bu arkadaşlar şuan aktif değiller sanırım.resimlerini nasıl görebilirimkime hangi dok.yaptirdilar özelden yazabilirmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arkadaşlar şuan aktif değiller sanırım.resimlerini nasıl görebilirimkime hangi dok.yaptirdilar özelden yazabilirmisin
Özelden onlara yaz istersenbu arkadaşlar şuan aktif değiller sanırım.resimlerini nasıl görebilirim
Mrb canim korkuyorum olurmuki olmazmiki derken oldum bitti canim iilesme surecine devam su an bugun bir haftam bitti dun biraz gerginlik kasilma vardi baldirlarda baya odemliydi bugun daha iiyim ablamin ufakligi gezmeye goturdum hatta 23 nisan kutlamalarina.bu derdi yasayan herkese bu olayi hep uzaktan bakip cesaret edemeyen biri olarak sunu demek istiyorum.kafaniza cok takiyorsaniz ve hayallerinize kavusmak istiyosaniz asla korkulacak bir olay degil ben bu kadar kolay olacagini dusunmemistim cidden.artikyeterof cumartesi gunu eve donucem fotocekip aticam baya odemli su an cunku biraz daha azalsinAysimaaaa yoksun nasil oldugunu merak ettim dogrusu aysimaaaaaaa arada yaz be cnm ya
Foto isterizBugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu.
gecmis olsun gözün aydınEki Görüntüle 1505957 Eki Görüntüle 1505958 Kızlar tamadır bu şükürler olsun :)
süper olmuďKızlar bacaklarımın son hali bu şükürler olsun herşey yolunda
O berbat korseden bende giydim demekki ast bacaktan yağ alındı geçmiş olsun canımEki Görüntüle 1505957 Eki Görüntüle 1505958 Kızlar tamadır bu şükürler olsun :)
Evet canım. 1 hafta üzerimden çıkatmayacakmışım. Yarın ebe gidince yıkayıp tekrardan giyeceğim.O berbat korseden bende giydim demekki ast bacaktan yağ alındı geçmiş olsun canım
En kısa zaman da söz.Foto isteriz![]()
Eğer üst iç bacaktan kasık tan yağ alındı ise sürekli yukarı çek benimki hep aşağı kayıyordu kesiyordu dikkat et o bölgeye yağ alınan yer i kesmesinEvet canım. 1 hafta üzerimden çıkatmayacakmışım. Yarın ebe gidince yıkayıp tekrardan giyeceğim.
Çok kk geçmiş olsun ve gözün aydın.Bu ay çok bereketli geçti olm uyan kalmadı herhalde.Eki Görüntüle 1505957 Eki Görüntüle 1505958 Kızlar tamadır bu şükürler olsun :)
İnş memnun kalırsınHepinize çok teşekkür ederim. Kasık ve baldırdan bide dizin üstü iç taraftan yağ alındı . Göbeğe karışmadı.maşallah yağım bol bol var ☺
Eski hali. Öncesi yani. Yeni hallerini paylaşmıştım.korse ve bandajlardsn çok belli olmuyor.
Edecek merak etme. olumlu düşünelim. dr. bunları düşünmeyin sürekli akışına bırakın demişti. tadını çıkar. bu duyguyu biliyorum. mucize değil mi? normal kadınların asla bilmediği ve yaşamadığı birşey.Bugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu.
bacaklarını çok beğendim canım. silikon sanınırım dr.unu özelden yazar mısın? güle güle kullan. hep böyle gül fotodaki gibi. kaç cc.?Kızlar bacaklarımın son hali bu şükürler olsun herşey yolunda
geçmiş olsun yakutzümrüt.Eki Görüntüle 1505957 Eki Görüntüle 1505958 Kızlar tamadır bu şükürler olsun :)