Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Digucum çok sevindim. Benim de 1,5 aya yakın oldu amlyt olalı. Maşallah eriyen bişey yok. Ama sağ bacağım sol bacağa göre çarpık kalmış, ama etek giyilmicek bgibi değil, fakat ben hala etek giymeye cesaret edemedim :)
Digucum canım resimlerini merakla bekliyorum. Benim bacaklarda baya yamuk olduğundan en azından nasıl duruyor görmek isterim. Ameliyat öncesi resminide koyabilirsen harika olur. Hava ısındı iyice varis çorabı sıkıyor mu canım? İnşallah bacakların hep öyle kalır canım..
DİGUCUM öncelikle iyi olmana ve sonuçtan memnun olmana çok sevindim. Ağrı ve morluklar geçtimi tamamen?
MELİKE de yenilerde ameliyat oldu diye hatırlıyorum. O nasıl oldu acaba ?
Merhaba Dior,
Bana malesef az yağ konulduğu için bacaklarım ince kaldı, eski haline göre çok iyi ama biraz daha konulsaydı çok daha mutlu olabilirdim.
O nedenle ben çok az macrolane dolgu yaptırmayı planlıyorum.Madem bu ise girdim diyorum olmusken tam olsun:)
şimdi ilacın yurtdışından gelmesini bekliyorum bu hafta gelecek haftaya bir aksilik olmaz ise yaptıracağım...
hoşgeldin AYKR. Nasıl oldun. Nasılsın bu arada? iyileşebildinmi tam olarak? Beni en çok korkutan morlukların kalıcı olması. Sende geçti mi?[/QUhoşbulduk dior iyiyim sen nasılsın benim morluklarım geçti yanlız bilek kısımlarıma az yağ konulmuştu ben bilek kısmıma dolgu yaptırmak istiyorum ki rahat etek giyeyim .
arkadaslar
bacakları dzgun gosteren bır tabanlık vardı hanı..cok arastırdık..sonra bırısı ebayda bulmustu satın alcaktı..ne oldu aldı mı acaba ıse yarıyorsa bende almak ıstıyorum...
slm kızlar tabanlığı bende merak ediyorum bulan yada kullanan varmı birde bi arkadaş ortopediye gidecekti hiç ses yok benim bacaklar dolgun ama yamuuuuuk
Merhaba Sanem
Ahmet bey yapacak canım bı sakıncası olmaz dedi zaten daha çok yağ konulamayan yerlere koyacak
Herkese merhaba, ayaklarla ilgili nişantaşında bi klinik buldum. Orda çarpık ayak yada diğer ayak problemlerinin tedavileri yapılıyormuş. Linkine bi bakın ayak ölçümleri yapıp ona göre tabanlık veriyorlar. Ben oraya gitmeye karar verdim. Zaten İstanbuldayım. Ama şu ara iş yoğunluğundan randevu alamıyorum. Ocak 12'den sonra gidebileceğim ancak. Randevu alınca haber vereceğim. Şu linki bir inceleyin....
www ayakveayakbilegi.com