Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Insallah amaliyatin iyi gecer ve bukadar bekledigin zamani unutup özgüvenin yerineee gelir,darisi bizim basimizaa...evt bizide unutmaaa bilgilerine ihtiyacimiz var..sadece silikonmu olcak yoksa yagda eklencekmi?birdee fiyat nekadar?ve eski halini cekmeye unutmazsan sevinirizz..cok soru oldu ama:))allah yardimcin olsun

Insallah amaliyatin iyi gecer ve bukadar bekledigin zamani unutup özgüvenin yerineee gelir,darisi bizim basimizaa...evt bizide unutmaaa bilgilerine ihtiyacimiz var..sadece silikonmu olcak yoksa yagda eklencekmi?birdee fiyat nekadar?ve eski halini cekmeye unutmazsan sevinirizz..cok soru oldu ama:))allah yardimcin olsun
Canım 7000 tl toplamda ödeme yaptım silikon olcak sadece. Çok teşekkür ederim :)

Cok iyi insallahda iyi gecer,bazi doktorlar fiyatlarda ucmus zaten isimleri ünlendikce fiyat larda cikiyo:(

Cok iyi insallahda iyi gecer,bazi doktorlar fiyatlarda ucmus zaten isimleri ünlendikce fiyat larda cikiyo:KK43:
Evet bende bikaç tane araştırdım pahalıydı ve başka şehirlerde olunca daha da fazla masraf olcaktı böylesi daha fazla işime geldi açıkcası :) bide iyi bi sonuç alırsam benden iyisi yok :)

Mrb ark.lar su silikon bacak sekillendirme varya acaba kayma oluyomu ince siyah corabla giyindiginde belli oluyomu bilen varmi ?2cesiti varmis bende ikisinden siparis verdim düsündümde takiyorum birde kayiyormus rezil olur insan nolur bilen varsa yazsin....
Ben Opak çorapla giydim kaymıyo fazla kaslı durdu bende üst ince alt kalın bi tane daha olsa hem üste de koyardım ama fikir vermesi için güzel bi ürün kışın çok iyi

Bol sanslar umarim istedigin gibi olur aynende katiliyorum bizleri heryönden cok etkiliyo inanilmaz ama öyle bunlari bu sorunu olmayana anlatsak güler gecer ama herseyde etkiliyo depresyona giriyorum ben az sonra bi toplanti var allahtan havalar soguk deli olcam ya hic bisi yakismiyo pantolondan bikdim bennn artikkk

Ameliyat olan arkadaslara acisiz agrisiz problemsiz ameliyat diliyorum bir seferde kurtulursunuz insallah...iyiki varsiniz ben allahin izniyle 10ayda anca...off offf

Şimdiden geçmiş olsun bazı Dr lar insafsız galiba bu kadar fiyat farkı çok bi değil iki bin değil :KK43: yeni Dr lazım bu foruma ama güvenmekde zor
kesinlikle katılıyorum sana burda telafuz ettiğimiz doktorların burnu büyüdü izmirde yapan doktorlar vardı arkadaşlar çokta memnun kalmışlardı nerdeyse öbürlerinin yarı fiyatına.doktorları araştırıp yeni cevherler bulmalı .doktorun geçmişinde kötü olayları(ameliyatları)bencede güvenmeli heleki yağ ise

kesinlikle katılıyorum sana burda telafuz ettiğimiz doktorların burnu büyüdü izmirde yapan doktorlar vardı arkadaşlar çokta memnun kalmışlardı nerdeyse öbürlerinin yarı fiyatına.doktorları araştırıp yeni cevherler bulmalı .doktorun geçmişinde kötü olayları(ameliyatları)bencede güvenmeli heleki yağ ise
kötü ameliyatları yoksa yağın bişeyi yok her plastikcerrah yapabilir

Gecmis olsunn canmm..ve gözün aydin olsun mu denilir:))sevindimm iyi gectiginde bandajli degilmii suan öyle bile harika gözükoyosa negüzel bir gün hastanede kalcaksin dimi

Y
Gecmis olsunn canmm..ve gözün aydin olsun mu denilir:))sevindimm iyi gectiginde bandajli degilmii suan öyle bile harika gözükoyosa negüzel bir gün hastanede kalcaksin dimi
Teşekkür ederim tatlım darısı başınıza :) hayır varis çorabı var arkalar bandajı sadece akşam 5 gibi çıkcam kalmayı gerek görmedi doktorum

Bizim aldigimiz bilgilere göree silikonda bi gün hastane kontrol amacindan bi haftada evde dinlenme gerekiyo?ama demekki agrin olmadigindan evede gidebilirsin bi hafta sonrada dikisler alincak dimi?

Back
X