Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aysimaaaa yoksun nasil oldugunu merak ettim dogrusu aysimaaaaaaa arada yaz be cnm ya
Mrb canim korkuyorum olurmuki olmazmiki derken oldum bitti canim iilesme surecine devam su an bugun bir haftam bitti dun biraz gerginlik kasilma vardi baldirlarda baya odemliydi bugun daha iiyim ablamin ufakligi gezmeye goturdum hatta 23 nisan kutlamalarina.bu derdi yasayan herkese bu olayi hep uzaktan bakip cesaret edemeyen biri olarak sunu demek istiyorum.kafaniza cok takiyorsaniz ve hayallerinize kavusmak istiyosaniz asla korkulacak bir olay degil ben bu kadar kolay olacagini dusunmemistim cidden.artikyeterof cumartesi gunu eve donucem fotocekip aticam baya odemli su an cunku biraz daha azalsin

Bugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu:KK45:.
Foto isteriz:KK71::KK54::KK73:

image_02.webp image_01.webp Kızlar tamadır bu şükürler olsun :)

Bugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu:KK45:.
Edecek merak etme. olumlu düşünelim. dr. bunları düşünmeyin sürekli akışına bırakın demişti. tadını çıkar. bu duyguyu biliyorum. mucize değil mi? normal kadınların asla bilmediği ve yaşamadığı birşey.

Back
X