Bacak dolgusu yaptıran var mı?

LEYDıCıM öncelikle geçmişten beri senin yazılarını okuyan biri olarak yazdıklarına katılıyorum. içtenliğine , herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmana ve bize anlatmana kendi adıma mutlu oluyorum. Tüm yardımların için sağol. Arkadaşlar birkaç gün girmedim ve forum ne kadar hareketlenmiş. Tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Ve herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum. Lütfen burda olun ve gelişmelerden bizi bilgilendirin.

ASLILI senin bacaklarının eski halinide fotodan görmiş biri olarak gerçekten şuan süper görünüyorsun. Çok sevindim. Umarım erimez. Mutluluğun daim olur.

.............................
macrolane dolgu konusundaki tüm mesajlarımı aykr ve demoniac isimli kişilerin hakaret mesajları yuzunden sılıyorum...

Son düzenleme:
jayjay macrolenenin riski yoksa sıfır hatasa neden doktorun adını vermiyosun sen ne yapmaya çalışıyon arkadaşlar macrolene yapan bir estetik doktoru nasıl olurda yağ enjekte etmez aklınız alıyomu o zaman bu yer güzellik salonu bu bizimle dalga geçiyo hepimiz nerde ameliyat olduysak doktorumuzun adını verdik birbirimize yardımcı olduk değilmi arkadaşlar hem ucuz hem sıfır risk neden diğer arkadaşlara yardımcıolmu kaç zamandır bu kişiye canım sıkılıyo bu sitede herşeyi açık ve net bütün ayrıntılarına kadar açıklıyoruz arkadaşlar doktor adı vermediği sürece muhatttap olmayın gitsin başka sitede paylaşsın bizlerle dalga geçmesin biz macroleneninde yağ enjekteninde nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz doktorun adını verde zor durumda olan arkadaşlar faydalansın ucuz yoldan

Jayjay a ilk günden beri defalarca doktor adı sordum bulamadım dedim hiç bir şekilde söylemedi. Dün bir arkadaşımıza İstanbulda bir doktor ismi söyledi. Ferruh Beyi'i zaten biliyorduk. Bu olaya kadar isim vermemesini kendi kararı diye normal karşılamaya çalıştım, ancak bu tavrından sonra söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçekten... Doktordan memnun kalmazsanız vebalini alamam demiştin. Belki Derya Tunc Tiryaki ya da Ferruh Bingül den (ismini verdiğin kişiler) memnun kalmayan olacak, neden kendi gittiğin yeri söylemedin bana başka isim verdin diyecek. Bu da bir ihtimal değil mi? Bu da vebal almak değil mi ?

bu macrolane i birde ben araştırıyım dedim bir yabancı sitede şunlar yazıyordu kızlar karar sizin;
bazı görüşlere göre,kaçınılması gereken 10 tane estetik prosedür arasında yer alıyormuş. Amerika'da da daha onaylanmamış galiba.Berlinde yapılan bir araştırmaya göre uygulamaya maruz kalan hastaların %77,3 hastada sürekli ağrı, nodüller,apse oluşumu (ki aşırı apse oluşumu göğsün alınmasına kadar gidebiliyormuş), pigmentasyon ve şişme görülmüş. zaten doktorlar, göğüste kanserli nodül oluşumu durumunda bu maddenin farketmeyi ve takip etmeyi imkansız kılacağından korkuyorlar.Hatta göğüs dokusuna zarar verme ihtimali de bulunuyor.Avrupada yaşayan bir bayanın yorumunu okudum, ifadesine göre göğsünde nodüller oluşmuş ve sonra bu maddeyi aldırmakta çok zorlanmış. Etkisi varsa da herkesin hemfikir olduğu şu, sadece ilk 4 ayda %25'i vücut tarafından yokedileceği ve toplamda 12-max 18 ay ay süreceği belirtiliyor. bu durumda pahalı ve riskli bir tedavi gibi görünüyor...

Dermatologists, plastic surgeons, and maxillofacial surgeons in Berlin were asked to report patients with adverse reactions. Fifty-six patients who had been treated with nine different fillers were assessed. In 48 patients treated with only one filler, 167 areas had been treated. In 129 (77.3%) areas adverse reactions occurred 12.2+/-15.6 (SD) months after injection. Adverse reactions to biodegradable fillers occurred after 4.9+/-5.8 (SD) months, and reactions to nonbiodegradable fillers after 18.3+/-19.0 (SD) months (p=.005). As adverse events, continuing pain, swelling, nodules, pigmentation, abscess formation, and erythema were found.

