Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Pardon ama normalde bi erkek böyle bişey demez çok mu kötü cidden bahane ediyor olmasın bu durumu bence çok ayıp ya benim de bi sürü eksikliğim vardı bi kadın için en önemli şey memedir ve bende yoktu gittim silikon taktırdım sonra bacak yaptırdım ama eşim hiçbir zaman git yaptır demedi silikonu.. hatta gerek yok dedi böyle güzel falan filan benimki öküz olduğu halde böyleydi bence kafana takma çaresiz değil bu durum

bahane etmiyor cidden onun için bacak ve kalça çok mühim. benim kalçam küçük ve bacaklarım ince üstelik doğum yaptım ama vücudumda yağ da yok yani eskisi gibiyim. millet vücudumu çok beğenir kısa etek tayt giymeyince bunlar ortaya çıkmıyor herkes zayıflığın peşinde bense balık etli olmak istetiliyorum. bu durum beni altüst ediyor.. eşine öküz demişsin ama sana öyle söylemediyse öküz sayılmaz. benimkine gelirsek..öküz kibar bi hayvan sanırım!

bahane etmiyor cidden onun için bacak ve kalça çok mühim. benim kalçam küçük ve bacaklarım ince üstelik doğum yaptım ama vücudumda yağ da yok yani eskisi gibiyim. millet vücudumu çok beğenir kısa etek tayt giymeyince bunlar ortaya çıkmıyor herkes zayıflığın peşinde bense balık etli olmak istetiliyorum. bu durum beni altüst ediyor.. eşine öküz demişsin ama sana öyle söylemediyse öküz sayılmaz. benimkine gelirsek..öküz kibar bi hayvan sanırım!
Canım benim kendin bundan rahatsız oluyorsan elbette yaptır ama eşin bunlar çok önemli şeyler diyip senin psikolojini altüst edemez evlenirken görmedi mi aklı nerdeymiş sen hiç sıkma canını bende zayıftım eskiden sırf bunun için kilo aldım 50 oldum can sıkma yeter ki

Scoute cnm ya tam fiziginle bütünlesmis bacaklarin cokkk harika uyumlu bu cok önemli ben cokk begendim insallahh böyle kalirlar gönül rahatligiyla giy minilerini ohhhh bee ya massallahhhhh:nazar::nazar::nazar::KK54:

merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfaları inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)

mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takılmış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben olarak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. diğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceğini sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir estetisyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat durumu olur inş.
Canım memkolik arkadaşımın dediği gibi ben Ankara da oldum.Şuan gayet memnunum benimle birlikte loli ve ikicanımvar da aynı doktora olduk.Taksit seçenegi vardı sanırım kredi kartına ama kaç taksitti ondan emin değilim.Doktorumuzdan memnunum rotuş falan gerekirse ücret talep etmiyor en önemlisi buydu benim için başkaca sorunlar olursa da arkanızdayım demişti.Ama tabi doktor tavsiyesi yapmam pek dogru olmaz, buna görüşüp senin karar vermen gerekiyor.Biz yarın kontrole gidicez taksit olayını falan sormamı istersen öğrenebilirim.Yüz yüze kendin görüştüğünde de karar vermen daha kolay olur.Ayrıca bana kızma lütfen ama eşinin kafasına oklava gerek.:KK8:

Canım memkolik arkadaşımın dediği gibi ben Ankara da oldum.Şuan gayet memnunum benimle birlikte loli ve ikicanımvar da aynı doktora olduk.Taksit seçenegi vardı sanırım kredi kartına ama kaç taksitti ondan emin değilim.Doktorumuzdan memnunum rotuş falan gerekirse ücret talep etmiyor en önemlisi buydu benim için başkaca sorunlar olursa da arkanızdayım demişti.Ama tabi doktor tavsiyesi yapmam pek dogru olmaz, buna görüşüp senin karar vermen gerekiyor.Biz yarın kontrole gidicez taksit olayını falan sormamı istersen öğrenebilirim.Yüz yüze kendin görüştüğünde de karar vermen daha kolay olur.Ayrıca bana kızma lütfen ama eşinin kafasına oklava gerek.:KK8:

çok teşekkür ederim cevabın için leydi063
özelden bana gittiğiniz yerin ve dr nin ismini yazabilir misin rica etsem? evet eşim öyle ne yazıkki inşallah gün gelir anlar mantığının yanlış olduğunu..

memkolik evet canım bu cümleyi kurabildiğin için cidden çok kısmetlisin Allah gülen yüzleri soldurmasın hiç aşk sevgi çok güzel şeyler kıymet bilenin elinde ayrı güzel..

