Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı bir de örnek esra erol :) kadın nasıl çatlata çatlata giyiyor minileri bizim neyimiz eksik
Çarpık bacaklı olupta gerine gerine etek giyen bir sürü ünlü var elbette. Ebru Şallı'dan tutun da Christina Aguilera'ya kadar. ama sonuçta onların bacaklarına bakıp kötü düyoruz işte. Ne güzel demiyoruz. Ben de böyle anılmak istemiyorum. Bu nedenle etek giymiyorum. Bu dertten de kurtulmak istioyorum artık.
pixxi sen ameliyat olacakmisin doktora karar verdinmi?
leydi63 senden de cok cesaret aldım. yazdıkların ilgin alakan için sağol. arkadaslar bizi bi tek biz anlıyoruz sanırım. nolur dua edin. ben yarın ameliyat olmaya karar verdim. kimseye soylemeden halledicem bu işi.korkmayın arkadaşlar. bayanlar istedikten sonra yapamayacağı şey yok. çalışırken biriktirdirdim üç kuruş gidip onunla ameliyat olcam.bu derdi küçük yaştan beri çekmiyormuyuz. okul eteğini bile giymek gelmiyor insanın içinden. etek giyme derdinde değilim giymesem de olur ama insan pantolon bile giyemiyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.dua edin:(