- 3 Nisan 2015
- 113
- 35
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto ricaabacaklarım normalde ince degil yani kalınca ve carpık bileklerim de kalın isin kotusudrım dedi ki yag varsa alırız kas kalınlıgı ise yapacak birsey yok bu duruma takmıs durumdayım yardımlar ricaaaaaaaaaa
Inşallah istedigin gibi olur.Ama bacakların kalınsa,ince silikon olması daha iyi olur herhalde.bacaklarım normalde ince degil yani kalınca ve carpık bileklerim de kalın isin kotusudrım dedi ki yag varsa alırız kas kalınlıgı ise yapacak birsey yok bu duruma takmıs durumdayım yardımlar ricaaaaaaaaaa
Inşallah istedigin gibi olur.Ama bacakların kalınsa,ince silikon olması daha iyi olur herhalde.
memkolik senin boyle bir sonunun varmıydı
benimki kadar mı benim su anki baldır kalınlıgı 26 cm onceki ve sonraki hali var mı resim atabilirmisinEvet ,ben yeni ameliyat oldum.Benim bacaklarım da kalın ve çarpıktı.Ben silikon düşünmedim hiç,zaten dr da olmaz dedi.O yüzden yağ dolgusu yapıldı.
benimki kadar mı benim su anki baldır kalınlıgı 26 cm onceki ve sonraki hali var mı resim atabilirmisin
Neden silikon yağ değil bende yağ yaptırdım izlemeye alırsan görürsün ama benim ki ince ve ayrıktımemkolik resimlerini goremedim
Bence silikon konusunu drun la tekrar konuşmalısın. Benden daha kalınmış üstelik.benimki tam olarak 34,5 tu.Bir kaç cm lik haçim artışıyla 39 a yakın olur.Tabi boyun ve kilonda önemli.yanlıs yazmısın 36 cm hemen bakıyorum
Beni de izlermsn goremyrm vidyonucanlar sonunda video yüklemeyi başardım, albümden bakabilirsiniz, resimden daha iyi oldu, daha iyi anlaşılır olsun istedim sizler için yorumlarınızı bekliyorum![]()
Beni izler misinizA
Üzülme arkadaşım ,en iyisi dr una gidip kaygılarını anlatman.İnşallah gönlünce olur.
Beni izler misinizcanlar sonunda video yüklemeyi başardım, albümden bakabilirsiniz, resimden daha iyi oldu, daha iyi anlaşılır olsun istedim sizler için yorumlarınızı bekliyorum![]()
Arkadaşım inan kafanı karıştırmak için yazmadım.Ama boyuna ve kiloda göre bacak boyun kalın.Silikon olunca nasıl olur bilemiyorum. Silikon takıldından sonra beğenmez sen elbette ,onunda çözümü var.Çıkarılabilir.Dru ndan silikon protez takıldım tan sonraki halini görmek istediğini ,ve kaygılarını anlat.Ama elbette drun daha iyi bilir.Memkolik boyum 1,55 kilom 53 bilemiyorum ki dr en dogrusuna karar verecektir ancak biraz tedirgin olmus durumdayim