- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 53
- 52
Teşekkur ederim canım öncesi foto bende yok doktorumda var şimdiki hali atamıyorum telden girdiğim için yavaş çokMerhaba çok gecmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.beni de izlemeye alırsan sevinirim foto merak ediyorum öncesi ve sonrası bi de doktorunun baş harflerini yazarsan sevinirim:))inşallah bu ameliyatı olmak isteyen herkes istediği bacaklara kavuşur :))
Olmadı canım yaa..neresine koysam olmadı ..attım bi kenara..yapılacak bunlar başka çare yokPardon mavirüya sana sorcakdim aslinda cakill yazmisim,
Yükledim canım bakabilirsinSelam toranj,resimlerin varmi bakipta yorum yapariz en azindan kendimize göre artik o kadar bacak gördükki,ve emin ol herkese kendi bacagi daha carpik geliyor:)benim bildigim kadariyla farkli silikonlar var kimisi daha uzun kimisi daha kisa,ama söyle bi durum var silikonla ister istemez bacak daha kalinlasioyr..kac kilosun boy?cünkü eger cok yagin varsaa inan yag ile cok güzel doöab bosluklar oldu
Yüklesim amaToranj albümde foto görünmüyor canım..
Canım boyum 1.64 kilom 56 ama şöyle bişey sanırım eğrilikten de dolayı sürekli dizlerimde acı hissediyorum ve 10 dakika yürüsemde kaval kemiğim ciddi şelilde ağrıyor spor filan yapmıyorum yani zorlayacak bi durum yok bacağımı.ve üat bacaklarım ço düzgün basenim falan da yok o yüzden alt bacağım sanırım yine eğrilikten dolayı bana kısaymış gibi geliyor.yani bilmiyorum kafam çok karışık:))Evet oldu ben gordum bence abarttigin gibi degil silikon falan gerek yok ya direk yag diyorum ben:) kilo boy kac toranj... birde bi kac doktora bu resimlerini gonderip yorum al bakalim ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?