Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ankal sen kime yaptırmıştın cok harika olmus canım bacakların valla bayıldım arasıda kapanmıs tam anlamıyla mikemmellllllllllllllllll :) ne kadar oldu yaptıralı ne kadara yaptırmıstın

spicy ve leydi063 çok teşekkür ederim ama ben hâlâ cesaret edip etek giyemiyorum:(. Leydi063 ben Ferruh Bey'e yaptırdım, bir ay önce, 2500 liraya..

ANKAL VE BERTHA bence ikinizinde ameliyata ihtiyacı yokmuş. ANKAL seninde ameliyattan önceki hali hiç yamuk değil ve dizlerin kapanıyor. Ben olsam ameliyat olmazdım. Ama güle güle kullan. Sonrasıda hoş olmuş.

Jelarsin çok teşekkür ederim, yağ enjeksiyonu yapıldı bana..Etek giymeyi gerçekten çok istiyorum, her akşam işten gelince etek giyip geçiyorum aynanın karşısına, bir gün tamam diyorum, giyebilirim artık, ertesi gün vazgeçiyorum..Umarım en kısa zamanda cesaretimi toplayıp giyebilirim..

MELıKE macrolane olmaktan şuan için vazgeçtiğine göre resim eklemeyi düşünüyormusun? sen etek giymeye başladın mı?

Dior teşekkür ederim, önceki halinin de kötü olmadığını düşünmene sevindim, ama sanırım takıntı işte, ben çok eğri olduğunu düşünüyordum, bu haliyle bile korkuyorum etek giyersem ve biri çıkıp olumsuz bir şey söylerse diye..

ay ankallllllll şimdi düşüp bayılcam kim ne kusur bulabilir imkanı yok bulmalarına ama dönüp dönüp güzelliğine bakabilirler tüm tecrübelerime dayanarak söylüyorum kusursuz olmus cesaretlik bir şey kalmamış ortada olay bitmiş yaniiiiiiiiiii giyyyyyyyyyy

Bursada ameliyat olursam Bülent Cihantimur diyorrrduuum, ama Berthadan sonra Mesut Özcan da olabilir benceee :)))) Hem fiyat da daha uygun. Berhta, doktor nasıl birisi peki. bu konuda da aydınlatır mısın bizi. Doktorun tutumu da çok önemli çünkü....

MESUT bey zaten prof ben bu ameliyat oncesi cok arastirma yapmistim,kendisi bursaadaki en iyi doktor bu ameliyati 2500tl ye yapanlarda var hatta soyle soyleyeyim neredeyse tum doktorlara gittim ama ya bu ameliyati yapmak istemediler yada cok zayif oldugumu soylediler birtek mesut bey yag bulurum dedi zaten benim ameliyatim 4 saat surdu cok zor yag buldular bacaklarim cok inceydi bence hala ince kasimda tekrar olmayi planliyorum mesut bey cok cana yakindir genc bir doktor degil bence googleda arastir

bertha bacakların hem cok güzel olmus hemde ince diil canım nie tekrar oluyosun bence düşünme bile derim arada açıklıkta yok gayet hoş

bertha tüm tecrübelerime dayanarak söylüyorum inan ki bacakların tam anlamıyla cok güzel olmus tam isediğim gibi şekilli bir bacak olmus bence bacagın inceliğinden çok düzgünlüğü şekilli olması önemli bacagının dizin hemen altındakı kısım tam benim istedigim gibi inceligine sakın takılma derim gayet dolgun ve güzel görünüyor senin yerinde olsam miniyi hiç cıkarmam

cok tesekkur ederim ama nasil bir kompleks olmussa hala ince geliyor gecen tayt aldim hala buyuk geliyor bu arada bacaklarimin ustunude inceltti daha duzgun gozuksun diye bacaklarim daha uzun gozukuyor ama bence hala ince :(((

bertha ben aradaki açıklıga takmıs durumdayım, sense incelik diyorsun bacım bacaklarında açıklık yok gayet hoş ve artı inan yemin ederim incede diil öyle bacak isteyen hemen hemen herkes bu forumda valla daha ne istiyon kız benim aradakı acıklık olmasaydıda keşke senınkınden de ince olsaydı tabi zevk meselesi tatlım nasıl burda herkes bana giy diyosa minileri bende aradakı acıklıgı takıntı yapıp giyemıyorum ama sende ankalda giymeli salına salına gezmelisiniz :lepi:

BERTHA hala ince deyip ameliyat omak istemene inanamıyorum. Bence harika görünüyorsun. Benimkilerde keşke öyle olsa. Bence sen bunu ciddi takıntı yapmışsın. Öncelikle takıntıdan kurtulmalısın... Yoksa hiçbirşey güzel gelmeyecek sana...

Ankal bacakların gerçekten güzel, etek giymeyerek o bacaklara haksızlık yapıyorsunnn... :)

Bertha senin bacaklarına bayıldım, benim hayalimdeki bacak şu an sende olanlar :) Ben olsam ikinci ameliyatı düşünmezdim. Sende zayıf birisin ve bu bacaklar tam vücudunla orantılı. Ayrıca Kasım çok erken bir tarih bence biraz daha bekle gerçekten erime olursa ozaman düşün ikinci operasyonu.

Bertha ve Ankal ikinizde eteği üzerinizden çıkarmayın. Benim bacaklarım bukadar yamukken ben bile yazlık çizmeyle etek giydim :) Bacaklarımı yan yana getirmemek için çaba sarfettim :) Sizin bacaklarınız gibi olsa pantolonu unuturdum...

Jezabel Ferruh Bey biraz fazla istemiş gibi geldi banada. Bence Ankarada başka alternatifler arayalım geçici dolgu için. Silikonlar sana çok yakışmıştı. Ben bacaklarını çok beğenmiştim. Daha küçüğü senin tercihin tabiki ama emin ol bu halleride çok güzeller.

Jezabel, netden biraz araştırdım. Ankarada macrolane yapan Mehmet Ketene ve Reha Yavuzer var canım. Onlarda düşünülebilir. Fiyat alabiliriz canım.

Jazebel daha oncede söylemiştim ama arada kaynadı sanırım
macronun 10cc si 130 Euro civarında ben ithalatçı firmasiyla görüştüm bana fiyatı onlar söyledi Dr da alsa disardaN hastada alsa fiyatları değişmiyormuş
yalnız bacak için kullanılan 30luk diye adlandırdıkları bir tür var bu daha katı kıvamda aklında bulunsun canım

jezabel silikonlarını küçültmeyi asla düşünme bence son derece şekilli ve güzel görünüyorlar bacakların kaç cm doktor niye öyle düşündü anlamadım

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizleri hep uzaktan takip ettim.benimde bacaklarımın arasında boşluk var ve çarpıklık.3 temmuza dr.ahmet beyden randevu aldım ,bir aksilik çıkmazsa gideceğim.muayene sonucu ne gerekiyorsa yaptıracağım.bu arada ameliyat ücretini bilen var mı ?

Back
X