tabi herkeste aynı sonuc olmaz ama macrolane erıse bıle en azından yag enjeksıyonu ve lıposuctıon cok daha zahmetlı olacaktır
hem para verıp hem ezıyet cekıp hem sonuc alamamak bence daha kotu
3. operasyonu dusunuyor arkadas baksanıza.. 3. liposuction ne demek ya..kafamçokkarıştı
geri sayfalara gidip yazılarımı alıntı yapıcaktım ancak baya uzun bir işlem olucak o yüzden baştan yazsam daha rahat anlaşıcaz sanırım.....
2008 nisan ayında ilk amelıyatımı oldum belden alındı yag toplasan yarım kilo anca alındı...
bacaga enjekte edildi... bu amelıyatım gayet rahat geçti ve rahat atlattım....RİSKLERİ YOK DİİL ELBETTE VAR BİR YANLIŞ ANESTEZİ TMM BİTTİ...sonucta amelıyat bunuda defalarca burda yazıp konustuk..
sonra bursadaki bülent beyı bulduk üstünde durup konustuk ben gözümü bir kez daha kararttım ve gittim amelıyat oldum....aman allahım müthişti sonuc burda yazarken hem aglayıp sevincten, hem sonucları yazdım resimler ekledim...doktor kilo alırsak yag hücrelerinin büyüyecegini zayıflarsak yag hücrelerinin küçülecegini söylemişti....yine amelıyat YİNE RİSK YİNE ANESTEZİ BU SEFER BELDEN YAPILDI ANESTEZİ DAHA BÜYÜK RİSK BELDEN SAKAT KALMA OLASILIGI VAR SONRASINDA Kİ BENİM BELİM ZATEN SAKATTI AGRIYODU BUNU BİLE BİLE GİTTİM BURDAKI YAZILARIMDA DA BELİMDEN TEREDDÜT ETTİĞİMİ AMA YİNEDE BACAKLARIM İÇİN GİDECEGİMİ YAZDIM 1 ay sonra benim büyük sorunlarım çıktı hızlı kilo verdim bacaklarım inceldi ORTADAKİ AÇIKLIK İSTEDİGİM KADAR KAPANMADI ŞUAN TAM İSTEDİGİM GİBİ DİİL,,,,AMA ŞUDA VARKİ ESKİ HALLERİ GİBİDE DİİL HİÇ OLMAZSA TATİLE GİTSEM BENİ İDARE EDECEK KADARLAR......
gelelim macrolan a... JAYJAY anlatmak istedigim bu risklerin bilinmesi ne sen ne ben burda hiç kimse kimseyi istesede rencide edemez zaten canım biz burda biriz....
sen, kardeşin, ben, digucum, sanem, ebru, seselina, daha adını saymadıgım bütün arkadaşlar biz burda aynı derdi yaşıyoruz İSTER YAG ENJEKSİYONU OLSUN, İSTER BAŞKA BİŞEY, HEPSİNİN RİSKİ BİLİNMELİ, AMELIYAT BU BAŞKA BİŞEY DİİL DOGRU AMA, SADECE KESİ YOK ANESTEZİ YOK DİYEDE MACROLANE A NE KADAR GÜVENEBİLİRİZ.... HA GÜVENEN ARKADAŞLARDA RİSKİNİ BİLSİNKİ ONA GÖRE YAPTIRSIN... AMA SEN BURDA SIFIR HATA SIFIR RİSK DİYOSUN RESMEN, BENİM TEPKİM BUNA ANLATMAK İSTEDİGİM BU KİMSE YAPTIRMASIN DEMİYORUM HERKESİN BÜNYESİ VUCUDU FARKLI BİLSİN ONA GÖRE YAPTIRSIN OLAY BU