Kızlar Bu Stil Benim yarışmasında, Tümay diye yarışmacı var.Bacakları inanılmaz çarpık.Ama her gün kalem etek,elbise giyiyor.Ama dün izlerken o kadar üzüldüm ki ,diğer kızlar ve juri''Senin bacakların çarpık elbise giyinme ,İspanyol paça giyin"dediler.Biz ailemizden bile gizlerken, bu kadar izlenen bir programda ,milyonlarca insanın duyması............Ama kız bugün de elbise giyinmiş ti. ..Takdir mi edeyim ,üzüleyim mi bilemedim....?

Kızlar Bu Stil Benim yarışmasında, Tümay diye yarışmacı var.Bacakları inanılmaz çarpık.Ama her gün kalem etek,elbise giyiyor.Ama dün izlerken o kadar üzüldüm ki ,diğer kızlar ve juri''Senin bacakların çarpık elbise giyinme ,İspanyol paça giyin"dediler.Biz ailemizden bile gizlerken, bu kadar izlenen bir programda ,milyonlarca insanın duyması............Ama kız bugün de elbise giyinmiş ti. ..Takdir mi edeyim ,üzüleyim mi bilemedim....?
İnsan kendine yakıştırdığını giymesi güzel kız sorun etmiyor giyiyor ama sonuçta güzel duruyor mu ben yolda sürekli insanların bacaklaına bakıyorum hastalık oldu bu bende görsem yadırgarım kız takmıyo demekki

çok teşekkür ederim cevabın için leydi063
özelden bana gittiğiniz yerin ve dr nin ismini yazabilir misin rica etsem? evet eşim öyle ne yazıkki inşallah gün gelir anlar mantığının yanlış olduğunu..

memkolik evet canım bu cümleyi kurabildiğin için cidden çok kısmetlisin Allah gülen yüzleri soldurmasın hiç aşk sevgi çok güzel şeyler kıymet bilenin elinde ayrı güzel..
Canım yazıyorum özelden

Bugün zeynesel ablayla aynen bu konuyu konustuk, bende izledim ve okadar kötü oldum kı, o kıza öyle dedikleri an içime bişey oturdu resmen, acımadan söylediler nasıl kalpleri varsa artık

Bugün kontrole gitmiştik canlar, güzel geçti, son kez rotuş olucak sag bacaga, sagolsun doktor hiç ikiletmedi, hiç anlaşılmıyor ama sen bildigin için gözüne batıyor demekki rahat ol lokal ile yaparız dedi, zaten minicik bi yer sola göre eşitlicek 24 nisana gün aldım

Bugün kontrole gitmiştik canlar, güzel geçti, son kez rotuş olucak sag bacaga, sagolsun doktor hiç ikiletmedi, hiç anlaşılmıyor ama sen bildigin için gözüne batıyor demekki rahat ol lokal ile yaparız dedi, zaten minicik bi yer sola göre eşitlicek 24 nisana gün aldım

Leydi063 rötuşta lokalde nekadar alıyorlar

Yakutzumrut canim doktorum ucret almiyo rotus icin

Bütün dr ların rötuş ü ücretsiz yapması gerekir aslında.Sonuçta adı üstünde rötuş ,sonbir dokunuş yani.Sanki sil baştan ameliyat yapıcak gibi ücret istemeleri hiç etik değil. Hipokrat duysa kemikleri sızlardı valla.:-)

Bütün dr ların rötuş ü ücretsiz yapması gerekir aslında.Sonuçta adı üstünde rötuş ,sonbir dokunuş yani.Sanki sil baştan ameliyat yapıcak gibi ücret istemeleri hiç etik değil. Hipokrat duysa kemikleri sızlardı valla.:-)
Belki banada gerekebilir veremem kimse kusura bakmasın benim hatam değil ya dimi

Back
X