Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Gecmis beonya sende atlattin silikon olan cok var ben korkuyorum acikcasi ayak bileklerinede yag enj. Oluyomu ve senin dr. Ismi ne özelden yazabilirsin ben hala karar veremedim hangi dr.

Arkadaslar dun ameliyat oldum yag arti silikon koyuldu narkozu 5 gibi attim dun agrim coktu bugun hafifledi doktorumda cok ilgili saolsun suan seklini anlayamiyorm hem sis hemde bandajli insallah iyi olmustur dun hic yuruyemedim bugn biraz yurudum aksamda cikicam hastaneden merak ettikleriniz olursa seve seve yardimci olurm allah herkese gonlundekini versin insallah
MERAKTAN ZİYADE YAZDIKLARINI İLK OKUDUĞUMDA AKLIMA gelen şey SİLİKON YAPANLAR ÇORABI ÇOK UZUN GİYİYORLAR aklında olsun çünkü silikon yerleşirken kayıyor üzellikle aşağı doğru .çorabı çıkarmakta asla acele etme

Arkadaslar dun ameliyat oldum yag arti silikon koyuldu narkozu 5 gibi attim dun agrim coktu bugun hafifledi doktorumda cok ilgili saolsun suan seklini anlayamiyorm hem sis hemde bandajli insallah iyi olmustur dun hic yuruyemedim bugn biraz yurudum aksamda cikicam hastaneden merak ettikleriniz olursa seve seve yardimci olurm allah herkese gonlundekini versin insallah
çok geçmiş olsun

Aa soylEdigin cok iyi oldu saol cnm cikarmam bende bi hafta sonra cikar banyo yap gel dedi

Kızlar şimdi Dr un yanından çıktım ilk buraya yazıyorum ok aldım tarih almadım henüz evdkilerle konuşayım illaki buluruz yağ dedi.. bende sıkılmışştım zaten bu kilo alma işinden

çok geçmiş olsun senin yazdıklarını okuyunca rahatladm benm ameliyatımda yarın dualarınızı bekliyorm arkadaşlar çok heyecanlıym
allah yardımcın olsun canım allah kolaylık versin ve herşey bi anda olsun bitsin ve yeni bi güne mutlulukla merhaba demen dileğiyle gönlüm dualarım sizlerle

Kalkmaya çalışıyorum lavobaya gıdıyorum ama çok acıyor
canımcım normaldir biz sadece yağ koydurdugumuz halde çok agrı sızı yaşadık aynı siz gibi sizde bide + silikon var gayet normal agrı sızı agrı kesicilerinizi ve verdikleri antibiyotikleri ihmal etmeyin gerisi zamanla geçer

Canik silikon olmus ama cok dogal duruyor guzel olucak bence cok:) sen olali dort gun oldu degilmi nasil agrilarin falan ayaga kalkip gezinebilitormusun artik

Back
X