Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ekledigim resimdeki aletleri dogustan bacak rahatsızlıgı olan kişilere kullanıyorlar aman allahım yinede çok korkunc bir işlem ben sitede bacak üzerine bişey bulamadım demoniac canım ya bi resim eklesen

hııım :)) her dolgu maddesini implant sanıyorum yani :) utandım vallahi :)) sağol canım, macrolane nin yaklaşık fiyatınıda öğrendik yani :)))

ekledigim resimdekı aletlermi yani ohaoldumsmile saçmalama sakın yani uzak dur canım yapma bacaga geçirmişler bu aleti ete geçmiş yani aman sakın nolur bunlar bacak düzeltmek için diil yanı doguştan rahatsızlıgı olanlar için aman sakın sakın ay kötü oldum resimleri görünce allah esirgesin halimize şükredelim :Saruboceq:
ilizarov yöntemi de bize göre diil onuda dogustan bacak kısalıgı ve bozuklukları olanlara uyguluyorlar sakın düşünme bile :1no2:

ekledigim resimdekı aletlermi yani ohaoldumsmile saçmalama sakın yani uzak dur canım yapma bacaga geçirmişler bu aleti ete geçmiş yani aman sakın nolur bunlar bacak düzeltmek için diil yanı doguştan rahatsızlıgı olanlar için aman sakın sakın ay kötü oldum resimleri görünce allah esirgesin halimize şükredelim :Saruboceq:
ilizarov yöntemi de bize göre diil onuda dogustan bacak kısalıgı ve bozuklukları olanlara uyguluyorlar sakın düşünme bile :1no2:

Canım benim bacaklarım biraz fazla eğri gibi, yağ enjekte olayı falan düzeltmeyecek gibi geliyor. Direk kemiklerim düzelirse hala bir açıklıkda kalırsa ozaman diğer işlemleri düşünürüm diye düşündüm. daha öncede yazmıştım, benim bu eğrilikde doğuştan gelen bir şey ortopedi doktoru bir çizme vermiş ailem almamış. Böyle olunca hep ortopedik bir sorunum var gibi düşünüyorum... bacaklarım eğri, dizlerim birleşmiyor ve yukarı doğru açıklık devam ediyor. Ben resim ekleyim bir bak canım bacaklarıma

canım benim çok üzüldüm şimdi, keşke alsaymıs ailen çizmeyi, tabi şartlar durumlar falan ama insanın nelerine mal olabiliyor.... çok üzüldüm şimdi, sana bişey diyimi bacak yapın cok güzel aslında tamamen kemik kaynaklı, yalnız resimden gördüğüm orta kısım ne güzel dolgun, diz ve kemiklerde evet sorun eger kemik biraz düz olsaymıs orta kısım falan cok güzel kapanırmıs canım benim allah yardım etsinde hayalin gerçek olsun ama yinede önce bir estetikçiye göster o bahsettiğimiz tedavi şekli bana çok kötü geldi riskli gibi

jayjay macrolenenin riski yoksa sıfır hatasa neden doktorun adını vermiyosun sen ne yapmaya çalışıyon arkadaşlar macrolene yapan bir estetik doktoru nasıl olurda yağ enjekte etmez aklınız alıyomu o zaman bu yer güzellik salonu bu bizimle dalga geçiyo hepimiz nerde ameliyat olduysak doktorumuzun adını verdik birbirimize yardımcı olduk değilmi arkadaşlar hem ucuz hem sıfır risk neden diğer arkadaşlara yardımcıolmu kaç zamandır bu kişiye canım sıkılıyo bu sitede herşeyi açık ve net bütün ayrıntılarına kadar açıklıyoruz arkadaşlar doktor adı vermediği sürece muhatttap olmayın gitsin başka sitede paylaşsın bizlerle dalga geçmesin biz macroleneninde yağ enjekteninde nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz doktorun adını verde zor durumda olan arkadaşlar faydalansın ucuz yoldan

riski sıfır demedim, hayati bir yan etkisi yok ölüm gibi dedim
yani en kotu sey olsa apse,pigment kaybı vs oluyor
ben bırsey yapmaya calısmıyorum, yazdıgınız sozler kırıcı ve
had aşan şeyler olmaya basladı
benım burada gıttıgımız dru yazmak gıbı bır mecburıyetım yok
canın ıstedıgı kadar sıkılsın ben bastan berı dr adı vermeyecegımı yazdım
daha neyın baskısı bu
bır de saygısız saygısız laflar bu kısıye canım sıkıldı bilmem ne
size bilgi verende hata.. sıkılmaya devam et
sanki benle muhatap olup başıma taç takıcaklar, aman sen benimle muhatap olma da güllerim dökülmesin
ben yazacagımı yazdım sadece prosedur hakkında bilgi vericem demistim ve onu da yaptım
bunun karsılıgını ıse saygısızlık ve suclayıcı sacma mesajlarla verdiniz..
ayrıca senın ıcın de yazmıyorum,git nerden kimi bulup yaptırıyorsan yaptır 12000 tl verip..

macrolane in nasıl yapıldıgını bılıyormus, biliyorsan yazsaydın ya...

