Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tulsa,,,,
ıyi geçmesine çook sevindim. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Tabi sabırsızlıkla resimlerini bekliyoruz. Sana bol bol minili günler diliyorum :))) Gönnlünce giyinir hava atarsın inşallah :P

Eskiler nerde yaa :( Önceleri ameliyat olanlar. Sarrpoooo .... O kadar merak ediyoruz ki sizi...Nolurr bi ses verin arkadaşlar. Biz parantez bacaklıları unuttunuz burda :((((((((

ben geldimmmmm :)
öncelikle güzel dileklerini gönderen, beni arayıp destek olan herkese teşekkürler. Melikecim, Spicy sizlere ayrıca teşekkürler desteğiniz bana çok kuvvet verdi.
Dün öğle saatlerinde girip, saat 19.00'da ancak çıkabildim ameliyattan. Burun ucunda da küçük bir işlem oldu ama yine de toplamda bir hayli uzun bir operasyon oldu.
Ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren hiç ağrım, sızım olmadı. Sadece anestezinin etkisiyle 2 saat kadar bulantım oldu. Bulantı da kesildikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi, çok hafif atlatıyorum şükürler olsun. Bacaklarımı çok zorlamamak için penguen gibi yürüyorum, komik haliyle:)
Yağlar göbekten ve belden alındı. Ben de oldukça zayıf sayılırım ama alt bacakların içlerine yettiğini söyledi doktorum.
Şu an korse olduğu için ve bacaklarımı sıkıp, sıkıştırdığı için şeklini tam anlayamıyorum..onun için biraz sabretmek gerekiyor. Yağların tutunması için ıLk 3 gunu, zaruri ihtiyaçlar dışında yataktan hiç kalkmadan yatmamı istedi.
Sonuç olarak şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadan, tahim ettiğimde de çok çok hafif atlatıyorum. Umuyorum sonuç da iyi olsun..şu an mutlu ve umutluyum :) Hepimiz için en iyisini diliyorum.

ben geldimmmmm :)
öncelikle güzel dileklerini gönderen, beni arayıp destek olan herkese teşekkürler. Melikecim, Spicy sizlere ayrıca teşekkürler desteğiniz bana çok kuvvet verdi.
Dün öğle saatlerinde girip, saat 19.00'da ancak çıkabildim ameliyattan. Burun ucunda da küçük bir işlem oldu ama yine de toplamda bir hayli uzun bir operasyon oldu.
Ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren hiç ağrım, sızım olmadı. Sadece anestezinin etkisiyle 2 saat kadar bulantım oldu. Bulantı da kesildikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi, çok hafif atlatıyorum şükürler olsun. Bacaklarımı çok zorlamamak için penguen gibi yürüyorum, komik haliyle:)
Yağlar göbekten ve belden alındı. Ben de oldukça zayıf sayılırım ama alt bacakların içlerine yettiğini söyledi doktorum.
Şu an korse olduğu için ve bacaklarımı sıkıp, sıkıştırdığı için şeklini tam anlayamıyorum..onun için biraz sabretmek gerekiyor. Yağların tutunması için İLk 3 gunu, zaruri ihtiyaçlar dışında yataktan hiç kalkmadan yatmamı istedi.
Sonuç olarak şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadan, tahim ettiğimde de çok çok hafif atlatıyorum. Umuyorum sonuç da iyi olsun..şu an mutlu ve umutluyum :) Hepimiz için en iyisini diliyorum.

geçmiş olsun tulsa senin adına inan çok sevindim
ameliyat olan diğer tüm arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum

Arkadaşlar ameliyat olanlar çok çok geçmiş olsun, umarım memnun kalırlar sonuçtan... ben bişey merak ediyorum, hiç doktora gitmedim ancak bu forumdan takip ediyorum yöntemleri, gazetede bir doktorun silikon konulan yöntemini okumuştum ve mail atıp fiyat öğrenmiştim (gerçi hiç ucuz değil) , bu silikon yöntemi daha kalıcı değilmi acaba... ben de kışın bu derttek kurtulmak istiyorum aslında ama öyle birkaç doktora gidip aklım karışsın da istemiyorum çünkü hemen vazgeçebilirim öyle bir durumda... silikonun zararı mı var acaba onu tercih etmeme nedeniz nedir? beni de aydınlatırsanız çok çok sevinirim... Ben sürekli yağ enjeksiyonu yaptıramam ekonomik açıdan bunu karşılayamam diye düşünüyorum, microlane dolgu da eriyor muş sanırım...???????????????

