Bacak dolgusu yaptıran var mı?

temmuz ayinda ahmet beye ameliyat olmak istiyorum ama super dry mi normalmi karar veremedim,, ferruh beyin ameliyat sonuclarinida begendim ama ankara.....

Çarpık bacaklı olupta gerine gerine etek giyen bir sürü ünlü var elbette. Ebru Şallı'dan tutun da Christina Aguilera'ya kadar. ama sonuçta onların bacaklarına bakıp kötü düyoruz işte. Ne güzel demiyoruz. Ben de böyle anılmak istemiyorum. Bu nedenle etek giymiyorum. Bu dertten de kurtulmak istioyorum artık.

Çarpık bacaklı olupta gerine gerine etek giyen bir sürü ünlü var elbette. Ebru Şallı'dan tutun da Christina Aguilera'ya kadar. ama sonuçta onların bacaklarına bakıp kötü düyoruz işte. Ne güzel demiyoruz. Ben de böyle anılmak istemiyorum. Bu nedenle etek giymiyorum. Bu dertten de kurtulmak istioyorum artık.

sonuna kadar HAKLISIN canım....

hıh işte benim bacaklar tam bu kristinanın model. artık canıma yettiği için ortopediste gittim (kemik düzeltme ameliyatı için o kadar canıma yetti) dedim bu kemikler yamuk, şimdiye kadar kendimle barışıktım ama bu sene barışım bitti ameliyat olmak istiyorum. doktor bana güldü bi güzel, dedi kemiğinin yamuk olduğunu nerden anladın. e göz görüyo bildiğin yamuk. uzun uzun anlattı kemik dışarıdan anlaşılmaz, bazen dıştan eğri görünür ama içeride kemik düzgündür, bazen düz görünür ama kemik eğridir, görüntü kaslardan ve yağlardan dolayı olduğundan farklı gelebilir falan, ben bunları hikaye gibi dinliyorum tabi 10 yerinden kırayım dese tamam diycem hemen kırdırıcam. sen bi film çektir ondan sonra konuşalım dedi. çektirdim, ölçtü çizdi falan dedi kemik düz. o diyo da ben inanamıyorum, bacaklarımın arasındaki boşluğa elim girer yani. hala kendimi ikna etmeye çalışıyorum. bana doktorun filmden gösterdiği kadarıyla, kemik gerçekten dümdüz iniyo ama dış yan kaslar olması gerekenden biraz fazla gelişmiş mesela filmde hepsini görüyosunuz o da sanki kemik açı yapıyormuş gibi gösteriyor.içteki yağlarda biraz az olunca... o günden beri sizin yazdıklarınızı okuyuyorum, doğru doktoru bulmaya çalışıyorum. ahmet karacalar mantıklı geldi mesela çünkü sayfasında, fazla kasları bir miktar azaltabildiğini yazmış. sadece yağ eklenmesi çözüm olmayabilir, dıştaki kısmında düzelmesi gerekebilir.
ben özür dileyerek bir şey daha söyliycem, kemik durumunuzu net olarak bilmeden tabanlık kullanmayın bence, varolanı da bozabilirsiniz, dizleri etkileyebilir mesela.

arkadaşlar ebru şallınında esra erolunda christinanında bacakları çarpık. Ama onlar kimseyi umursamadan giyebiliyorlar. Senin benim ne düşündüğümü önemsemiyorlar. önemli olanda bu. Kendini nasıl mutlu hissettiğin ve ona göre davranabildiğin. Ben onları eleştirmek yerine özgüvenlerinden dolayı tebrik ediyorum.

pixxi sen ameliyat olacakmisin doktora karar verdinmi?

ferruh beye mail atmıştım cevap yazmış...gelin görüşelim demiş....demiş de ben hala o cesareti toplayamadım :( ya ama çok sıkıldım bu durumdan da yaa yeter artık neyse olsun bitsin diyorum...bakalım canım ya senelik iznimi bekliyorum....en azından gidip mutlaka tanışmak istiyorum doktorla....belki o zaman daha kolay ikna olurum yerimseniben

canim ferruh bey hastanede ameliyat yapiyor ama o zaman 3000 e yapıyor.ben yarın inş. aksilik olmazsa ameliyat olacagım kendisine. muayenehaneyi tercih ettim 2500 tl:) umarım güzel olur:( benim cok parantez hatta üst bacagım bile birlesmiyor:( dua et:::((((

leydi63 senden de cok cesaret aldım. yazdıkların ilgin alakan için sağol. arkadaslar bizi bi tek biz anlıyoruz sanırım. nolur dua edin. ben yarın ameliyat olmaya karar verdim. kimseye soylemeden halledicem bu işi.korkmayın arkadaşlar. bayanlar istedikten sonra yapamayacağı şey yok. çalışırken biriktirdirdim üç kuruş gidip onunla ameliyat olcam.bu derdi küçük yaştan beri çekmiyormuyuz. okul eteğini bile giymek gelmiyor insanın içinden. etek giyme derdinde değilim giymesem de olur ama insan pantolon bile giyemiyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.dua edin::((

leydi63 senden de cok cesaret aldım. yazdıkların ilgin alakan için sağol. arkadaslar bizi bi tek biz anlıyoruz sanırım. nolur dua edin. ben yarın ameliyat olmaya karar verdim. kimseye soylemeden halledicem bu işi.korkmayın arkadaşlar. bayanlar istedikten sonra yapamayacağı şey yok. çalışırken biriktirdirdim üç kuruş gidip onunla ameliyat olcam.bu derdi küçük yaştan beri çekmiyormuyuz. okul eteğini bile giymek gelmiyor insanın içinden. etek giyme derdinde değilim giymesem de olur ama insan pantolon bile giyemiyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.dua edin::((

İrem, allah yardımcın olsun.Umarım hiç sorunsuz, fazla canın yanmadan kurtulursun bu dertten.

irem,, Ferruh bey diye yazmşısın zaten şimdi gördüm. Allah yardımcın olsun tekrar. Umarım istediğin sonuca ulaşabilirsin.

Back
X