Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacaklarım normalde ince degil yani kalınca ve carpık bileklerim de kalın isin kotusu :( drım dedi ki yag varsa alırız kas kalınlıgı ise yapacak birsey yok bu duruma takmıs durumdayım yardımlar ricaaaaaaaaaa

bacaklarım normalde ince degil yani kalınca ve carpık bileklerim de kalın isin kotusu :KK43: drım dedi ki yag varsa alırız kas kalınlıgı ise yapacak birsey yok bu duruma takmıs durumdayım yardımlar ricaaaaaaaaaa
Inşallah istedigin gibi olur.Ama bacakların kalınsa,ince silikon olması daha iyi olur herhalde.

benimki kadar mı benim su anki baldır kalınlıgı 26 cm onceki ve sonraki hali var mı resim atabilirmisin

26 cm mi.Bir yanlışlık olmasın.Benim bileklerim 20 cm ,baldır kısmım 35 felandi.Su an ne kadar dır bilmiyorum,ölçmedim. Benim fotoğraflarım var zaten profilim de ,izlersen görürsün.

Memkolik boyum 1,55 kilom 53 bilemiyorum ki dr en dogrusuna karar verecektir ancak biraz tedirgin olmus durumdayim
Arkadaşım inan kafanı karıştırmak için yazmadım.Ama boyuna ve kiloda göre bacak boyun kalın.Silikon olunca nasıl olur bilemiyorum. Silikon takıldından sonra beğenmez sen elbette ,onunda çözümü var.Çıkarılabilir.Dru ndan silikon protez takıldım tan sonraki halini görmek istediğini ,ve kaygılarını anlat.Ama elbette drun daha iyi bilir.

Back
X