Jelarsin merhaba canım macrolane 1-2 sene içerisinde eriyen bir dolgu. Jezabel arkadasımız silikon
dolgu yaptırmıştı. Sanırım tek yaptıran o ve hala foruma geliyor. Jezabel bize son durumunla ilgili bilgi verirsen çok seviniriz. Yag enjekte ettiren ama yağları erimeyen arkadaşlarda var canım. Biraz şans isimidir ben de anlayamadım. Ben ameliyat vs olmadım. Olan arkadaslar sana daha güzel bilgi verecektir.

Bu arada ebay Malezya dan sipariş verdigim tabanlik hala gelmedi. Cuma gunü düğün vardı en çok onun için acele ediyordum ama gene pantalon giymek zorunda kalacağım
sanirim:(

geçenlerde bende rüyamda geçici dolgu yaptırıyordum sadece yazı atlatmak için :) bunun yanında koca karı yöntemleri uyguluyor annem:) hakiki zeytin yağı ve pastirma yapımında kullanılan çemenin çekirdek halinde ogutulmemis olanını yanlış okumadınız cemen :)) ve bişeyler daha katip
10 gün bekletti :) geçenlerde beni poşete oturtup bacaklarıma sürdü birkaç saat pastirma gibi kokarak oturdum:) bana kazandırdığı yıkandığı halde geçmeyen çemen kokusu ve ipek gibi yumusacik olan tenimdi:) annemin kolları kireclemeden dolayı dümdüz acilmiyordu onda ise yaradı kolları yumusadi ama benim bacagimdaki sorun kirecleme değil :)) milim milim olcecektim nerdeyse fark var mı diye kaydirigubbakcemile3

forumda ameliyat olan yeni arkadaslar var hepsine gecmis olsun ve bacakları hep böyle kalsın diyorum. Bu arada leydicim bende senin hayranınım :))

jelarsin merhaba.ben ameliyat olalı 5.günüm.ankarada ferruh beye ameliyat oldum.silikon kimse önermiyor çünkü çok yapay.implantlı bikaç bacak resmi görmüştüm iğrençti.ve iyileşme süreci çok uzun.ameliyat sonrası da iki kişinin seni taşıması lazim eve:) baya meşakatli doğal değil ve çirkin ve pahalı.bi soylentiye görede ileride kayma patlama yer değiştirme şekil bozukluguna yol açabilirmiş. en iyisi kendi yağınla olan dolgu.bununda çeşitleri var.bu yuzden hepsi kalıcı olmuyor.yağ transferinde bikaçkez yaptırmak zorunda kalıyorsun.çünkü eriyor zamanla.benim yaptırdığım yöntem kalıcı inş. yani yaptıranlar 2.ye gerek duymuyormuş. kök hücre ile yapılan yağ dolgusu benimkisi.kök hücrenin yaşama şansı çok çok yüksek olduğu için bu yöntem en iyisi. hemde farkı yok.ben zayıf olmama rağmen bacaklarım doldu çok şükür. bugun 5.günüm.bandajlı yerleri açtım banyo yaptım dr.un yönlendirmesiyle. çok memnunum. korktugum gibi olmadı ama biraz cesaret tabiki. bacaklarım zaten kemikli kalındı ve çok boşluk vardı.muhteşem oldu diyemeyeceğim çünkü zatenproblemi büyüktü ama olabileceğinin en iyisi oldu.en azından şimdi rahatça pantolon giyebiliyorum.ince bacaklarda muhteşem sonuclar alabileceğinizi düşünüyorum. dizimdeki yamukluk gitti.boşluk doldu.doğal bir görüntü var.morluk ve şişlik tabiki var.bunlar doğal süreç.ama yaşımız genç arkadaşlar.sıhatimizde yerinde.tabiki geçecek bu günlerde.:) allah hepimize yardım etsin bu dettten kurtarsın inşallah. bu çok çocukluğuman beri psikolojimi bozan bi şeydi.hepimizin öyle biliyorum. ümit ediyorum inşallah herkes kurtulur arkadaşlar. ben en azından elimden geleni yaptım. ve çok şükür memnunum. ameliyatımı ankarada ferruh beye oldum. aynı günü çıktım. ucakla eve geldim. leydinin bana yardımlarını hiç unutamam:)))))))))))) allah razı olsun yanımdaydı.düşünün ki ailemin haberi yok durumdan inşallah da hiç olmaz:))))))))) ilk günü acı yok.sadece ikinci ve ücüncü günü biraz harekette zorluk var.istirahat ediyoruz zaten.çok şükür hiç öyle öldüm bittimlik durum yok.kimse korkmasin.herkes bu dertten hemen kurtulsun inşallah.elimden gelen bir şey olursa bende yardımcı olmaya hazırım arkadaslar.

