Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Emnucum zaten a.k bana silikon+yag demis beni ya zayif buldu yada bacaklarimi cok yamuk buldu bilmiyorum ama ben silikondan cok korkuyorum ve benim ilesmek icin sadece bir hafta on gunum var:(

Kızlar ankara da f.b ve v.t dan başka yapan yok mu acaba genelde hep bu ikisini duyuyorum ya da ankarada başka dr a yaptıran var mı?

Kızlar ben ok aldım ama şimdi de kararsızlık başladı bende göbekten az yağ alırım dedi çünkü doğum yaptığım için çatlaklarım var fazla alınırsa yaşlı karnı gibi olur bel biraz göbek basen üst iç bacak ve birazda diz den alınacak illaki bulurum dedi Dr ...... ama yapılacak işlem sadece diz altına koyulacak yağ erirse maddi manevi yıkılırım iş ciddiye bindi herkes de bacağında bişey yok diyo düz bacak güzel değil bacak dediğin zaten biraz oyuklu olmalı vs vs ya değmezse demeye başladım bana fikir verin lütfen fotom var izlemeye alırsanız görürsünüz

Artı olarak ailemle yaşıyorum şu an çocuğumla da onlar ilgileniyor annemde çok karşı daha tam adam akıllı konuşamadım

Kızlar ben ok aldım ama şimdi de kararsızlık başladı bende göbekten az yağ alırım dedi çünkü doğum yaptığım için çatlaklarım var fazla alınırsa yaşlı karnı gibi olur bel biraz göbek basen üst iç bacak ve birazda diz den alınacak illaki bulurum dedi Dr ...... ama yapılacak işlem sadece diz altına koyulacak yağ erirse maddi manevi yıkılırım iş ciddiye bindi herkes de bacağında bişey yok diyo düz bacak güzel değil bacak dediğin zaten biraz oyuklu olmalı vs vs ya değmezse demeye başladım bana fikir verin lütfen fotom var izlemeye alırsanız görürsünüz

Arkadaşım gittiğin dr iyi bir Dr. Deforme olmaması için tek bölgeden almıyorlar zaten.Ama koyduğu yağın ufak bir kısmında erime olacaktır. Aslında bu ameli yat iki ucu b...... değnek.Ama eski halinden iyi olacağı da kesin.

Cok eriyen varmi? Hani bir iki yil once yag dolgusu yaptiran?
Ve ameliyattan sonra cok kilo almayan. Tabii kilolorda kapatiyor bence.

Benimki su anda iyi ama daha 2,5 ay oldu.

Canm bende ok aldım bende korkuyorum ya erirse istediğim gibi olmazsa aradaki açıklık kapanmazsa diye , kafamda binbir sorular
foton var mı sen kimden aldın ok yi benim kafamı karıştıran daha 20 gün önce bi daha ki ay yapalım demişti böyle giderse o zamanın üstüne hiç kilo almadım ki ya çok bunalttım dr u gide gele bıktı benden yapayım da kurtulayım dedi :D bana ikinciye gerek olmaz erime çok fazla olmuyor ben onu ayarlıyorum demişti payını olursa 3 hafta sonra falan olurum yani bu ay sonu

Kızlar merhaba ben daha öncede takip ediyodum bu siteyi ama daha sonra iş Yoğunluğu falan giremedim iki senedir düşünüyodum bu ameliyatı ve çarşamba günü silikon+yağ ameliyatı oldum yağ sadece az bir miktar bileklerime koyuldu ilk gün çok ağrım vardı hast. Kaldım perşembe günü ewime geldim şuanda sadece Dikiş yerlerim ağrıyo. ameliyat sonucundan memnunum en azından eski halinden gayet iyi ama şöyle bir durumum var yağ bileğime koyulmuştu silikon baldırımda arasında sanki bir boşluk var incelik var ama cok farkedilmiyo ben detaylı incelediğim için görüyorum doktorum bunun düzeleceğini söyledi daha çok yeni düzelicek dedi ama benim aklıma takıldı böyle birşey başına gelen varmı?

Ameliyat olana kadar akla karayi seciyoruz hangi dr.diye sonrada ya erirse nolcak diye ne kadar kötü ve zormus ya erime bünye isi nasil cogumuz bacaklardan kilo alamiyo insan böyle olunca ister istemez dahada korkuyo hemen eriycek diye birde maddiyat tabi cogumuz birkere ameliyat sansi var ben artik iyice bunalmaya basladim allah yardimcimiz olsun birde dr.lar fiyati artiracaklarina burda yazilanlari bi okusalar ne kadar önemli bizim icin oldugunu anlasalar indirim yapicaklarina daha cikariyolarrrrrrrrr gelde delirmeeeee

Kızlar merhaba ben daha öncede takip ediyodum bu siteyi ama daha sonra iş Yoğunluğu falan giremedim iki senedir düşünüyodum bu ameliyatı ve çarşamba günü silikon+yağ ameliyatı oldum yağ sadece az bir miktar bileklerime koyuldu ilk gün çok ağrım vardı hast. Kaldım perşembe günü ewime geldim şuanda sadece Dikiş yerlerim ağrıyo. ameliyat sonucundan memnunum en azından eski halinden gayet iyi ama şöyle bir durumum var yağ bileğime koyulmuştu silikon baldırımda arasında sanki bir boşluk var incelik var ama cok farkedilmiyo ben detaylı incelediğim için görüyorum doktorum bunun düzeleceğini söyledi daha çok yeni düzelicek dedi ama benim aklıma takıldı böyle birşey başına gelen varmı?
Slmmm canm gecmissss olsun sanadaaa insallah bian önce sende iyilesirsin,resimlerin varmi bakalim?

Arkadaşım gittiğin dr iyi bir Dr. Deforme olmaması için tek bölgeden almıyorlar zaten.Ama koyduğu yağın ufak bir kısmında erime olacaktır. Aslında bu ameli yat iki ucu b...... değnek.Ama eski halinden iyi olacağı da kesin.
Haklısın şu an ki halinden elbette iyi olur çok bi beklentim de yok gerçi mükemmel bi şey zaten olmaz

Back
X