- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
Denedim denemez olaydim bacaklarima olan dehsetim bi katdaha artti:)) boy kilo kac senin superdryKışın çizmeyle etek giymeyi denedin mi? Ben öyle yapıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim denemez olaydim bacaklarima olan dehsetim bi katdaha artti:)) boy kilo kac senin superdryKışın çizmeyle etek giymeyi denedin mi? Ben öyle yapıyorum :)
Silikon yaptiranlara ozelden mesaj at bence. Orada resim paylasabilirsin. Benimki yag. Ozelden resim gonderirsen yada sayfana koyarsan sana fikir verebiliriz.Bu takip işi nasıl yapılıyor acaba?
Çok teşekkürlerSilikon yaptiranlara ozelden mesaj at bence. Orada resim paylasabilirsin. Benimki yag. Ozelden resim gonderirsen yada sayfana koyarsan sana fikir verebiliriz.
Benim Dr Hf.. yağın yoktur belki ya da yağ ile kapatılamayacak bişeydir bilmiyorum ki Dr una güven bence....
gerçi o Dr a mail atmıştım banada silikon +yyağ demişti kendimi değerlendiriyor bilmiyorum tabi.... bi foto koysana burdakiler fikir verebilir
Denedim denemez olaydim bacaklarima olan dehsetim bi katdaha artti:)) boy kilo kac senin superdry
Kilonu avantaja çevirebilirsin yağlarından faydalanarak :)Şu forumda tek kilolu benim sanırım.Herkes kilo almaya çalışıyor,ben vermeye.![]()
Kilonu avantaja çevirebilirsin yağlarından faydalanarak :)
elsa var , beryaman var, nisan vardı haber alamıyoruz kendisindenanladığım kadarıyla silikon+yağ olup sonucunu görmüş ve memnun olan kimse yok![]()
nassias ta varanladığım kadarıyla silikon+yağ olup sonucunu görmüş ve memnun olan kimse yok![]()
pardon limettestream var yeni oldu ameliyat