Arkadaşlar ameliyat olanlar çok çok geçmiş olsun, umarım memnun kalırlar sonuçtan... ben bişey merak ediyorum, hiç doktora gitmedim ancak bu forumdan takip ediyorum yöntemleri, gazetede bir doktorun silikon konulan yöntemini okumuştum ve mail atıp fiyat öğrenmiştim (gerçi hiç ucuz değil) , bu silikon yöntemi daha kalıcı değilmi acaba... ben de kışın bu derttek kurtulmak istiyorum aslında ama öyle birkaç doktora gidip aklım karışsın da istemiyorum çünkü hemen vazgeçebilirim öyle bir durumda... silikonun zararı mı var acaba onu tercih etmeme nedeniz nedir? beni de aydınlatırsanız çok çok sevinirim... Ben sürekli yağ enjeksiyonu yaptıramam ekonomik açıdan bunu karşılayamam diye düşünüyorum, microlane dolgu da eriyor muş sanırım...???????????????

Ma Jelarsin,

Evet iste o silikon yaptiran benim... Benim bacaklarim o kadar egriydiki dolgu falan kurtaracak gibi degildi. Memnuniyetimi oranlayacak olsam yuzde 65-70 diyebilirim. Kasli bir goruntu oluyor, biraz kosucu gibi.... Yag dolgusu yaptiranlarininkini acikcasi daha cok begeniyorum. Leydi arkadasimiz benim bacaklarimi gormustu, ona da sorabilirsin...Dizlerin arasindaki bosluga bir faydasi olmuyor. Elinle baldir kismini ice dogru bastir, bacaginin alabilecegi sekli anlayabilirsin... Ben ince bacaktan hoslandigim icin kalinlasmasindan hoslanmadim. Ama eskisi ile karsilastirinca tabii cok mutluyum sort giyiyorum, veya yazin denizde bacaklarimi saklamiyorum
Saglik bakimindan bir sikintim kalmadi. Spor yapiyorum, kosuyorum, iyiyim yani...

JEZABEL öncelikle foruma yeniden gelip bizimle son durumunu paylaşmana çok sevindim. Artık yazları şort elbise giyerek, bacaklarını saklamadan ,kompleks yapmadan hayattını yaşıyor olman harika. En önemlisi sağlık ki ; ondada sorunum yok diyorsun. ınsan daha ne ister ki. Umarım bu böyle devam eder. SARAH JESıCA PARKER yorumuna aynen katılıyorum. ılk eklediğin resimde kadının bacaklarının arası ne kadar açık öyle. Ama dünyada hiç kimse bundan bahsetmiyor. Herkes onun bir stil ikonu olmasından kıyafetlerinden ve oyunculuğundan bahsediyor. EBRU ŞALLI ESRA EROL desen onlarda öyle. Ama hiçbiri takık değil. HAYRANIM ONLARIN ÖZGÜVENıNE. Biz niye bu kadar taktık neden bunun ekseninden çıkamadık bilmiyorum. Sanki herkesin heryeri mükemmel de birtek biz sorunluyuz...

TULSA sanada çok geçmiş olsun. Ağrının az olması çok güzel. Bu konuda gerçekten şanslısın.ıREM ameliyattan sonra ağrılarının çokluğundan bahsetmişti.

spicy senin kolunda ameliyat sonrası his kaybı vardı neoldu geçtimi?

mrhb asya83; Malesef kolumdaki his kaybım devam ediyor. Üstelik aynı his kaybı sağ bacağımda da mevcut. Kolumdaki his kaybının nedeni, sinir köklerine çok yakın yerden yapılan iğneymiş (tüm işlemler o kolumda yapıldı). Gittiğim nörolog, bu durumun 1 sene kadar sürebileceğini ama kalıcı olmayacağını söyledi (ınşallah). Son iki haftadır fizik tedavi görüyorum.

Bacaklarımdaki his kaybının yanı sıra sızılarım da hala devam ediyor. Ama inanın arkadaşlar, bunlara rağmen çok mutluyum. ben zaten mükemmel değil, normal bacaklara sahip olabilmek için yaptırdım bu operasyonu. sonuç şimdilik beni tatmin etti. umarım hep böyle kalırlar.

Bu arada, tekrar geçmiş olsun tulsacığım. Eminim ki çok çok hoş görünüyorlardır!