Son düzenleme:
Leydicim canım, küçücük çocuk o çizmeyi neden giyecek kocaman şey fln demiş babam. Tamamen bilgisizce bir durum. Evet kemikler biraz düz olsa görüntü bana yetecek ama değil... Ferruh Bey'e resimlerimi yollamıştım cevap gelmedi. Birde muayeneye gitmeyi düşünüyorum ama bacaklarım çok ince olmadığından yağ dolgusu, implant ya da diğer dolgular hoş durmayacak gibi geliyor canım..

demoniac canım benim öncelikle mutlaka bir doktorla yüz yüze görüş bir doktorlada kalma zaten cok araştırman lazım senın bizimde eğri bacaklarımız fakat senin orta kısım dolgun yag enjeksıyonu genelde orta kısımı senın gibi olanlarda pek işe yaramayabilir yanı orta kısım biraz daha doldurulsa kemik yapısı kendini yinede ele verebilir canım umudunu hiç kaybetme elbet birgün hayal gerçek olur büyüklerimiz bazan yanlış şeyler yapabiliyor bende de biraz yanlışlıklar olmus mesela o yüzden böle

Arkadaşlar,
Ahmet Karacalar'a Superdry tekniği ile bacak estetiği yaptıracağım sanırım, çünkü bacaklarımdaki asimetrinin bu teknikle yağ alınarak düzeleceğini belirtti.Bu konudaki görüşlerinize bekliyorum.Özelikle yaptıran arkadaşlar veya yaptıracak arkadaşlar ile iritbata geçmek isterim :)

Doğru söylüyorsun leydicim, bu yüzden başından beri kemiklerimi düzeltme çabasındayım, yağ enjeksiyonu ya da implant benimde bacaklarımı düzeltir gibi düşünmüştüm hep. Sonrasında ayna karşısında iç kısımların dolduğunu hayal edince çok kalın ve hala eğriliği belli olan bacaklarım olacağını düşündüm. Hepimiz bu durumdan kurtuluruz umarım ve ileride çocuklarımıza tanıdıklarımıza daha bilgili davranırız... Başka birisine söylediğinde bunu nasıl takıntı haline getirdin, boşver ya pantalon giy sende vs diyebiliyor ama bu sıkıntı yaşamadan anlaşılmıyor cidden canım... Bizi bizden başka kimse anlayamaz..

Kızlar kimse muhatap olup canını sıkmasın boşverin. Bu bayan ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Eğer macroline yaptırmak isteyenler varsa ben söyleyeyim Ankarada Artplast diye bi yer var. Ben orayı daha önce aradım sadece macroline yapıyorlar. Eğer yaptırmak isteyen varsa irtibata geçsin. Ben hiç düşünmediğim için dile getirmedim. Bu iş bu kadar basit isim saklayacak bir şey yok.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi emblio atma ihtimali Ferruh Bey'in yaptığı yağ dolgusu sisteminde yok çünkü sedosyonla işlemi yapıyor genel anestezi ile değil. Bilip bilmeden kimse konuşmasın.

Demoniac canım ben sana demiştim arkadaşımın eşi bana bandajlarla düzelme olmayacağını söylemişti ama içini rahatlatmak için başka bir doktorla görüşme iyi olmuş. Ortapedik olarak ise daha önceden konuştuğumuz bi yöntem vardı ismini tam hatırlayamadım. ılivüzyon gibi bişeydi. Sanırım ortopedistin dediği yöntem bu. ben yine bunuda arkadaşımın eşine sordum. Sakın böyle bir işe kalkışma, Kemik iltihabı riski var ve bu iltihap normal iltihap gibi değildir bi yakalanırsan yılarca tedavi olman gerekir dedi. Tabi aynı yöntem mi bilmiyorum ama sen bi sor yinede görüşeceğin doktora

tatlım implant diil bahsettiği dolgu maddesi macrolane gibi yanı :)))) implant ayrı bişey o fiyata mümkün diil zaten bende baya şaşırdım en aşagı 3500den başlıyo 10bine kadar çıkıyor implant maliyeti

Leydicim implanında fiyatı 2500 olabilir
Arkadaşlar doktor bey herkese implant önermiyor. Ben bana implant olur mu diye sordum. Bana implant olmayacağını çünkü implantın bileğe daha yakın konulduğunu benim sorunumun ise daha yukarıdaki boşluklardan kaynaklandığını söyledi. İsterseniz koyarız ama sorununuzu çözmez dedi. sanırım fiyatı sorduğumda da ikisinin de fiyatı aynı demişti. Ama emin değilim kimse dediğimi güvenmesin :)

tebrizet canım o yöntemin pahalı oldugu yazılmıstı bikaç kişi yaptırdı ama ne zamandır girmediler foruma :)

Leydi063,cevabın için teşekkürler :) fakat bu forum başlığı almış başını gitmiş,inan 405 sayfayı tek tek inceleyemedim,gözlerim yoruldu :)
Ahmet Bey'e ameliyat olmuş kişilerin kullanıcı isimlerini biliyorsan,özelden letişim kurmak için almak isterim :)

Ayrıca forumda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.alkisalkisalkis

Back
X