Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Digucum çok sevindim. Benim de 1,5 aya yakın oldu amlyt olalı. Maşallah eriyen bişey yok. Ama sağ bacağım sol bacağa göre çarpık kalmış, ama etek giyilmicek bgibi değil, fakat ben hala etek giymeye cesaret edemedim :)

Canım 2 bacak tam birebir olmuyor nedense benimde biri daha kalın biri daha ince ama dikkatli bakınca belli oluıyor. Doktora bunu söyledim milim milim koyduk, ikisine koyulan yağ miktarı aynı dedi. Bir de benim bileklerimede yağ koyacaktı oraları da işaretlemişti ama oralara koymamış onun içinde bileklerl hala yamuk anlayacağın. Ama buna da şükür eskiye oranla gerçekten çok fark var.

Senin bacakların çok güzel hemen etek giymeye başla yaz geldi bu fırsatı değerlendir. İnan senin bacak yapına göre bacakların muhteşem olmuş. Hiç kötü görünmüyor. Bu arada 11 haziranda istanbuldayım hatta 10 u akşamından gelebilirim Edge'yede söyledim müsait olursan görüşelim.

Digucum canım resimlerini merakla bekliyorum. Benim bacaklarda baya yamuk olduğundan en azından nasıl duruyor görmek isterim. Ameliyat öncesi resminide koyabilirsen harika olur. Hava ısındı iyice varis çorabı sıkıyor mu canım? İnşallah bacakların hep öyle kalır canım..

Tabiki koyarım canım ama daha varis çorabını çıkrmadım onun içinde resim çekmedim. Bu ara resim çekebilirsem koyarım. Eski hallerinin resimleri de ben de var ikisini de koyarım. Bu resimlerin karar verme aşamasında ne kadar etkili olduğunu biliyorum. İnşallah yardımcı olabilirim. Varis çorabı gerçekten çok sıkıntı bu sıcaklarda. ilk ameliyat olduğum zamanlar hava sıcak değildi sorun olmuyordu ama bu ara hem gece hem gündüz çok sıkıntı veriyor. Terletmiyor ama çok ısıtıyor. 5 günüm kaldı 3 haftanın dolmasına idare edicem artık. Eğer ameliyat olacakdan kesinlikle havaların soğumasını bekle derim.

DİGUCUM öncelikle iyi olmana ve sonuçtan memnun olmana çok sevindim. Ağrı ve morluklar geçtimi tamamen?

Canım benim iyileşme sürecim gerçekten uzun sürdü ameliyattan sonraki 10 gün çok sıkıntı çektim yürümekte. bir bacağımda sürekli uyuşma vardı ama işe başlayınca sanırım daha çok hareket ettiğim için ağrılarım hemen geçti ama bacaklarımdaki morluklar daha geçmedi sanırım 1 hafta- 10 güne kadar onlarda geçer. vücudumdaki morluklar geçti ama oralarda da tam iyileşme olmadı halen koyu bir görüntü var.

Bu yaz da bol pantalonla geçecek sanırım :((( Ama önümüzdeki yaz da bunu yaşamak istemiyorum :((((((( Bursa da birini bulup yaptırmam lazım ....

arkadaslar
bacakları dzgun gosteren bır tabanlık vardı hanı..cok arastırdık..sonra bırısı ebayda bulmustu satın alcaktı..ne oldu aldı mı acaba ıse yarıyorsa bende almak ıstıyorum...

slm arkadaşlar ben geldim kısa bir süreliğine siteden uzaklaştırıldım muhattap olduğum biri yüzünden ama yine burdayım yazamasam bile sizlerleydim

hoşgeldin AYKR. Nasıl oldun. Nasılsın bu arada? iyileşebildinmi tam olarak? Beni en çok korkutan morlukların kalıcı olması. Sende geçti mi?

slm kızlar tabanlığı bende merak ediyorum bulan yada kullanan varmı birde bi arkadaş ortopediye gidecekti hiç ses yok benim bacaklar dolgun ama yamuuuuuk

MELİKE de yenilerde ameliyat oldu diye hatırlıyorum. O nasıl oldu acaba ?

