Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydi063,cevabın için teşekkürler :) fakat bu forum başlığı almış başını gitmiş,inan 405 sayfayı tek tek inceleyemedim,gözlerim yoruldu :)
Ahmet Bey'e ameliyat olmuş kişilerin kullanıcı isimlerini biliyorsan,özelden letişim kurmak için almak isterim :)

Ayrıca forumda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.alkisalkisalkis

Canım Aslılı var 24 nisanda Ahmet Bey'e super dry yöntemiyle ameliyat oldu. Onunla irtibata geçebilirsin.

yok tatlım msjda dolgu maddesi demiş sanmam 2500 implant olsun şüphe ederim o zaman yani
ben amelıyat öncesi bikaç doktorla görüştügümde biri en ünlü doktordu ajda pekkanın seda sayanın falan bana implant önerdi ben istemedim yanlış ellerde takılırsa çokbüyük sorunlara yol açacagını söylemişti ama ben o doktora bile taktırmadım yani çünkü implanta hiç sıcak bakmadım

Aykr sana sormak istediğim bazı şeyler var ama Leydi özeline mesaj atılamadığını yazmış. Senle irtibata geçmek istiyorum. Bende 18 mayısta Ferruh Bey'e ameliyat oldum. Süreçle ilgili bikaç sorum olacaktı.

SEPTEMBERGıRL hiç erime olmadı demen hatta yaptırdığımı unuttum demen gerçekten harika. Çok ama çok sevindim senin adına. Darısı inşallah herkesin başına. DEMONıAC aslında senin bacaklarının iç kısmı gayet dolgun ve güzel görünüyor. ınan ; ben senin bacak yapında olupta dışarda etek elbise giyen çok insan gördüm. Aslında sende giyebilirsin.

tebrizet tek tek bilmıyorum valla canım geri sayfalardaydı aslılı var evet ona ulaş bi tatlım o diğer arkadaşlarıda söyler sana yerimseniben

Bu arada DıGUCUM nasılsın. Nasıl geçiyor ameliyat sonrası dönem. Çok ağrın varmı? Henüz çok yeni ameliyatın.

Bu arada DİGUCUM nasılsın. Nasıl geçiyor ameliyat sonrası dönem. Çok ağrın varmı? Henüz çok yeni ameliyatın.

Canım sorduğun için teşekkür ederim. walla ne yalan söyleyeyim uyandığımda çok ağrım vardı 3 tane ağrı kesici yaptılar ertesi günde biraz ağrım vardı ama ağrı bacaklarımda değil de yağ alınan yerlelrde vardı. Bugün banyomu yaptım gayet mutluyum :) ağrı ise yatarken hareket ettiğimde yine yağ alınan yerlerde oluyor. Bacaklarımda ise ayaktayken hafif karıncalanma oluyor.

Annem ve arkadaşım bacaklarımın gayet iyi göründüğünü söylüyorlar ama bakalım 3 ay sonra ne diyecekler. ASıl sonuç 3 ay sonra belli olacak. Ben de şuan memnunum inşallah hiç erimezler ve tekrar yaptırmak zorunda kalmam. Daha önce de söylemiştim benim bacaklarım gerçekten çok yamuktu ve şuanki sonuç benim hayal bile edemeyeceğim bir sonuç onun için eriyecekler diye o kadar çok korkuyorumki. İnşallah erimezler ve mutluluğum ve diğer ameliyat olan arkadaşların mutlulukları daim olur.

Leydicim canım, hepimizinki olur inşallah :)) Digucum evet söylemiştin, benim baktığım sitede o bantın üstünde hep yetişkin bayanların resimlerinin olması bana bir umut olmuştu. Sen söyledikten sonra bir kaç ortopedi doktoruna sordum birinden cevap gelmeside yeterli oldu, sende söylemiştin zaten keşke işe yarayabilseydi.. ılizarov yöntemi canım. Kemikler kırılıyormuş evet az önce bende bir yerde okudum iltihap kemiklerin daha sonra çok daha ufak çarpmalar sonucu kırılması falan da söz konusu olabiliyormuş. Bir alet daha vardı oda bacağa etin içerisinden geçirilerek takılıyordu bir kaç sayfa geride resim eklemişti leydicim, oda çok sıkıntılı bir yöntem gibi... Dior evet bazıları gerçekten çok kötü durumlarda bile etek giyebiliyor ama ben kendimi rahatsız hissediyorum. Giyemiyorum, kıyafetimin görüntümün çok düzgün uyumlu olmasına falan baya önem veririm, bu bacaklarada etek yakıştıramıyorum...
Digucum, yağların kalıcı olur inşallah, geçmiş olsun canım...

Arkadaşlar bu ilizarov yöntemi kemiği kırmak dışında başka tekniklerlede mi yapılıyor. Bir sitede şöyle bir yazı var anlayamadım tek ameliyatla cihaz takılmadan vs diyor ve kemiğin içine çivi yerleştirmekten bahsediyor. Digicum iltihap kapma olayı demiştin o bu ameliyattamı oluyormuş canım

Bacaklardaki eğrilik, ılizarov dışında bir yöntemle tedavi edilemez mi?
ılizarov, bacak eğriliklerinde en son başvurulacak yöntemlerden biridir. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında ılizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip, kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında, bacağında ılizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtuluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa; bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanamazsa ve bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa, deformite tek seferde düzeltemeyeceğimiz kadar fazlaysa; ılizarov'u uyguluyoruz.

