Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bana dr un asistanı muamelesi yapıp laf taşıdığını ima eden arkadaşa kırılmıştım epeydir uğraşıyordum ama benimde yeni gelenlere borcum olduğunu ve durumumu onlar için belirtmem gerektiğini düşünüyorum

Birincisi gerçekten dr ismi yazmayı baş harfleri vermenizyeterli değil hepsi belli sonuçta bu ismi geçen dr sayısına burada biliniyor. Dr isimlerini özelde yazın fiyatlar yükselmesin.

İkincisi bacaklarınızda sıkıntı az ise mükemmel görüntü çok uzak değil sizin. İçin birde benim gibi ince ve çarpık bacaklarınız var ise mükemmel bacaklar beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. Gerçi ben iki üç sene önce imrenerek. Baktığım ne güzel bacakları var dediğim arkadaşlarımın bacaklarının o kadar güzel olmadığını şimdi görebiliyorum.ben eteğimi giyip arzıendam ederken onlar bana imrenerek bakıyorlar artık hayat çok ilginç

Merak edenlere Son durumum gayet iyi senelik ultrasonu için gün alıp buradaki tıp fakültesine gideceğim dolabımda bol pantolonlar
görmek istemediğim için hepsini temizlikçiye verdim bol bol elbise ve dar kesim pantolon alıyorum indirimlerde

Çok iyi düşünüp araştırın dr ları kafanıza yatan hangisi olursa ona gidin yaşınız geçmeden Ha bu arada ben 40 yaşındayım şimdi keşke fırsatım ve param gençken olsaydı da yaptırabilseydim diye gençliğine hayıflanıyorum. napalım yolun neresinden dönersende kardır değilmi

Bende buradaki arkadaş gibi (arkadaş denilebilirmi bilmem yà) kaçak oynuycam beni ima edip adımı yazmamıştı ama beni dr un laf taşıyıcısı ilan etmişti ya......senin durumun benim hatam değil ben durumundan memnunum diyede beni suçlayamazsın cevap vermemek için aylardır girmiyorum siteye ayrıca benim problemim de kalmadı ama diğer bayanlara durum bildirimi yapmam benim için şarttı şimdi istediğin kadar arkamdan günahımı alabilirsin buna memnunda olurum

Ameliyat olacak bayanlara geçmiş olsun dileyerek allaha emanet ediyorum mutluluk herkesin hakkı inşallah kavuşursunuz benim gibi mutlu olursunuz

arkadaşlar, beni takip edenlerin görebileceği şekilde fotolarımı ekledim. Operasyona 1 ay kadı görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle silikonun boyutu ne olmalı ve sizce bu bacak adam olur mu? :)

Çok iyi düşünüp araştırın dr ları kafanıza yatan hangisi olursa ona gidin yaşınız geçmeden Ha bu arada ben 40 yaşındayım şimdi keşke fırsatım ve param gençken olsaydı da yaptırabilseydim diye gençliğine hayıflanıyorum. napalım yolun neresinden dönersende kardır değilmi
Öncesi ve sonrası fotolarınız var mı?

Back
X