Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Şekillendirici yi ayarlaya ayarlaya en güzel durduğu şekli bulup öğreneceksiniz ben iki çeşit koydum biri güzel biri değil bacak yapısına göre

Merhaba çok gecmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.beni de izlemeye alırsan sevinirim foto merak ediyorum öncesi ve sonrası bi de doktorunun baş harflerini yazarsan sevinirim:))inşallah bu ameliyatı olmak isteyen herkes istediği bacaklara kavuşur :))

Teşekkur ederim canım öncesi foto bende yok doktorumda var şimdiki hali atamıyorum telden girdiğim için yavaş çok

Kızlar selam bir süredir bu konuyu araştırıyorum. Sizlersen bazılarınızın foto larını gördüm objektif olarak söylüyorum benim bacaklarımın eğiklik derecesi sizinkilere göre çok yüksek yani çok çok çarpık ve aynı zamanda kaslı bi vücüt yapım var haliyle bacaklarımda kaslı ve ince değiller.bi kere ne olursa olsun bacaklarım işlemden sonra dahada kalınlaşacaklar. Ve eminimki yağ dolgusuyla halledilemeyecek kadar eğikşik yükaek bacaklarımda.internette biraz daha uzun ailikonlar gördüm yani yukarda top gibi durmayacak cinsten bunlardan tr de var mıdır aizce?

Selam toranj,resimlerin varmi bakipta yorum yapariz en azindan kendimize göre artik o kadar bacak gördükki,ve emin ol herkese kendi bacagi daha carpik geliyor:)benim bildigim kadariyla farkli silikonlar var kimisi daha uzun kimisi daha kisa,ama söyle bi durum var silikonla ister istemez bacak daha kalinlasioyr..kac kilosun boy?cünkü eger cok yagin varsaa inan yag ile cok güzel doöab bosluklar oldu

Yükledim canım bakabilirsin

Evet oldu ben gordum bence abarttigin gibi degil silikon falan gerek yok ya direk yag diyorum ben:) kilo boy kac toranj... birde bi kac doktora bu resimlerini gonderip yorum al bakalim ne diyecekler

Evet oldu ben gordum bence abarttigin gibi degil silikon falan gerek yok ya direk yag diyorum ben:) kilo boy kac toranj... birde bi kac doktora bu resimlerini gonderip yorum al bakalim ne diyecekler
Canım boyum 1.64 kilom 56 ama şöyle bişey sanırım eğrilikten de dolayı sürekli dizlerimde acı hissediyorum ve 10 dakika yürüsemde kaval kemiğim ciddi şelilde ağrıyor spor filan yapmıyorum yani zorlayacak bi durum yok bacağımı.ve üat bacaklarım ço düzgün basenim falan da yok o yüzden alt bacağım sanırım yine eğrilikten dolayı bana kısaymış gibi geliyor.yani bilmiyorum kafam çok karışık:))

Evet bacak egri olunca kisa gobi gorunuyor sanki ust upuzun iniyor alt taraf pigme birine ait gibi bacak duzgun olunca boyda uzun gibi gorunuyor hatta:) gorustunmu hic bi doktorla yada yorum adinmi bi gonder bakalim ne diyecekler fikir edinmis olrsun

Hiç fırsatım olmadı çoook zahmetli bir sınava hazırlanıyorum ama bi taraftanda en güzel yaşlar gidiyor pantolonlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…