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ameliyatimin uzerinden 2 ay gecti ben esteticare de ameliyat oldum prof dr mesut ozcan yapti ameliyatimi pek bi erime olmadi ne kadar zamandan sonra bu yaglar benim olacak bilen varmi hergun dakikada bir eridiler mi diye bakmaktan biktim haftasonu ilk kez tayt giydim bence hala ince zaten Mesut beyin soyledigine gore iyi temizlenip ve yeteri konulursa yag hucreleri damarlanir mis pek oyle agrili sizili bir am
eliyat degil acikcasi kasimda tekrar olursam bence tam istedigim gibi olur ama tabi en kotusu artik para bulmak zorunda kalacagim o ayri konu Mesut bey 6 ay sonra sekli tam belkli olur dedi ve ayrica ben kilo aldikca onlarda alacakmis
sizce artik eriyecek diye korkmama gerek varmi bu arada hissizlik morarma falan olmadi mesut hocanin eli cok hafif ama oyle yagi zerk etmiyor ve bileklerime koydugu yaglarda erimedi simdilik bu kadar xoxo

mrhb asya83; Malesef kolumdaki his kaybım devam ediyor. Üstelik aynı his kaybı sağ bacağımda da mevcut. Kolumdaki his kaybının nedeni, sinir köklerine çok yakın yerden yapılan iğneymiş (tüm işlemler o kolumda yapıldı). Gittiğim nörolog, bu durumun 1 sene kadar sürebileceğini ama kalıcı olmayacağını söyledi (ınşallah). Son iki haftadır fizik tedavi görüyorum.

Bacaklarımdaki his kaybının yanı sıra sızılarım da hala devam ediyor. Ama inanın arkadaşlar, bunlara rağmen çok mutluyum. ben zaten mükemmel değil, normal bacaklara sahip olabilmek için yaptırdım bu operasyonu. sonuç şimdilik beni tatmin etti. umarım hep böyle kalırlar.

Bu arada, tekrar geçmiş olsun tulsacığım. Eminim ki çok çok hoş görünüyorlardır!

Sevgili Spicy,

Bence takma kafana, benim de sag bacagimda hafif bir his kaybi olmustu, bir sure sonra geciyor...
1 yil dedikleri maksimum olan sure, ben burnumdan da ameliyat olmustum, 1 yil burnumun ucuna dokundugum zaman ust dudagimda hissediyordum ama gecti tabiiki....Sigara iciyorsan birak yada en azindan azalt....

İrem08, Demoniac ve Jezabel cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim...
Ferruh Bey ile ilgili bişey sormak istiyorum, sanırım kendisi muayenehane ortamında da operasyon yapıyor, operasyon öncesi kan tahlili v.s. yapılıyor mu? operasyon sırasında ortaya çıkabilecek olumsuz komplikasyonlardan doktorlar söz ediyor mu?

merhaba arkadaslar ameliyatimin uzerinden 2 ay gecti ben esteticare de ameliyat oldum prof dr mesut ozcan yapti ameliyatimi pek bi erime olmadi ne kadar zamandan sonra bu yaglar benim olacak bilen varmi hergun dakikada bir eridiler mi diye bakmaktan biktim haftasonu ilk kez tayt giydim bence hala ince zaten Mesut beyin soyledigine gore iyi temizlenip ve yeteri konulursa yag hucreleri damarlanir mis pek oyle agrili sizili bir am
eliyat degil acikcasi kasimda tekrar olursam bence tam istedigim gibi olur ama tabi en kotusu artik para bulmak zorunda kalacagim o ayri konu Mesut bey 6 ay sonra sekli tam belkli olur dedi ve ayrica ben kilo aldikca onlarda alacakmis
sizce artik eriyecek diye korkmama gerek varmi bu arada hissizlik morarma falan olmadi mesut hocanin eli cok hafif ama oyle yagi zerk etmiyor ve bileklerime koydugu yaglarda erimedi simdilik bu kadar xoxo

Berta merhaba, senin operasyonun ne kadara mal oldu, fiyat verirsen sevinirim, tşkrlr..

golek canım şuan için normal kilomdayım 57 kiloyum sigarayı bırakınca aldım şükür bacaklarım ne ince ne kalın şuan annem cok normal oldugunu söylüyor :))
jezabel merhabalar seni gördügüme cok sevindim evet cogu ünlünün öyle ama salına salına giyiyolar kimseye aldırış etmeden bende önce bronzlaştırmak istiyorum beyazım görmüştün:)
jezabelın bacaklarıda güzel olmustu silikon cok baskıyla bastırdıgınızda hissedliyo dokunmustum ben jezabelın bacaklarına görünüş açısından güzeldi ama silikon konusunda cok cesaretsizim en başından beri korktum :)
irem canım iyi olmanı bilmek cok güzel hep böyle devam eder inşlh bende seni unutmıcam canım:)
bugun kızımla dısardaydım geç gelıncede gün ısıgını kaçırdım ışıktada resim cekmek istemedım gün ışıgında daha saglıklı olur die yarına bıraktım resim işini ama aklımda
buket canım sizlerde harikasınız tşk ederim tatlım hepinizi seviyorum.........

ıremcim, iyi haberlerine gerçekten çok sevindim. ınşallah ömür boyu böyle devam eder durumun. Hiç erimez bacakların ve hep mutlu olursun. Darısı bize :) Umutlarım daha da arttı :))))

Back
X