Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.
Gecmis olsun canım, daha yeni ameliyat olmussun tabikide şişkinlik vardir ve olacak ama şişkinlik sadece silikon konulan baldır bölgesinde olmaz, diz altından bileklere kadar ödem oluyor sadece baldırda birikmiyor yani... Birde hemen ameliyattan sonra bukadar baldır çıkıntısı olmaz diye biliyorum ki bende de olmadı, hatta ilk kontrole gittigimde dr'uma şaka yapıp silikon koymayimi unuttunuz acaba, hic baldır çıkıntım yok hâlâ dümdüz diye sormuştum, dr'um da silikon arkada şimdilik zamanla yaklaşık 3 ile 6 ay gibi bir süreçte baldır çıkıntısı oluşur hemen alamazsın o görüntüyü, biraz sabır işi demişti, benim bacaklar 5. ay gibi tam seklini alıp baldır çıkıntısı oluştu, yani demem oki 2 haftalık bir süreçte bukadar baldır çıkıntısı şaşırttı beni, yanlis anlamanı istemem sadece tecrübemi ve dr'umun dedigini yazdım, benimki bu sekildeydi ama silikon yaptıran diger arkadaslarda bu sureci paylaşırlarsa daha iyi aydınlanirsin ins... Birde kaçlik silikon kullanıldı sende acaba ??

Gecmis olsun canım, daha yeni ameliyat olmussun tabikide şişkinlik vardir ve olacak ama şişkinlik sadece silikon konulan baldır bölgesinde olmaz, diz altından bileklere kadar ödem oluyor sadece baldırda birikmiyor yani... Birde hemen ameliyattan sonra bukadar baldır çıkıntısı olmaz diye biliyorum ki bende de olmadı, hatta ilk kontrole gittigimde dr'uma şaka yapıp silikon koymayimi unuttunuz acaba, hic baldır çıkıntım yok hâlâ dümdüz diye sormuştum, dr'um da silikon arkada şimdilik zamanla yaklaşık 3 ile 6 ay gibi bir süreçte baldır çıkıntısı oluşur hemen alamazsın o görüntüyü, biraz sabır işi demişti, benim bacaklar 5. ay gibi tam seklini alıp baldır çıkıntısı oluştu, yani demem oki 2 haftalık bir süreçte bukadar baldır çıkıntısı şaşırttı beni, yanlis anlamanı istemem sadece tecrübemi ve dr'umun dedigini yazdım, benimki bu sekildeydi ama silikon yaptıran diger arkadaslarda bu sureci paylaşırlarsa daha iyi aydınlanirsin ins... Birde kaçlik silikon kullanıldı sende acaba ??
benim silikon arkada değil galiba bilmiyorum ameliyatta bir miktar yağ da alındı bacağımdan önceki yağ transferi alında çok kötüydü. ama bilmiyorum baya kalın oldu. moralim bozuldu tabiki.

benim silikon arkada değil galiba bilmiyorum ameliyatta bir miktar yağ da alındı bacağımdan önceki yağ transferi alında çok kötüydü. ama bilmiyorum baya kalın oldu. moralim bozuldu tabiki.
Aslinda cok az daha ince olsaymis daha iyiydi normalde bacaklarik kalinmiydi mesela benim kalin 35,5 hem kalin hem carpik sag bacak disa dogru egimli dr'ma dunu soyledim simdi bilemiyorum nasil bir islem olacak .. Sonradan iner belki arkadasimin gogus silkikonu ilk yapildigi gibi buyuk ve dik degil mesela simdi dogal gorunumde ayni mantiktaysa zamanla daha ince bir gorunume ulasabilir

Kizlar bu bacaklara silikon olur mu zaten kalinlar 35,5 cok karamsarim ay sonu oprasyon var tecrubelerinizi rica ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 785
  • image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 411
Kizlar bu bacaklara silikon olur mu zaten kalinlar 35,5 cok karamsarim ay sonu oprasyon var tecrubelerinizi rica ederim
Bacağında ne çarpık var ne başka bişey biz ameliyat ile bile böyle sonuç elde edemedik

Her daim bacaklar yanyana durmaz normal gör bence bişey yok Bacağında

Bırak silikon u yağ bile koyulsa baldırlar birbirine değecek nerdeyse

Haklisiniz ama illaki birsey sart ama sanirim resimler yanilticinoldu cok yakindan cekmis olabilirim iste gercek gorunus bariz carpik yani hic umut yok mu dersiniz kainliktan dolayi?
Ben pek anlamıyorum bu konulardan ama neden umut olmasın, estetik insanın kendini daha iyi hissetmesi için var.

Haklisiniz ama illaki birsey sart ama sanirim resimler yanilticinoldu cok yakindan cekmis olabilirim iste gercek gorunus bariz carpik yani hic umut yok mu dersiniz kainliktan dolayi?
Canım bacaklarına silikon olur olmaz diye bir şey yok ama bacagındaki sorun başka bişey dışa doğru çıkıntılı o yüzden dışların yag ise alınıp düzgün kontür saglanması gerekir orta kısımda biraz dolarsa gayet güzel sonuc alırsın ama dışların düzeltilmeden silikon olursa o zaman dediğin gibi çok kalın olur bacakların dışlarada müdahale eden doktor çoz az malesef

Canım bacaklarına silikon olur olmaz diye bir şey yok ama bacagındaki sorun başka bişey dışa doğru çıkıntılı o yüzden dışların yag ise alınıp düzgün kontür saglanması gerekir orta kısımda biraz dolarsa gayet güzel sonuc alırsın ama dışların düzeltilmeden silikon olursa o zaman dediğin gibi çok kalın olur bacakların dışlarada müdahale eden doktor çoz az malesef
Evet dogru konustugum drlardan bir tanesi kas traslamasindan bahsetti ama bunu kabul edecegimi sanmiyorum hani boyle kalsin Daha iyi diger dr yagsa aliriz ama kas kalinligina mudahale etmeyecegini soyledi kismet gorecegiz artik en kotusude hic birsey yapamadan geri donmek ..

Evet dogru konustugum drlardan bir tanesi kas traslamasindan bahsetti ama bunu kabul edecegimi sanmiyorum hani boyle kalsin Daha iyi diger dr yagsa aliriz ama kas kalinligina mudahale etmeyecegini soyledi kismet gorecegiz artik en kotusude hic birsey yapamadan geri donmek ..
Diz içleri alınıp biraz diz altları dolsa yeterli bence kas işine girme derim sonuçta kemiği tutan şey kas....

Haklisin Soocute duzeltecegim diye basima is acmak istemem zaten mucize beklemiyorum rahatca etek sort giyebileyim yeter, dikkat cekmesinler yeter

diz icleri ve ust bacaktan alinip alta hafif bi baldir yapilir mukemmel olur silikon olur deselerde dusunme bence en ince silikon bile kalin durur yag en iyisi senin icin

Tesekkurler dr silikon konusunda israr etmez herlade diye umuyorum somucta o da bunu gorecektir..yag enjeksiyonu da silikon gibimi basincli coraplar vs .. Bunun agrili olmamasi gerek degil mi?

Back
X