Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dior canım msnden iyi oldugunu yazmıstı ve evde neti olmadıgını yazdı ne zamandır msnde de denk gelemedik bende merak ediyorum msn e not bıraktım yine cevap yazarsa haber veririm canım

Arkadaşlar iyi dileklere ihtiyacım var..Bugün büyük gün benim için, Öğle saatlerinde Ahmet Karacalar' ın ellerine teslim ediyorum kendimi :)
BU forumu çok uzun süredir takip ediyorum, en sonunda ve çok fazla araştırmadan sonra kararımı verdim. Umuyorum herşey güzel olacak, hepimiz için..
Heyecandan uyuyamadım ve sizelere yazmak istedim.. Herkese sevgiler..

tulsa canım bütün kalbimiz ve dualarımız senınle... herşey güzel olur dilerim senin adına... güzel haberlerle dönersin inşlh aramıza... heyecan yapma biz hep seninleyiz herşey gönlünce olsun canım şimdiden bol şanslar :))) hayırlısıyla git dön aramıza inşlh

Kızlar mrb..
Tulsacığım öncelikle şimdiden geçmiş olsun diyorum, hiç korkma, sorun olmiicak..
Kızlar hatırlar mısınız bilmem, yaklaşık 4-5 ay evvel, henüz ahmet karacalar yöntemini dahi keşfetmeden, buraya oldukça karamsar yazılar yazıyodum. Hatta bi akşam yemeğe gidecektik ve ben yine bişeler giyemediğimden, herkes mini etek giyiniyorken ben eski pantalonlarla önemli yemeklere katılıyodum. Çünkü yeni pantlon dahi almak istemiyodum ve artık bu durumun kaderim olduunu düşünmüştüm. Ancak tabi amlyttan sonra herşey değişti ve kendime fıstık gibi üstelik pahalı markalı (nasıl ödicem bilmiyorum çok açıldım bi anda:)) elbiseler aldım, veeeeeeeeeeeeeee geçen akşamki yemekte diz üstü bi elbise giyindim. Herkes bacaklarımın çok güzel olduunu sööledi, çok güzel değil tabii ama en azından normaldi. Bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız bunu yaşayamazdım ve ölünceye kadar kaderim olduunu düşünürdüm. Bu bi rüya gibi. Tek korkum yağların erimesi ve kabusa geri dönmek..

Leydi, öncelikle seni tebrik etmek istiyorum. Gerçekten de harika bir insansın sen. ırem'i yalnız bırakmadığına o kadar sevindim ki anlatam. Çok endişelenmiştim inan. Allah sana da gönlüne göre vesin inşallah. Allah senin gibi insanları çevremizden eksik etmesin.

ıremcim. Senin için de çoook sevindim. Rahat bir yolculuk geçirmen çok güzel. Uınanıyorum ki sonuç ta güzel olacak. Şimdi iyice dinlen. Ayrıca hasta halinle bize bilgi vermete çalışman da çok düşünceli bir davranış inan. Sana çok teşekkür ediyorum. Bir de resim eklersen harika olur. ınan ben de hergün sabırsızlıkla buraya girip sizleri izliyorum. Şuan ameliyat olacak durumda değilim. Ama en kısa sürede denemek istiyorum. Para biriktiricem ve ameliyata uygun olunca eşime de söyleyip deniycem inşallah.

Arkadaşlar,

Burada belki kimselerle paylaşamadığınız bu durumu anlatıyor. Derdi olanlara çare aramaya çalışıyorsunuz. Hepinize çook teşekkür ederim ben. Gerçekten bu paylaşım harika birşey.
ınşallah hepimiz bu derdimizden kutluluruz.