Merhaba Dior,
Bana malesef az yağ konulduğu için bacaklarım ince kaldı, eski haline göre çok iyi ama biraz daha konulsaydı çok daha mutlu olabilirdim.
O nedenle ben çok az macrolane dolgu yaptırmayı planlıyorum.Madem bu ise girdim diyorum olmusken tam olsun:)
şimdi ilacın yurtdışından gelmesini bekliyorum bu hafta gelecek haftaya bir aksilik olmaz ise yaptıracağım...

Merhaba Dior,
Bana malesef az yağ konulduğu için bacaklarım ince kaldı, eski haline göre çok iyi ama biraz daha konulsaydı çok daha mutlu olabilirdim.
O nedenle ben çok az macrolane dolgu yaptırmayı planlıyorum.Madem bu ise girdim diyorum olmusken tam olsun:)
şimdi ilacın yurtdışından gelmesini bekliyorum bu hafta gelecek haftaya bir aksilik olmaz ise yaptıracağım...

Melike merhaba, macrolane dolgusunuda Ahmet beyemi yaptiracaksin? Konulan yaglara herhangi bir etkisini sordunmu?

Tulsacim merhaba, bende onumuzdeki hafta olacaksin diye dusunuyordum. Iki bacak arasinda asimetri var. Ben cok inceliyorum ondanmi yoksa baskasida farkedermi bilmiyorum. Bu hafta resimleri koyacagim. Onun disinda herhangi bir sorun yasamadim, oyleki unuttum operasyon oldugumu. Yinede bacak aramdaki aciklik beni rahatsiz ediyor. Umarim hersey yolunda gider ve istedigin bacaklara kavusursun.

sevgiler

Sanemcim fotoğrafları dört gözle bekliyoruz.. Bahsettiğin asimetri ile ilgili de yorum yapabiliriz. Bazen gerçekten dışardan bir göz farketmiyor, biz çok takıyoruz. Mesela benim ameliyatta önce bile iki bacağım birbirinden farklı, kimbilir operasyondan sonra ne olacak. Ama şu anda da kimse farketmiyor.

Melike, macrolane yaptıracağın zaman belli olunca haber verir msin canım? Ameliyatımdan önce ben de kliğine gideceğim tekrar, aynı zamana denk getirmeye çalışayım..

Sevgiler..

Arkadaşlar merhaba,
ben pek yazmıyorm ancak yazılan tüm mesajları vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum, ve bu sitedeki yazılanlar ve resimlerden aldığım cesaretle :) sonbahar , kış gibi ben de bacaklarıma operasyon yaptırmayı düşünüyorum.. sizden ricaam lütfen operasyon öncesi ve sonrası resimlerinizi koymanız, tabiiki kimse mecbur değil ama gerçekten bizlere büyük cesaret veriyor, ben 10 yıldır bu operasyonları araştırıyordum, o zamanlar çok daha pahalı idi, ancak şimdi görüyorum ki uygun fiyatada değişik operasyonlar yaptırılabiliyor , uzun lafın kısası bu siteden aldığım cesaretle ergenlik yıllarımdan beri bana sıkıntı veren bu estetik sorundan kurtulmak istiyorum... bu durumu insan gerçekten herkesle paylaşamıyor, insanlar sürekli neden hep pantalon giydiğinizi etek giymediğinizi sorup duruyor, paylaştığınız insanlar bir süre sonra bu durumu yüzünüze vurup dalga geçebiliyor... işte bu nedenle bu konuda güzel tecrübeler yaşayıp bacaklarının yeni halinden memnun arkadaşların daha fazla resim koymasını özellikle rica ediyorum...
Sevgilerimle....

