Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım silikon artı yağ[/QUOTEMerhaba izlemeye aldım geri dönüş yaparsanız sevinirim geçmiş olsun yeni bacaklara kavuşmanın mutluluğunu duya doya yaşayın.foto bakabilrimiyim bende bacak estetiği olmayı istiyorum inşallah herkesin gönlüne göre olur
nassias ta var
En üstte "Albümler" menüsü var. Oraya girip yeni albüm oluştur. Sonra foto ekle seçeneği ile fotoğraflarını ekleyebilirsin.Merhaba bende foto yükleyip yorumlarınızı almak istiyorum ama bulamadım bi türlünasıl yükleniyo yaa
Öncesi ve sonrası fotolarınız var mı?Çok iyi düşünüp araştırın dr ları kafanıza yatan hangisi olursa ona gidin yaşınız geçmeden Ha bu arada ben 40 yaşındayım şimdi keşke fırsatım ve param gençken olsaydı da yaptırabilseydim diye gençliğine hayıflanıyorum. napalım yolun neresinden dönersende kardır değilmi
fotolarımı ekledim :)Benim Dr Hf.. yağın yoktur belki ya da yağ ile kapatılamayacak bişeydir bilmiyorum ki Dr una güven bence....
gerçi o Dr a mail atmıştım banada silikon +yyağ demişti kendimi değerlendiriyor bilmiyorum tabi.... bi foto koysana burdakiler fikir verebilir
Denedim denemez olaydim bacaklarima olan dehsetim bi katdaha artti:)) boy kilo kac senin superdry
bence bacakların çok iyi gerek bile yok bişey yaptırmayaFoto ekledim, bakar mısın?
nasiass albümlere bak varnassias diye bir kullanıcı bulamıyorum acaba üyeliğini mi kapattı![]()
Mükemmel olmuş:) gördüklerimin arasında en iyisi acaba benimkide olurmu öylefotolarımı ekledim :)
Mükemmel olmuş:) gördüklerimin arasında en iyisi acaba benimkide olurmu öyle( ameliyat öncesi fotonuz varmı