çok kilolu da gitmemek lazım. yoksa kilo vermek de yasak. az olsa bulmak için uğraşır biraz.

Tam da benim durumu ma uyuyor.10 gündür diyet yapıyorum. 64 e yakındım.şu an 60.5 a düştüm.59 olsam yeter

K kanat umarım iyi olur evet baldır 30.5 falan ya da 31di emin değilim şöyle 32 falan olsa daha güzel olur zaten boyum kısa....
Kimi eridi diyo kiminin duruyor resmen piyango gibi bi şey

Kızlar yıllardır bu foruma üyeyim ameliyat olursam da bırakmam.. buralarda olurum :)

ameliy
Aslinda bana koydu diz icine ve hala var biraz ama. Herhalde sadece orasi eridi. Rotus gerekicek. Surekli kilo alip yagi beslesek olur ama duz bacak olsun diye bu sefer sisko olucaz :))

ameliyatını fb mi yaptı. ne zaman? dizlere konulan farklı bir işlem, onun parası farklı dedi mi sana da.

bu kilo meselesi benim de çok canımı sıkıyor. ben şimdi güç bela aldım kiloları ama ameliyat olduktan sonra tamamını verip dal gibi olmak istiyordum. mümkün değil mi şimdi bu.

arkadaşlar bu silikon konusu kafama takılıyor şuan doktorlAR silimed kullanıyormuş ak ın asistanıyla görüştüm ve bikaç doktorla daha silimedle alakalı haber var internette kanserojen madde yaydıgına dair

arkadaşlar bu silikon konusu kafama takılıyor şuan doktorlAR silimed kullanıyormuş ak ın asistanıyla görüştüm ve bikaç doktorla daha silimedle alakalı haber var internette kanserojen madde yaydıgına dair
Eurosilicone markasi silikonlarin. Bunu talep et canim o zaman.

bu kilo meselesi benim de çok canımı sıkıyor. ben şimdi güç bela aldım kiloları ama ameliyat olduktan sonra tamamını verip dal gibi olmak istiyordum. mümkün değil mi şimdi bu.
Hayir maalesef 1 yil kilo vermek yasak.. can sikici tabi. Aldıkları yag da pek birsey farketmiyor.

Ben doktorla görüşücem bana en uygun op. O söylesin ya bu ne kafam allak Bullak oldu kafamdaki doktorlar zaten iyi doktorlar İnş. Pişman olmam yağ enjeksiyonu için bol bol yagim var zaten :)

Bende düz olmasını istiyorum :)) hayal gıbı benım ayrıca lipo olmam lazım basenden çünkü basenler geniş benim orantıyı sağlamak için

ameliy

ameliyatını fb mi yaptı. ne zaman? dizlere konulan farklı bir işlem, onun parası farklı dedi mi sana da.
Diz icine derken. Dizin icine degilde. Hani baldirin ust kismi dizin ic taraflari. Dizin icinden alinan yaglarin hemen alti oluyor bahsettigim yer.

Back
X