tamamen katılıyorum buna. dr. sana güzel olmayan ve gerçekten ciddi sorunlu bacağı güzel diye kabul ettirmeye çalışır mı? Ya da sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun der mi? Der , diyenler var. ama ben yaşadığım hatalar konusunda biraz da kendimi suçluyorum. Biraz daha araştırsaydım, ani karar vermeseydim. Dr. başlıkları altında yazılanlara da fazla itimat etmeyin. insan önceleri saf saf bunların hepsinin gerçek olduğunu sanıyor. en ufak bir eleştiride üstünüze atlar bazı kişiler sanırsın ki dr. kendileri. bunların neye hizmet ettiği meçhul. Ama çok uyanık olun kızlar. En önemli referans o dr. ameliyat olmuş gerçek kişiler. sorun yaşamış kişiler de en büyük referanstır benim gibi. sorunlara nasıl yaklaşıyor bir bakın. Mutlaka hatalar olur olmayanı yoktur o durumda hastasına nasıl davranıyor? Bunları yazarken aklıma yaşadıklarım geliyor yeniden. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şu da var artık teknoloji çağındayız buralara uğramadan gözü kapalı gidip ameliyat olan var mıdır? Dr.lar da bunun farkında yok grup indirimi filan yapalım demek buradan haberdar olmak demek.Buranın gücünün farkında olmak demek. ona göre davranalım. herkesin bir yerleri tavan yaptı resmen.İyi sonuçlar veren dr. hakkını alsın, yapamayan da karşılığını alsın.Benim dr. da telefona çıkıyordu. Hem de her seferinde. aaa dedim ne güzel ilgleniyor hastasıyla. ama sorun çıkınca asistanımı arayın demeye başlamıştı.