Selam, ben 6 sene önce bacağıma silikon koydurdum. O zamanlar İstanbul'da bu işi bir doktor yapıyordu. Memnun kalmazsam eger silikon degistirmeyi veya çıkartmayı ücretsiz yapacağını taahüt etmişti. İlk yapıldığı zaman hayalimdeki bacaklar olmasa da memnun kalmıştım. Ama ilerleyen yılllarda, ki bu tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum, bacaklarımın baldirlari daha da kalın ve çıkık olmaya, kaslı ve çirkin bir görüntü almaya başladılar. Geçen ay İstanbul'a gittiğimde kendisi ile görüşmeye gittim. Tabii ki herzamanki gibi acele bir muayene, hemen gel bir boy küçüğü ile değiştirelim falan filan....Ücret ise malzeme ve hastane masrafı... Diz üstünde hafif bir yağlanma var onu da liposuction ile alırım dedi.
Önce aklıma yattı nakit ve vakit denkleştirmeye çalıştım ve randevu almak ve aklımı kurcayalayan birkaç hususu açıklığa kavuşturmak için asistanını aradım. Hastane değil, klinikte yapacağız dedi. E siz bana hastane masrafları olarak fiyat verdiniz, klinik olunca değişiyor mu fiyat diye sorduğumda hayır cavabını aldım. Peki bacağımdaki silikonlari çıkarttığinızda yerine hangi boyutta bir silikon koyulacak, bacaklarımın son hali ne olacak diye sorduğumda yine azarlandım.
Sizden ricam, silkon ameliyatı olmuş ve de memnun kalan arkdaşlar bana fiyat ve doktor ismi atabilirler mi özelden. Ben ikinci ameliyatımda tekrar risk almak istemiyorum. Bu işi en iyi kim yapıyorsa ona ameliyat olmak istiyorum
Bu arada 6 yıldır bacaklarımda silikon var ve hiçbir sağlık sorunu yaratmadı bende.