Ben rötüsü sorcakdim sana ne kadar koydu ücret almismiydiMerhaba kizlar,uzun zaman gecti yine buralara ugramayali mesaj nerden yaziliyor onu bile aradim sayfalardahicbirinizi okuyacak kadar sizi tanimaya calisacak kadar vaktim olmaz ama kisaca benim de eskiden eskiler de kalanlar da aradigim cevaplari sizin icin yazicam,operasyonumu olali sanirim 4. Yil olacak bu ay ben her zaman belirttigim gibi sutun gibi bacaklara sahip olmadim ama hala aynalara baktigim da bugunku halime sukrediyorum,mucize beklemedim zaten ama hala bana bu gunleri yasattigi icin Allahima sukrediyorum,yakinimi soracak olursaniz ameliyat olan yagi az oldugu icin bosluklar cok dolmamisti bilekler bos kalmisti ama rotuslar tabi ki cok sey farkettirdi en azindan etek ve tayt giyebiliyor ,takmiyoruz artik cunku bacagi mukemmel olanlar olmayanlardan daha az herkes o kadar rahat ki bazen biz neden bu kadar sorun yaptik diye dusunmuyor degilim onlari gorunce ,diger yakinim henuz ameliyat olmadi bizim kadar gozu kara degil onunsimdilik bacaga yapisan silikonlarla idare ediyor yazin deniz kenari sorun sadece ama kesinlikle burun ve bacak olacak tabi biraz daha yaglanmasi lazim ki deysin ameliyat olduguna.hepinize etekli elbiseli gunler diliyorum ,ozelden yazilanlara cevap yazamiyorum sorunuz varsa belki bir kac kez bakarim bu hafta lutfen buraya yazin
Aynen katiliyorum yanilmiyorsam kanat ta ona olmusdu ve binpisman yanilmiyorsam ama bu ismi eskilerden bende duymusdumSelam arkadaşlar ben de bu form da eskilerdenim.2012 senesinde silikon taktirdim çok şükür iyiyim. Ben ameliyatı izmir de oldum.istanbul daki dr ları tanımam hiç bir dr içinde iyi yada kötü diyemem.Hatta bana durumu soranlara memnun musun bende istiyorum diyenlere cevabım Ben çok memnunum fakat illa benim dr uma yaptir diyemem diyorum. Şimdi diceksin ki bunu bana niye yazıyorsun.Tecrübeli olduğum için size yardımcı olmak adına amacım hiç bir kimseyi yada dr u karalamak değil. Daha önceki yıllarda eskiler belki hatırlar bu formda sürekli ercan beyi öven kişiler çıktı.öncelikle bu forma şimdi nasıl bilmiyorum ama biz önceden dr ismini açıkça yazmiyorduk. Ama bu dr un sürekli isminin geçmesi reklam amaçlı geliyor bana.kanitim varmı yok.Ama benim tavsiyem dr arastirirken çok dikkatli olun.Çünkü bu işler şakaya gelmez sonunda iyice mutsuz hatta sağlıksız olmak var.
Kimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama tek hatırladığım bu isim ile ilgili tartışma çıktığı.bir iki kişi öve öve bitiremiyordu. Banlanmalar falan olmuştu.Aynen katiliyorum yanilmiyorsam kanat ta ona olmusdu ve binpisman yanilmiyorsam ama bu ismi eskilerden bende duymusdum
resmen o doktorun reklamı yapılıyor gene. suyu cıktı bu forumun. buraya bakıpta doktor kararı vermek çok zor artık. ameliyat olacak arkadaşlar çok iyi araştırınKimlerin olduğunu hatırlamıyorum ama tek hatırladığım bu isim ile ilgili tartışma çıktığı.bir iki kişi öve öve bitiremiyordu. Banlanmalar falan olmuştu.
Merhaba,Selam arkadaşlar ben de bu form da eskilerdenim.2012 senesinde silikon taktirdim çok şükür iyiyim. Ben ameliyatı izmir de oldum.istanbul daki dr ları tanımam hiç bir dr içinde iyi yada kötü diyemem.Hatta bana durumu soranlara memnun musun bende istiyorum diyenlere cevabım Ben çok memnunum fakat illa benim dr uma yaptir diyemem diyorum. Şimdi diceksin ki bunu bana niye yazıyorsun.Tecrübeli olduğum için size yardımcı olmak adına amacım hiç bir kimseyi yada dr u karalamak değil. Daha önceki yıllarda eskiler belki hatırlar bu formda sürekli ercan beyi öven kişiler çıktı.öncelikle bu forma şimdi nasıl bilmiyorum ama biz önceden dr ismini açıkça yazmiyorduk. Ama bu dr un sürekli isminin geçmesi reklam amaçlı geliyor bana.kanitim varmı yok.Ama benim tavsiyem dr arastirirken çok dikkatli olun.Çünkü bu işler şakaya gelmez sonunda iyice mutsuz hatta sağlıksız olmak var.