valla ben kimseye karşı diilim kimsenin yazdıklarına da karşı diilim herkes istedigi paylaşımı yapar bunada kimse mani olamaz, lakinnnnn ben diyorumkı yukarıda kı yazımda da açık net isteyen bu macrolane i yaptırır kimse karışmaz engellemez yalnız yukarıdakı sonuclarıda ve olabilecek hataları riskleri de göz önünde bulundurulsun açıklayıcı diilmi.... bana göre macrolane asla sıcak bakmıyacagım bir yöntemdir.yag enjeksıyonu nada iyi demedim farkındaysanız her olabilecek riskini konustuk tartıştık kimseyıde yag enjeksıyonu konusunda aşılamadım ben gittim oldum burda yazdım anlattım amelıyat olmak isteyen gitti herşeyini araştırdı amelıyat oldu burda kimse kimseyı amelıyata teşvikte etmedi... bence, macrolane sıfır tehlikesiz, risksiz demek doktor adı vermemekten daha çok kötü...macrolane ı aldıktan sonra hangi estetik cerrahına gitseniz aynı şekilde enjekte eder kusura bakılmasın ama her doktor aynı yaşadıgım tecrübelerden sonra doktordan çok koyacagı maddedir önemlı olan ve konu tarafımdan kapatılmıstır macrolane hakkında söylemek istediklerim bunlardan ibaret yaptırmak isteyen tabikide yaptırabilir buna kimse karışamaz ancak riskleride göz önünde bulundurulsun....

Merhaba arkadaşlar, tabiki tamamen değişiklik yok değil, özellikle diz çevresindeki çıkıntı alınınca bile çok fark var ama 6 ay içinde gerçekten oturuyor ve yaklaşık %30 civarında yağ kalıyor. Ben Ferruh Bey farklı bir yöntem kullandığı için tekrar ona oldum ama çok fazla koydum demesine rağmen eski bacağımdan yaklaşık 2 cm farketti. Ama zaten şuanda 1 hafta oldu, inşallah zamanla inmez diyorum ama inecektir kesin..

Arkadaşlar daha önce buraya bacakları düzeltmek için kullanılabilecek bir bant resmi koymuştum. sonrasında bir kaç doktora bu bantların işe yarayıp yaramayacağını sordum. Dr. Birol Tarık Şener Bey bana geri dönüş yaptı cevabı aşağıda arkadaşlar:

- çoculukta ,büyüme çağında bu tür cihazların faydası olabilir. ancak büyüme tamamlandıktan sonra dışardan uygulanacak cihazla düzelme pek mümkün değil.sizin durumunuzda hastalar ameliyatla gayet düzgün bacaklara sahip olabilir..

Kızlar bizim için biraz geç kalınmış bir durum, ancak daha küçük yaştaki arkadaşlarımız doktor kontrolünde faydalanabilir.

Bu arada Ankarada baya ünlü bir ortopedi doktoru olan Feridun Kunak Bey'e mail yolladım, kendisinden geri dönüş henüz olmadı arkadaşlar internet sayfasına girip bakarsanız ameliyatsız bazı aletler yardımıyla bacakları düzelttiğini yazmış, ve resimler var bu teknik ile ilgili bilgi almak istedim ama cevap gelmedi henüz... Bende muayeneye gideyim diye düşündüm ancak muayene ücreti 300 liraymış... Şuan biraz fazla geldi belki aybaşında giderim, henüz karar vermedim. Sekreteri çıkıyor telefonlara ya da ondan bilgi almaya çalışacağım, bir gelişme olursa bilgi veririm arkadaşlar.

arkadaşlar selam..geçen sayfalarda Seselina bacaklarımın son durumunu sormuş..hatırlarsanız ben Dr.Cihantimura yaptrımıştım ve bu ay tam bir yıl oldu..veee bacaklarım hala aynı..yani erime olmadı, etek giyiyorum..artık yaptırdığımı bile unuttum..diğer yöntemleri bilemem ama yağ transferi bence en iyi çözüm..iyi bir doktora hastane ortamında yaptırmak en mantıklısı..

bu kadar zaman sonra size son durum hakkında bilgi vermek istedim..bundan sonrada da bacaklarımda herhangi bir değişiklik olacağını sanmıyorum..olursa yazarım zaten..

Seselina sana da sevgiler..beni hatırladığına sevindim.
isteyen herkesin hayali gerçek olsun kızlar... çözümü olan bir şey için kompleksle yaşamayın derim ben..bilirim o duyguyu...

september hoşgeldın hala aynı olmana cok sevindim canım biliyosun bende bülent beye olmustum ama benim yapıldıgı gibi kalmadı tamda o dönem hızlı kilo verdim erittim yagları yani:)) ama senin adına çok sevindim canım seselina amelıyat oldu ve hala bi haber vermedi cokta merak ediyoruz onu amelıyat sonrası gördügümde iyiydi ama buraya gelmedi henüz

aykr bana bişey yazmıssın canım ama ben okuyamadım şimdi yazsan mümkünmü sana özel yollıcaktım lakin özelin kapalı ulaşamadım...

Back
X