- 31 Ağustos 2014
- 217
- 128
- 23
silikon mu oldun? yağmı? canım doktorunu bana yazabilirmisin özelden
Yağ oldu.tabi ,yazıyorum şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silikon mu oldun? yağmı? canım doktorunu bana yazabilirmisin özelden
Canim ben de iki doktordan randevu aldim onsekizinde gidicem. Sen kime gittimnbi msj atarsan sevinirimEvet kızlar ,çok şükür sonunda ben de oldum ameliyatı mı.Benim zaten bacak ağrılarım vardı o yüzden, ilk günüm oldukça zordu.Her gün daha iyi oluyorum. Dr adını biliyorsunuz sanırım, merak edenlere özelden yazarım.Şu an çok çok şişler,en kısa sürede foto eklemeye çalışırım.
Evet kızlar ,çok şükür sonunda ben de oldum ameliyatı mı.Benim zaten bacak ağrılarım vardı o yüzden, ilk günüm oldukça zordu.Her gün daha iyi oluyorum. Dr adını biliyorsunuz sanırım, merak edenlere özelden yazarım.Şu an çok çok şişler,en kısa sürede foto eklemeye çalışırım.
memkolik canım senin ki tam bir süpriz oldu :) hic dile getirmedin tarih olarak o yuzden şaşırdım ama bir okadarda mutlu oldum Senin adına
insaallah sonuç yüzünü güldürüp mutlu eder seni, buyuk gecmis olsun canım, darısı diger kızlara ins
![]()
Ilk gün pek iyi değildim. Ama her geçen gün ağrılar azalıyor ve daha rahat yürüyorum.foto en kisa sürede koyucam.Memkoo..çok geçmiş olsun canım..nasıl,duzeldimi..Ayy merak ediyorum fotonu..
canım çok geçmiş olsun çok sevindim çok güzel duruyorlar valla nazar değecek diye korkumdan foto da ekleyemiyorum maşallah maşallah sanaŞimdilik uzanır ken çektiğim vardı,onu koydum.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bu halleri güzel ,inşallah süreç tamamlanın cada güzel kalır.canım çok geçmiş olsun çok sevindim çok güzel duruyorlar valla nazar değecek diye korkumdan foto da ekleyemiyorum maşallah maşallah sana
geçmiş olsun memekolikÇok teşekkür ederim arkadaşım.Bu halleri güzel ,inşallah süreç tamamlanın cada güzel kalır.
Arkadaşım toplamda 350 cc yağ kullanmış.15 adet delik mevcut.soocute yi geçtim sanırım. Benim derim biraz yumuşak olduğu için ,özellikle ust bacagım,tek bir yerden alıp hasar bırakmak istemeMış.geçmiş olsun memekolik
bacak altların çok dolgun görünüyo inşallah hep öyle kalırlar
kaç cc yag kulalnılmış bi bilgin var mı ?
vücudun kontoru bozulmasın diye ugrasmıstırArkadaşım toplamda 350 cc yağ kullanmış.15 adet delik mevcut.soocute yi geçtim sanırım. Benim derim biraz yumuşak olduğu için ,özellikle ust bacagım,tek bir yerden alıp hasar bırakmak istemeMış.
Geçmiş olsun canım,beni de izlermisin göreyim fotolarını.Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bu halleri güzel ,inşallah süreç tamamlanın cada güzel kalır.
Canım çok geçmiş olsun sonunda mutlu son :)) çok sevindim, inşallah istedigin gibi olmuştur ve böyle kalırlar, darısı isteyen diğer arkadaşlarımıza olsunÇok teşekkür ederim arkadaşım.Bu halleri güzel ,inşallah süreç tamamlanın cada güzel kalır.
vücudun kontoru bozulmasın diye ugrasmıstır
350 cc ile çok güzel dolmuş bacaklarınız hayran kaldım
Canım çok geçmiş olsun sonunda mutlu son :)) çok sevindim, inşallah istedigin gibi olmuştur ve böyle kalırlar, darısı isteyen diğer arkadaşlarımıza olsun
İyileşme sürecinde işkembe kelle paça gibi yemekleri tüket canım a.k msjda bana öyle demişti bende tüketmiştim kesinlikle etkisi var yağların senden hiç ayrılmasınlar inşallah aminnn :))Çok çok teşekkür ederim arkadaşım,inşallah.
İyileşme sürecinde işkembe kelle paça gibi yemekleri tüket canım a.k msjda bana öyle demişti bende tüketmiştim kesinlikle etkisi var yağların senden hiç ayrılmasınlar inşallah aminnn :))
Ye tabi bacaklarına yag olsun can olsun inşallah hergün ye misss :))) rica ederim canım benimİşkembe ye bayılırım zaten,yarın öğlen yemeğinde kesin yiyorum .Normalde hızlı kilo alan biriyim ,inşallah bu konuda bir avantaj dır .iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım.