- 6 Eylül 2014
- 217
- 51
- 18
- 36
Yok arkadasimm yaa bana yapilir dediklerine gore sen hic dert etmeyag mi silikon mu olucak sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok arkadasimm yaa bana yapilir dediklerine gore sen hic dert etmeyag mi silikon mu olucak sizin
soocude gayet güzel olmuş iyi günlerde kullan darisı başımiza..dişlerde süper dok kim süper olmuş.ne oldun bacak silikonu mu
ne oldun bacsk silikonu ysptiran memnun olan yok mu
Elbette dr daha iyi bilir ama ,söyle bir ay daha beklesen acaba,garanti olsun diye.Ben biraz pinpirikliyim bu konuda.Kızlar yağ yaptıran lar ban şimdi mekik ve squat a başladım bi haftadır Dr etkilemez dedi erime için fikri olan varmı
bencede guzel kime olmu ameliyati bilen var miİkisi aynı kişi evet sağdaki silikon. Bence gayet başarılı, ben açıkçası silikonu çok daha güzel buluyorum, mesela ak.nin de bir videosu var nette silikon sonucu olan bir bayan ve bacakları gayet güzel olmuş öyle forumda bahsedildiği gibi absürd kalın kaslı falan değil. Nette bir sürü fotoğraf var yani ben çok güzel örnekler görüyorum.
Belki biraz zevkle alakalı. Eki Görüntüle 706002
Elbette dr daha iyi bilir ama ,söyle bir ay daha beklesen acaba,garanti olsun diye.Ben biraz pinpirikliyim bu konuda.
Scoute cnm bence dogru olurmu mekik tmmda fazla bacak hareketi belki eritir bence bi sor önce yaglarin ne güzel kalmisken aman aman
Sen böyle baldırı kaslı kaslı duran bi bacak istiyorsan oi ye git tam onun tarzıbencede guzel kime olmu ameliyati bilen var mi
En korkumdan yuruyemem erimesin diye yavrum. Uc ay spor yok dedi bana. Ondan sonra ki bir sene de bacagini yorucak bir spor yapma dedi onun disinda yapilir dedi.Kızlar yağ yaptıran lar ban şimdi mekik ve squat a başladım bi haftadır Dr etkilemez dedi erime için fikri olan varmı
Bana ameliyat sonrası yatmak yok yürüyeceksin demişti yağ erimesi için en az 40 dk spor yapmak lazımmış ben o kadar yapmıyorum eriyeceğini sanmıyorum çünkü bana el hareketi ile gösterdi şu an yapamıyorum ama ben onları şu şekilde koymadım bu şekilde koydum dedi kayma ihtimali yok yağın .... artık kısmet tutundu ise spor yapsan da kalır tutunmadı ise diğer arkadaş ların ki gibi 8 9 aydan sonra da erir ....En korkumdan yuruyemem erimesin diye yavrum. Uc ay spor yok dedi bana. Ondan sonra ki bir sene de bacagini yorucak bir spor yapma dedi onun disinda yapilir dedi.