Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyat olan arkadaşlar benim ameliyat tan önce kilo alma için sürekli yağlı yiyip sürekli yemek yediğim için suratımda sivilceler çıkmıştı ama artık o kadar yağlı yemiyorum işin kötü tarafı midem büyüdü galiba aynı hamileliğimdeki gibi yemek yiyorum esas konu şu dekolte sırt ta sivilceler çıkmaya başladı Dr a gittim ilaç verdi ama şimdi yüzüm daha da kötü yağların yari değişti falan acaba bi etki yapmış olabilir mi yoksa yağlar eridi mi eriyecekmi diye stres e girdim ondan mı oluyor konu dışı Afedersiniz ama bi tek bende mı bu durum
yağların yerinni değişmesiyle bi etki oclagını sanmıyorum
yaglı yedgn için sivilcelerin çkmştır buna streste dahil
doktorun verdigi ilaçlardan dolayı da cildinin altındaki çıkmaya yakın sivilceleri kusturmuştur
ilacı düzenli kullanırsan bi süre sonra kuruyup giderler büyük ihtimalle

yağların yerinni değişmesiyle bi etki oclagını sanmıyorum
yaglı yedgn için sivilcelerin çkmştır buna streste dahil
doktorun verdigi ilaçlardan dolayı da cildinin altındaki çıkmaya yakın sivilceleri kusturmuştur
ilacı düzenli kullanırsan bi süre sonra kuruyup giderler büyük ihtimalle
Dr da yan etki dedi streste cok var haklısın geçer umarım bir an önce

Öncelikle ameliyat olacak arkadaslara simdiden gecmis olsun olupda mutlu olanlara daim olsun ama maalesef isde sonucu cok kötü olanlar enfeksiyon en kötüsü hepimizin korktugu arda katir.bende görüsmüsdüm iyiki vazgecmisim hemen fiyat vermisdi bence önce dr.un görmesi gerek uzun uzun konusmasi bilgilendiripde ameliyat etmesi inan cok üzüldüm okuyunca mavirüya muhtesem olmuslar cnm scoute iyi olmaba sevindim sanirim dr.la alakali bi cok sey hijende

Günaydın Kızlar ameliyattan sonra hangi kremi kullandınız morluklar için.operasyon için son 2 saat ☺
Beonya nın dediği krem çok iyiymiş her bünye morarmıyor ama morarma olursa onu al benim 15 günü buldu morluklarrın tamamen geçmesi önde hiçbir şey yoktu popodan diz arkasına kadar morarmıştım Dr iyi iyileşiyor gerek kimse görmüyor demişti
şu an ameliyattasındır bi çırpıda kurtulursun inş

Merhaba arkadaslar iyi dileklerinuz icin cok tesekkur ediyorum gayet iyi gecti bende maalesef ki direkt kemik egriligi var zaten bacaklar kalin ve yag cik azdi bunu goz onunde bulundurarak operasyon yapti sadece baldir cikintisi yapti ama biri daha cikintili oldu sanki gerci bugun ikinci gun pansumanda gorecegiz artik ..ama memnunum mutluyum

Merhaba arkadaslar iyi dileklerinuz icin cok tesekkur ediyorum gayet iyi gecti bende maalesef ki direkt kemik egriligi var zaten bacaklar kalin ve yag cik azdi bunu goz onunde bulundurarak operasyon yapti sadece baldir cikintisi yapti ama biri daha cikintili oldu sanki gerci bugun ikinci gun pansumanda gorecegiz artik ..ama memnunum mutluyum

Canim aslinda kemim egriligi dedigin durum hepimizde var. Yani kiminde panatez seklinde kiminde donuk bi sekilde var. Onun disinda incelikten de rahatsiz olan var ama o kemigin degisikligi cogumuzda var

Back
X