Reklamın tam olarak hangi bölümde ve hangi msj da yapıldığını belirtirseniz msj ınız havada ve boş kalmamış olur.bu dönemde benden başka o dr a olan yok.memnun olmam sizi niye rahatsız etti?ayrıca tam olarak hangi bölümde forumun suyunun çıktığına karar verdiniz?resmen o doktorun reklamı yapılıyor gene. suyu cıktı bu forumun. buraya bakıpta doktor kararı vermek çok zor artık. ameliyat olacak arkadaşlar çok iyi araştırın
1.Ben tutarsız yorum yaptığımı düşünmüyorum ben o dr kötü demedim reklamı yapıldı zamanında onu belirttim çünkü ben eski uyeyim bu olaylar zamanında oldu.Merhaba,
Yazınızı dikkatle okudum,sonucunuzdan memnunsunuz ne güzel.memnun olunca "ben memnunum "diyebilmeli insan.
"Ben hiç bir dr a iyi de demem kötü de". dedikten sonra malum dr hakkındaki reklam yorumunuzu tutarsız buldum.üstelik dediğiniz gibi kanıtınız yok.yakın zamanda benden başka bu dr a bacak işlemi yaptıran bildiğim kadarıyla yok.hiçbir msj da "benim dr uma olun"gibi bir yönlendirmem yoktur,olamaz.bir arkadaşın sorusu üzerine nezaketen cevap yazıp memnun kaldığımı belirten benim.siz bu kişiye hiçbir işlem yaptırmamışken ve ortada reklam falan yokken arkadaşlarımıza bu uyarıyı
yapmanızı doğru bulmadım.
Konuyu nereye bağlayacağınızı merakla bekliyorum.
Reklamın tam olarak hangi bölümde ve hangi msj da yapıldığını belirtirseniz msj ınız havada ve boş kalmamış olur.bu dönemde benden başka o dr a olan yok.memnun olmam sizi niye rahatsız etti?ayrıca tam olarak hangi bölümde forumun suyunun çıktığına karar verdiniz?
Kızlar günaydın ben a.kya ameliyat oluyorum bugün birazdan çizim yapılıp ameliyata gireceğim. Dua edin nolur kalbim duracak gibi. Liposuction ve bacaklarıma yağ dolgusu yaptırıyorum. HakkımızDa hayırlısı.
Kızlar E.K.ya 13 nisanda bacak silikonudur liposuction ameliyatı olacağım ama onun bu işi yapamadığını söyleyenler oldu özelden kafam allalar bullak oldu
resmen o doktorun reklamı yapılıyor gene. suyu cıktı bu forumun. buraya bakıpta doktor kararı vermek çok zor artık. ameliyat olacak arkadaşlar çok iyi araştırın
Bende operasyon geçireli 1 sene olup ısrarla bir doktoru kötülerken farklı bir kanaldan başka doktoru övenleri anlamıyorum.
Nasıl bir misyondur ki ısrarla, iyi niyetle burada misyonerlik benzeri çalışma yapılıyor. Operasyon geçirdi isen bitti gitti. Hele başarılı ise operasyon bu başlığa uğramam bile.
Misyon'Erlik çalışmaları görüyorum bazılarının suyu ısındı.[/QUOTE
Ne yani ben ameliyat oldum basarili oldu diye burada fikir sunamiyacakmiyim bir fikir söyledim Allah Allah ben ne kadar hakliymisim meğer hem suyu ısındı ne demek ya çok ilgincsiniz sahiden benim yaptığım yorumlar ilginizi çekmek zorunda değil banlarsanda banla umarım değil dediğim gibi gerçekten hakliymisim
Canım benim sağlıkla atlat kafan karışmıştı içine sinen neyse ona karar vermişsindir iyi düşün iyi olsun haberlerini bekliyorum geçmiş olsun
Insallah istedigin gibi olur dua ediyorum cabucak atlat.....Kızlar günaydın ben a.kya ameliyat oluyorum bugün birazdan çizim yapılıp ameliyata gireceğim. Dua edin nolur kalbim duracak gibi. Liposuction ve bacaklarıma yağ dolgusu yaptırıyorum. HakkımızDa hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?