sevgili tulsa umarim hersey istedigin gibi iyi olacak dualarimiz seninle canim..
aslinda en zoru karar vermek ve doktor secip ameliyat tarihi almak bunu yasiyan biri olarak soyluyorum..ilk once bacaklarimin zayifligi icin artik ameliyat olamaya karar verdim...temmuzun sonuna dogru tatilim var ama gel gorki hala doktordan randevu alamadim ..
farkli teknikler ve farkli fiyatlar var...ve farkli sehirler:))
ama basta leydiye ireme yarmin ettigi icin tesekkur ederim vede burada herseyini paylasan arkadaslara//
bende ameliyat olduktan sonra herseyi detayli paylasacagim:))

irem ve tulsa kendinizi iyi hisseder etmez sizlerden hep haber bekledigimizi unutmayin ve bizi habersiz birakmayin...
tulsanin ameliyattan saglikli sekilde cikmasini ...iyi oldugunu duymayi bekliyorum

ireminde ameliyatin etkilerini uzerinden atmasini ve bacaklariyla ilgili mutlu haberleri paylasmalarimni diliyorum...
ikinizede cok gecmis olsun..

Merhaba,

Ben ilk defa bu silikon implant olayını bir dergiden, Nazım Durak'ın bir roportajından okumustum. Bu yazıyı okuduktan 5 yıl sonra ameliyat oldum. Tabii bu arada çok araştırdım. Ankara'da, adını vermekte sakınca görmüyorum, Dr. Yücel Erk'e, tavsiye eder misiniz diye sorduğumda, bana dünyada bu ameliyatların daha çok çocuk felci geçirmiş yada doğumsal faktörlerden dolayı bir bacaği diğer bacağından daha ince olan kişilerde yapıldığını anlatmıştı.

Ama çok önemli bir husus var.... Sizin kızınızın bacağına takılacak olan silikonun custom, yani kişiye özel, yapılması gerekiyor. Diğer bacağının aynısı olabilmesi için.

Benim eski bacaklarım inceye yakın kalınlıkta ve çok eğriydi, şimdi daha kalın ve az eğri.... ben mutluyum, çünkü neyi neyle karşılştırdığınız çok önemli.

İnşallah kendi aöınızdan en doğru kararı verirsiniz ve kızınız da sonuçlarından mutlu olur.

irem çoook geçmiş olsun e gözün de aydın:)
inşallah istediğin gibi olur ve kalırlar.
leydi sen nasıl bişeysin ya yeryüzünde hala insanlar var ne mutlu..

yonyayonca güzel dileklerin için çok teşk ederim harika olan sizlersiniz benim yerimde kim olsa aynısını yapardı ki burda hepimiz birbirimiz için çabalıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz size ve ireme yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum a.s.
aslılı senin adına cok mutlu oldum... tulsa amelıyatta olabilir belki, dualarım onunla inşlh sorunsuz güzel bir amelıyat geçirir güzel haberler verir bize
iremle telden hergün görüşüyoruz:)))) dün akşam konustuk iyi oldugunu söyledi bir şey olursa ki dilerim sorunsuzca atlatır iyileşme dönemini;sizlere haber veririm

Öncelikle TULSA sana şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Dualarımız seninle. Umarım sorunsuz kurtulursun. ASLILI inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Bu ne güzel bir yazı böyle. Eski yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum. Çok mutsuz ve umutsuz yazılardı. Gerçekten elbise giymene ve üstelik nasıl ödeyeceğini düşünsende pahalı :)) bir elbise giymene çok sevindim. Kendini şımartmayı sonuna kadar hak ettin. Daha doğrusu burdaki herkes hakediyor. Umarım erimez ve hep böyle mutlu olursun...

Çok uzun bir aradan sonra JEZABEL ıN yazısını görünce şaşırdım. Gerçi forumdan bir arkadaşa birşeyler yazmış anladığım kadarı ile ama satır aralarından onunda şuan halinden mutlu olduğunu hissettim. Çok sevindim.

ay ne büyük dertmiş bu hakkaten yaa....düğün sezonları da açıldı ardı ardına davetiyeler geliyo....ama ne giyecem derdi hiç bitmiyo :sinifsinif: şöyle kısacık güzel bir elbise yada mini bir etek.....hayal kurmaktan bıktım valla senağlama

pixxie canım çok haklısın ya:teselli: benimki bi ara rüyalarımdan çıkmıyodu zor bişey gerçekten ama inşallah hepimiz gerekeni yapıcaz :çok üzgünüm:

Back
X