Bacak dolgusu yaptıran var mı?

JEZABEL ferruh beye gittiğinde , yağ enjeksiyonu yaptırınca ; sporla eriyip erimeyeceğini sorarmısın. Ben epey bir spor yapıyorum çünkü.

ben ameliyat yaptıralı 1 yılı geçti ve erime olmadı. Bacaklarım aynı ..Dr. Cihantimur yöntemi 1 kerelik bir yöntem ve gerçekten bende işe yaradı...tabi hiç sigara kullanmıyor olmamın ve doktorun söylediği herşeye uymamın da büyük etkisi var..artık etek elbise giyip bacaklarımı düşünmeden yani dert etmeden dolaşabiliyorum..binlerce kez şükürler olsun...darısı hepinizin başına arkadaşlar...

Semtenbergirl merhaba, senin doktorun istanbul da mıydı, sakıncası yoksa ne kadar yaptırdın ameliyatını ve bir de fotoğraf eklersen çok çok memnun oluruz... bi bilgiler benim gibi ameliyatı düşünenlere çok faydalı oluyor, yardımcı olursan sevinirim...

Merhaba..

Ben Bursada Dr.Bülent Cihantimura yaptırdım, o zaman 5000 TL idi ama sonra arttı bildiğim kadarı ile...kendi geliştirdiği bir alet ile yapıyor ve erime diğerlerine göre çok az veya hiç olmuyor..bende olmadı en azından..dediğim gibi sigara..vb faktörler de çok önemli..

resim daha önce eklemiştim şu an yok ama yeniden eklemeye çalışacağım sizin için..ayrıca Bülent Bey İstanbulda da klinik açtı bildiğim kadarı ile...

doktorun söylediği şu idi : ne kadar yürüyüş ve spor yaparsan yağlar o kadar kasa dönüşür ve erime riski azalır...ama profesyonel spor için birşey diyemem tabi ki..onu sormak lazım..ben yürüyüş yaptım bol bol..
yalnız gittiğimde yaptıran sporcuların resimlerini görmüştüm..sanırım zararı yok spor yapmanın...

SEPTEMBERGıRL içime su serptin. Çok teşekkür ederim. Sporcularda yaptırdığına göre sorun yok demek ki. Çok sağol cevapladığın için.

bülent cihantimur'un kendi yöntemi neoluyoki yağlar erimiyo. ben özel yöntem oarakk superdry yöntemini duymuşştum bitek onuda zaten ahmet karacalar yapıyordu. bülent cihantimur'un yöntemini merak ettim farkı ne acaba ve garantisi daha mı yüksek yani?
bide yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlara bişey sorucam çok zayıf bi bacağı düzeltmek için nekadar bi yağ alımı yapılması gerekir ki acaba? yani miktarını bilemeyiz ama hangi bölgeden nekadar çekme yeter merak ediyorum çünkü ben çok zayıfım yağım hiç yok ama gelin görkünki bel bölgemde yani göbeğin altındaki iki kemiğin etrafı epey yağlı ve göbeğim var ben yetmez diye düşünüyodum ama yazıları okuyunca insanların diz içlerinden yağ alarak doldurulmuş demekki okadarcık yağ bile yetebiliyosa bel kenarı ve göbek heralde epey yeter yada yanlış mı düşünüyorum? :( hep olursa anca silikon olurdiye düşünürken bu ihtimali göz önüne alınca yağ enjektesine bi şans olabilir tabi sonrasında erime riski var maleseff:(( 2. bi yağ çıkmasıda imkansız olabilir ...

merhaba;
ben bu siteye bugün katıldım. çocukluğumdan beri komplekstir bacaklarım ne dar bir pantolon ne de etek giyebiliyorum. çünkü gövdeme göre bacaklarım çok ince. önce cihantimura sonra ferruh beye sonra tekrar cihantimura ameliyat olayım dedim ama ne yapacağımı şaşırdım şimdi

Merhaba buket38, aramıza hoş geldin :) Sen ankaradasın. Bence senin için Ferruh Bey daha uygun gibi. Hem daha uygun fiyatla ameliyat yapıyor hem de sonuçlar genelde iyi. ışine karışmak gibi olmasın ama fikir vereyim dedim sadece :))))

Arkadaşlar SESELıNA hala ortada yok. Umarım ameliyatından memnun olmuştur da her yıl şikayet ettiği bol pantolonlarla yaz tatiline gitmez...

Ben varım buluşmaya hatta süper bir fikir harika olur. Ben akşam 6 da işten çıkıyorum ya 6 dan sonra buluşalım ya da öğle araları 12-2 arası bana uyar. Benim iş yerim biraz ters bi yerde onun için Ankamall buluşma yeri olarak super olur :) kızlar buluşmak isteyenler burdan haberleşip bi gün ayarlayalım

kızlar bende varım çok memnun olurum sizleri tanımaktan sizden haber bekliyorum:)

resimler ekte tekrar yuklemeyi deneyecegim ilki oncesi 2.si sonrasi

Eklentiler

• $DSCN0015.webp
    $DSCN0015.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $Resim 1017.webp
    $Resim 1017.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 56
bertha gayet başarılı olmus valla sankı silikon konulmus gibi bir görüntü olmus baya dolgun kime olmustun sen amelıyatını egrilik yokmus öncesinde de sende

Back
X