Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki yag enjeksiyonu fiyatları nedır acaba bilgin varmıSanirimm gögüsde daha cok talep oldugundan fiyatlari ona göre indiriyolar cok yapan doktor var,birde gögüste bacaktaki gibi degilki gögüste silikon kolay,bacakta silikon operasyon daha zor tahminimce:)
cok ılgılı bır dr bende gorusdum fıyata uygun ve ıstedıgın sorunun cevabını alabılecegın bırısı kızlar muayenede ucretsız aklınızda olsun..Kizlar birde dr e.e.a la görüsün derimm daha uygun fiyatlarda
Ben 7 ay önce silikon + yag yaptırdim ve 9 bin 500 ödemiştim, 2 binde hastane ücreti derken toplamında 11 bin 500 ödedim, 7 ay gibi kısa bir sürede 3 bin tl birden konması hem akıl'a hemde cebe zarar, birde bunun hastane ücreti var, talep nekadar cok olursa fiyatlar okadar çıkıyor sanırımkücük silikon+yag enjeksiyon toplam 12000-13000arasi demisti a.k
Ya senin sonuçların çok guzel ama eskı halıne bakımda değmiş yani müthiş olmuş sen ikinci operasyon oldunmu ???Ben 7 ay önce silikon + yag yaptırdim ve 9 bin 500 ödemiştim, 2 binde hastane ücreti derken toplamında 11 bin 500 ödedim, 7 ay gibi kısa bir sürede 3 bin tl birden konması hem akıl'a hemde cebe zarar, birde bunun hastane ücreti var, talep nekadar cok olursa fiyatlar okadar çıkıyor sanırım
Burda isim yazamadigimizdan kisaltilmis hali ayni h.f veyaaa a.k gibiE.e.a bu nasıl bı doktor ismi![]()
Ondan bendede var kayma yapmiyor ama cok ince siyah corapla belli oluyor ben opak corabin altina kullanabiliyorum veya taytlaMrb ark.lar su silikon bacak sekillendirme varya acaba kayma oluyomu ince siyah corabla giyindiginde belli oluyomu bilen varmi ?2cesiti varmis bende ikisinden siparis verdim düsündümde takiyorum birde kayiyormus rezil olur insan nolur bilen varsa yazsin....
Merhaba bende yeni üyeyim ve yarın sabah 8.30da bacak silikon ameliyatım var lütfen banada şans dileyinBugun ameliyat olacak arkadas vardi yanlis hatirlamiyorsam stream insallahh cook cok guzel gecmistir ameliyati agrisiz acisiz fistik gibide olmustur dualarim seninle:)
Bolşanslar dilediğin bacaklara sahip olursun inşallah :) hangi doktor yaptırıyorsunMerhaba bende yeni üyeyim ve yarın sabah 8.30da bacak silikon ameliyatım var lütfen banada şans dileyin
Ankaradayım ben burdan bi doktor isim veremiyorum sanırım ama baya araştırdım iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim :)Bolşanslar dilediğin bacaklara sahip olursun inşallah :) hangi doktor yaptırıyorsun
Bol sanslar arkadasim umarim hersey diledigin gibi olur bizim diledigimiz gibi yani agrisiz acisiz sag salim muhtesem bacaklar mutlu son:)) lutfen bizi merakta birakma taze haberlere ihtiyacimiz var :)Ankaradayım ben burdan bi doktor isim veremiyorum sanırım ama baya araştırdım iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim :)
Mutlaka haber vericem sizede :) o kadar heycanlıyım ki yıllardır resmen bunun yüzünden özgüven eksikliği yaşıyodum inşallah güzel olur aynı sıkıntısı olanlarda bian önce kurtulurBol sanslar arkadasim umarim hersey diledigin gibi olur bizim diledigimiz gibi yani agrisiz acisiz sag salim muhtesem bacaklar mutlu son:)) lutfen bizi merakta birakma taze haberlere ihtiyacimiz var :)
Nerde bu dr bana ismini özelden yazar mısınız?cok ılgılı bır dr bende gorusdum fıyata uygun ve ıstedıgın sorunun cevabını alabılecegın bırısı kızlar muayenede ucretsız aklınızda olsun..
Evet canım ben de düşünüyorum ama daha karar veremedim silikon mu yağ mı şu an araştırma aşamasındayım.Sende mi bacak düşünüyorsun yoksa..
silikon 11 13 arası sanırım
Ben de ankaradayım acaba hangi dr bana da ismini söyler misiniz?Mutlaka haber vericem sizede :) o kadar heycanlıyım ki yıllardır resmen bunun yüzünden özgüven eksikliği yaşıyodum inşallah güzel olur aynı sıkıntısı olanlarda bian önce kurtulur