Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar ben de silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum. acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum. Yani ak ancak mayıs sonuna gün veriyor. hf ile de çarşamba görüşücem, hf nin asistanı daha erken olabilir dedi telefonda. en kötü mayıs sonu olsam ameliyatı bütün yaz iyileşmekle mi geçer acaba? rahat yürür hale gelmek ne kadar sürer ? bir de ameliyat sonrası giyilen çoraplar ne kadar süre giyiliyor? dize kadar mı çoraplar yoksa bütün bacağa mı? gece gündüz mü giymek gerekiyor?
Ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim. O kadar korkuyorum ki uykularım kaçıyor...

bendeistiyorum alıntıların çok karışık
tşk ederim beğenmene darısı sana olsun
Dişler Denizli de Yapıldı ist değil :)

Kızlar yağ yaptıran lar ban şimdi mekik ve squat a başladım bi haftadır Dr etkilemez dedi erime için fikri olan varmı

Kızlar yağ yaptıran lar ban şimdi mekik ve squat a başladım bi haftadır Dr etkilemez dedi erime için fikri olan varmı
Elbette dr daha iyi bilir ama ,söyle bir ay daha beklesen acaba,garanti olsun diye.Ben biraz pinpirikliyim bu konuda.

Scoute cnm bence dogru olurmu mekik tmmda fazla bacak hareketi belki eritir bence bi sor önce yaglarin ne güzel kalmisken aman aman

İkisi aynı kişi evet sağdaki silikon. Bence gayet başarılı, ben açıkçası silikonu çok daha güzel buluyorum, mesela ak.nin de bir videosu var nette silikon sonucu olan bir bayan ve bacakları gayet güzel olmuş öyle forumda bahsedildiği gibi absürd kalın kaslı falan değil. Nette bir sürü fotoğraf var yani ben çok güzel örnekler görüyorum.
Belki biraz zevkle alakalı. Eki Görüntüle 706002
bencede guzel kime olmu ameliyati bilen var mi

Elbette dr daha iyi bilir ama ,söyle bir ay daha beklesen acaba,garanti olsun diye.Ben biraz pinpirikliyim bu konuda.
Scoute cnm bence dogru olurmu mekik tmmda fazla bacak hareketi belki eritir bence bi sor önce yaglarin ne güzel kalmisken aman aman

Ya şöyle düşünüyorum
Eriyecek olsa erirdii her gün bi sürü yol yürümek zorunda yım Merdiven inip çıkıyorum hiç oturamıyorum bilemedim kızlar sadece lazer i yaptırma dedi

Kızlar şimdi trt haber izliyordum bisiklet turnuvası vardı bilgi veriyorlar en z 40 dk sürülmesi lazım mış yağ yakabilmek için çünkü vücut anca o kadar efordan sonra yağ yakarmış ben toplasan 10 dk sürüyor 50 squat yapıyorum yavaş yavaş artırıcam

Herkese merhaba @bendeistiyorumun ekledıgı resım bıraz kaslı sporcu bacagı gıbı tabı kotu degıl ama sankı biraz daha kaslı soprtıf gorunumlu vucutların baldırı gıbı..ornegın benım ıcın benım tercıhım baldır ıle hemen dız ustu yanı uylugun basladıgı yerle esit olamlı.. mesela o resımde baldır dız ustunden daha kalın gibi

Kizlar dun muayene oldum ve dondum. Uzun uzumnn doktorun gelmesini bekledim ama degdi. Cok mutlu ayrildim yani ben demeden butun takildigim korktugum noktalari o anlatti. Bacaklarimin disa donuk kisminin cogu yagmis. Onlari temizlerim dedi. Silikonla yag sen de ayni olucak tercih senin dedi. Yag istedim ben de. Yaginda idare eder kilo almana gerek yok dedi. Haziranin onbesinde olucam. Umarim sonucu goruncede ayni sevincim devam eder.

En korkumdan yuruyemem erimesin diye yavrum. Uc ay spor yok dedi bana. Ondan sonra ki bir sene de bacagini yorucak bir spor yapma dedi onun disinda yapilir dedi.

Yani bencede parao spor biraz zor bence ne de olsa hareket ediyosun ama sevindim randevu aldigina süper karamsarliga kapilma hemen demisdim bak dislar yagmis :21:

Yurumekten bile hoslanmayan insanim kas olaydi cok sasirirdim zaten. Ama hic beklemeistim cok mutlu oldum

En korkumdan yuruyemem erimesin diye yavrum. Uc ay spor yok dedi bana. Ondan sonra ki bir sene de bacagini yorucak bir spor yapma dedi onun disinda yapilir dedi.
Bana ameliyat sonrası yatmak yok yürüyeceksin demişti yağ erimesi için en az 40 dk spor yapmak lazımmış ben o kadar yapmıyorum eriyeceğini sanmıyorum çünkü bana el hareketi ile gösterdi şu an yapamıyorum ama ben onları şu şekilde koymadım bu şekilde koydum dedi kayma ihtimali yok yağın .... artık kısmet tutundu ise spor yapsan da kalır tutunmadı ise diğer arkadaş ların ki gibi 8 9 aydan sonra da erir ....

Back
X