Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııım :)) her dolgu maddesini implant sanıyorum yani :) utandım vallahi :)) sağol canım, macrolane nin yaklaşık fiyatınıda öğrendik yani :)))
ekledigim resimdekı aletlermi yani ohaoldumsmile saçmalama sakın yani uzak dur canım yapma bacaga geçirmişler bu aleti ete geçmiş yani aman sakın nolur bunlar bacak düzeltmek için diil yanı doguştan rahatsızlıgı olanlar için aman sakın sakın ay kötü oldum resimleri görünce allah esirgesin halimize şükredelim :Saruboceq:
ilizarov yöntemi de bize göre diil onuda dogustan bacak kısalıgı ve bozuklukları olanlara uyguluyorlar sakın düşünme bile :1no2:
aşk olsun valla o amacla yazmadım :))
jayjay macrolenenin riski yoksa sıfır hatasa neden doktorun adını vermiyosun sen ne yapmaya çalışıyon arkadaşlar macrolene yapan bir estetik doktoru nasıl olurda yağ enjekte etmez aklınız alıyomu o zaman bu yer güzellik salonu bu bizimle dalga geçiyo hepimiz nerde ameliyat olduysak doktorumuzun adını verdik birbirimize yardımcı olduk değilmi arkadaşlar hem ucuz hem sıfır risk neden diğer arkadaşlara yardımcıolmu kaç zamandır bu kişiye canım sıkılıyo bu sitede herşeyi açık ve net bütün ayrıntılarına kadar açıklıyoruz arkadaşlar doktor adı vermediği sürece muhatttap olmayın gitsin başka sitede paylaşsın bizlerle dalga geçmesin biz macroleneninde yağ enjekteninde nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz doktorun adını verde zor durumda olan arkadaşlar faydalansın ucuz yoldan
tatlım implant diil bahsettiği dolgu maddesi macrolane gibi yanı :)))) implant ayrı bişey o fiyata mümkün diil zaten bende baya şaşırdım en aşagı 3500den başlıyo 10bine kadar çıkıyor implant maliyeti
tebrizet canım o yöntemin pahalı oldugu yazılmıstı bikaç kişi yaptırdı ama ne zamandır girmediler foruma :)