hoşgeldin AYKR. Nasıl oldun. Nasılsın bu arada? iyileşebildinmi tam olarak? Beni en çok korkutan morlukların kalıcı olması. Sende geçti mi?[/QUhoşbulduk dior iyiyim sen nasılsın benim morluklarım geçti yanlız bilek kısımlarıma az yağ konulmuştu ben bilek kısmıma dolgu yaptırmak istiyorum ki rahat etek giyeyim .

arkadaslar
bacakları dzgun gosteren bır tabanlık vardı hanı..cok arastırdık..sonra bırısı ebayda bulmustu satın alcaktı..ne oldu aldı mı acaba ıse yarıyorsa bende almak ıstıyorum...

canım merhaba, ben bulmuştum ebay da ama ben resimleri buraya ekledikten bir iki gün sonra ürün satılmış ve yeniden eklenmemiş. Üye olup satan kişiye mesaj yollamayı deniycem. Tabanlık benzeri ayakkabı içerisine sadece topuk kısmına konulan silikon bir ürün daha buldum. Ancak sayfa tamamen japoncaydı hiç birşey anlamadım. Bir kaç tane tabanlık alıp onları kes biç yaparak denemeyi bile düşünüyorum :)

slm kızlar tabanlığı bende merak ediyorum bulan yada kullanan varmı birde bi arkadaş ortopediye gidecekti hiç ses yok benim bacaklar dolgun ama yamuuuuuk

Canım merhaba, bir iki sayfa öncesinde bahsetmiştim. Bir doktor bulmuştum ona gidecektim muayene ücreti 300 TL istemişti. Gidemedim. Bir iki haftada işler çok yoğun olacak ondan gidemedim doktora devlet hastanelerinin ortopedi bölümü benim estetik sorunumla ilgilenmez diye düşünmüştüm. Ondan özel bir hastaneye gitmeye çalışıyorum. İşlerim biraz hafiflediğinde gideceğim. Şuan iş yerinden izin almam çok zor...

Merhaba Sanem
Ahmet bey yapacak canım bı sakıncası olmaz dedi zaten daha çok yağ konulamayan yerlere koyacak

melike öncelikle geçmiş olsun bende biraz dolgu yaptırmayı düşünüyorum bunun için ne kadar ödeme yapıcan sakıncası yoksa söyleyebilirmisin kendimi ona göre ayarlamak istiyorum bende senin gibi düşünüyorum yapmışken tam olsun

Herkese merhaba, ayaklarla ilgili nişantaşında bi klinik buldum. Orda çarpık ayak yada diğer ayak problemlerinin tedavileri yapılıyormuş. Linkine bi bakın ayak ölçümleri yapıp ona göre tabanlık veriyorlar. Ben oraya gitmeye karar verdim. Zaten İstanbuldayım. Ama şu ara iş yoğunluğundan randevu alamıyorum. Ocak 12'den sonra gidebileceğim ancak. Randevu alınca haber vereceğim. Şu linki bir inceleyin....

www ayakveayakbilegi.com

Maxins arkadaşım umarım foruma gelirsin ve bizi bilgilendirirsin. Ankara da böyle bir yer var mı araştırıyorum ama henüz bulamadım. Mesaj yazalı çok olmuş sen gittiysen deneyimlerini bizimlede paylaş... İstanbulda yaşayan arkadaşlar yukarıdaki linkde verilen klinikle irtibata geçip bizede bilgi verirse çok mutlu olurum arkadaşlar. İşe yarar bi yöntem varsa toplaşır bi hafta sonu İstanbulada gideriz.

demoniac canım ben istanbul ankara dışında oturuyorum o yüzden özellikle sizden haber bekliyorum çözüm olduğunu bilsem izinde ailemin yanına dönünce hemen doktora koşarım en çok tabanlıktan ümitliyim bu yaştan sonra kemiklere başka çözüm düşünemiyorum

Back
X