Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar selamm,

Ebay da ki satıcıyla konuştum. Tabanlıkları yeniden satış için ekledi. Ben bir tane almaya çalışıyorum. ıngilizce olmadığı için baya zorlandım. Satıcıyla hala konuşuyoruz. (Buna konuşma denilirse tabi :)) ) Sizi haberdar ederim gene. Ödeme işini halledemedim. Paypal kullanmak gerekiyor üyeliğim var ama genede yapamadım. Satıcıdan cevap bekliyorum. Bir sorun olmazda alabilirsem ürün 1-2 haftaya gelecek. Dener resim ekler işe yarasa sizlerede tavsiye ederim. Alım işini bir halledebilseydim gerisi kolay :))

Bu arada kızlar tabanlığın fiyatı 7 TL civarında, 5 TL ye yakında kargosu tutacak. Yani umarım öyle olur :) Gelişmelerden bilgi veririm sizlere ;) Dua edelimde sorunsuz gelsin, bu yöntemide denemiş oluruz ;)

7 tl mi ben yanlış anlamadım deyilmi birde bu tabanlık standartmı acaba canım yani ben dışa basıyorum o yüzden yükseltinin dışta olması gerekiyo resimlerden pek belli deyil

Evet canım 7 TL. Satıcı Malezya'da ona kargo parasıyla birlikte toplam 25,000MYR yani yaklaşık 12 TL ödeme yaptım. Ürünü yarın kargoya vereceğini yazmış. Umarım biran önce gelir :Saruboceq: Ürünün numaraları var mı diye sordum standart bir uzunluğu var isterseniz kesebilirsiniz yazmış. Yükselti dış tarafta, ayağının iç kısmı aşağıda kalıyor.

DıGUCUM canım sağol verdiğin cevap için. Memnun olmana çok sevindim. ınşallah erimez gönlüne göre olur. Senin kontroller sona erdi mi artık?

demoniac harikasın canım inşallah işe yarar ama bu kadar ucuz bir çözüm hiç düşünmemiştim bunca yıllık eziyet bu bu kadar kolay çözülürse oturup kalkıp sana dua ederim herhalde

ARKADAŞLAR ıNCE BACAK FORUMUNDAN MıRıANA DıYE BıR ARKADAŞIMIZ BU YAZIYI YAZMIŞ VE ıLGıMı ÇOK ÇEKTı SıZDE OKUYUN ıSTEDıM...
lutfen okuyun
benımde bacaklarım zayıf ve egrı gıbıydı fakat bunu aşmaya karar verdım bundan 5 yıl once..havuç yagı surdum bronzlaştırdım ve kısa oldugu ıcın bacaklarım mini etek şort mını elbıse ve topu
klu gıymeye ozen gosterdım..bırazda kılo aldım sımdı herkes bacakların neguzel dıyor hersey bakım ve guven kızlar..

kuzenım vardı onunkılerde ınanılmaz ınce ve egrıydi ama onuda gaza getırdım yavas yavas şort gıymeye basladı once dize kadar şu buruşuk yun çoraplarla şimdı onunda kendıne guvenı geldı ınanın sız eger komlexınızı bır kenara atmazsanız sıze hep ıtıcı gorunecek..dolgun bacaklar için parlak ve kalın çorapları tercıh edın..desenlılerde guzel iş gorur..uzun bacaklar için boyuna çizgılı çoraplar ve topuklular guzel olur ..bacagı kısa arkadaslar lutfen düşük bel kot etek gıymeyın..dahada kısa gorunur..ornegın bana hiç orta boy etek yakışmıo mınyonda oldugum ıcın kısa etek gıyıyorum hiç abartılı durmuyor bende ..sıze bır kaç çorap falan eklıyım sızde bakın ..dunyaca unlu christına aquileranın bacakları aşırı egrı ama o bıle yuruyus tarzı duruşu ve kendıne guvenıyle bu işi çözdu..bırakın estetıgı falan zayıflarım dıye sporu ıhmal etmeyın spor bacakları şekıllendırır..kaya tuzu ıle ovun bebek yagı surun sık epılasyon yapın once sız begenın kendınızı ..evde şorta dolaşın kendınızı aynada mmutlu hısedın ..
kısacası kızlar bacak aksesuarı bacagın guzel gorunmesınde cok onemlı..etek,şort,çorap halhal,çizme ayakkabı bunlarda dogru ve şık tercıhler yaparsanız zamanla kusurlarınız sıze gorunmez olur ..

canım geldi ekledim şimdi kabul et flz_sudem05 benim adresim sana özel msj gönderilmıyo hala, kontrol panelinden aç canım msj kutunu

2285.jpg

cristinanın bacakları kızlar acayip parantez ve giyimi kendine güveni ne denir ki ve ayrık tutuyo hep bacaklarını hiç birleştirmiyo ayrıkken bile bariz belli bacak parantezligi yorumsuz akannehir

MİRİANA arkadaşımız doğru demiş aslında kısa şort etekler bacağı daha güzel gösteriyor çarpık olduğu o kadar göze batmıo. yürüyş de önemlide ben onu beceremiorum :S birbirine dolanıyor yürürken bacaklarım.
birde başlıkda gögüs dolgunlatırıcı jeller ile bacaklarına uulayanları okudum. başarılı olan varmı yokmu bilmiorum. siz hiç duydunuz mu??

sanem ahmet beye super dry teknik mi yaptirdin yoksa normalmi?
evet sanirim hepimizin ameliyat olsakta olamasakta yitirdigimiz ozguvene sahip olamamiz gerekiyor:((

MıRıANA bence polyannacılık yapmış...çirkinse çirkin yakışmıyosa yakışmıyo kardeşim bunun ötesi yok ki....şahsen ben görsem dışarda böyle birini hiç mi aynaya bakmıyo diye düşünürüm ki bu yüzden bende hiç etek giymiyorum....çünkü bacaklarım güzel değil biliyorum.....ya lütfen kızlar ya kendimiz kandırmayalım....güzel bacaklar buyursun giysin minileri.....bize düşen de ya kadere razı olmak yada ameliyat olmak.....haksızmıyım ama

Back
X