http : // www . porttakal.com/haber-parantez-ve-egri-bacaklari-dumduz-yapmak-mumkun-118617.html

aralardaki boşlukları silerek siteden haberin tamamına bakabilirsiniz kızlar

demoniac canım çiviyi bacak kısalıklarında koyuyorlar bacaga yani doğuştan bir bacagı diğerinden kısa olanlara nolur bu yöntemi düşünme bile

leydicim canım çok teşekkür ederim, sen bu yöntemi düşünme deyince kendime gelip sonra yeniden araştırıyorum elimde olmadan yapıyorum bunu mafoldumben İyi geceler canım leydicim, bende gideyim geç oldu; herkese iyi geceler.. :)

Arkadaşlar bu ilizarov yöntemi kemiği kırmak dışında başka tekniklerlede mi yapılıyor. Bir sitede şöyle bir yazı var anlayamadım tek ameliyatla cihaz takılmadan vs diyor ve kemiğin içine çivi yerleştirmekten bahsediyor. Digicum iltihap kapma olayı demiştin o bu ameliyattamı oluyormuş canım

Bacaklardaki eğrilik, İlizarov dışında bir yöntemle tedavi edilemez mi?
İlizarov, bacak eğriliklerinde en son başvurulacak yöntemlerden biridir. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında İlizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip, kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında, bacağında İlizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtuluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa; bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanamazsa ve bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa, deformite tek seferde düzeltemeyeceğimiz kadar fazlaysa; İlizarov'u uyguluyoruz.

http : // www . porttakal.com/haber-parantez-ve-egri-bacaklari-dumduz-yapmak-mumkun-118617.html

aralardaki boşlukları silerek siteden haberin tamamına bakabilirsiniz kızlar

Canım benim bildiğim bacağa çivi yerleştirildiğinde de iltihap olma olasılığın var. ama "Hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında, bacağında İlizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtuluyor." bu ifade benim gerçekten kafamı karıştırdı ilk defa duydum. Bu doktor ortapedi alanında özellikle ilizarov alanında iyi bir doktor diye duydum. Eğer istanbuldaysan mutlaka görüş derim. Bakalım ne diyecek.

Aslında bende ortapedik bir müdahale istiyordum yaşlandığımda bu eğrilik sorun çıkarmasın diye ama dediğim gibi arkadaşım eşi ısrarla karşı çıktı konuyu bile açtırmadı.
Ama dediğim gibi doktorun yukarıdaki cümlesi ilgimi çekti. Ne demek istediğini anlamak için görüşmeye gitmek gerek.

haberdetay.asp

demoniac canım bak burdan bu sitede yazanları bi oku özellikle şu kısım bak
Bacak çarpıklığını, estetik amaçla mı düzeltiyorsunuz?
Hastalar genellikle bize estetik amaçlı başvuruyorlar ama biz tedaviyi ileride meydana gelebilecek problemleri engellemek amacıyla yapıyoruz. Hastalar bazen topallama, koşamama, bacakların birbirine takılması gibi şikayetlerle geliyor.

Olmuş leydicim sagol ;) evet estetik son düşünülen şey
daha cok yürüyüş duruş bozuklukları varsa tercih ediliyor sanırım. Çok şükür benim böyle bir sorunum
yok. Digucum canım ben ankaradayim yaptırmak için olmasa bile tam olarak neymiş öğrenmek için iyice araştırayım bu konuyu canım.

Tulsacim merhaba, ozelden msj atamadim sana yeterince msjim yokmus. Ben simdi iyiyim ama olan yaglar eriyecek diye odum kopuyor:) Zaten cok azdi buda giderse hicbir sansim kalmaz. Odem olusmadi bende, iz hic yok sadece bacagim ic kisminda cok az morarma kaldi. Bu konuda Ahmet Karacalar sozunu tuttu, bir yer yapilirken bir baska yer bozulmadi en buyuk korkumdu bu.
Bacaklarim yine cok ince ve yine aciklik var ama daha duzgun gozukuyor en rahatsiz oldugum yani dizin hemen alti daha dolgun. En kisa zamanda resimleri koyacagim siteye. seninde az kaldi umarim cok iyi gecer. Senin fizigin cok duzgun, bacaklarindada rahatsizlik duyacagin hicbirsey dikkatimi cekmedi eminim cok guzel olacaktir. Sevgiler

Arkadaslar ben uc hafta dolmadan korsemi cikartmak istiyorum sizce ne gibi bir etkisi olur. Pazartesi gunu iki hafta olacak. Sizce korse en cok ne icin oneriliyor? Yani zamanindan once cikarirsam ne olur?

Sanemcim merhaba, teşekkür ederim iyi dileklerin için, benim operasyonuma son 3 hafta kaldı..Seni ameliyattan önceki gün klinikte görmüştüm, cok heyecanlıydın, sanırım ben de en az senin kadar heyecanlı gireceğim:)
Korseni çıkarmamaya karar vermen iyi olmuş. Zaten çok az kaldı değil mi? Guzel haberlerini ve fotoğraflarını bekliyoruz canım..Sevgiler

Leydi063,cevabın için teşekkürler :) fakat bu forum başlığı almış başını gitmiş,inan 405 sayfayı tek tek inceleyemedim,gözlerim yoruldu :)
Ahmet Bey'e ameliyat olmuş kişilerin kullanıcı isimlerini biliyorsan,özelden letişim kurmak için almak isterim :)

Ayrıca forumda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.alkisalkisalkis

merhaba Tebrizet..Ahmet bey'e ameliyat olan arkadaşlar elaycan, spicy, aslılı, melike, bnbc, sanem..atladığım var mı bilmiyorum. benim de operasyonum 14 haziranda.
Sen gün aldın mı?

Back
X