Bacak dolgusu yaptıran var mı?

spicy ve leydi063 çok teşekkür ederim ama ben hâlâ cesaret edip etek giyemiyorum:(. Leydi063 ben Ferruh Bey'e yaptırdım, bir ay önce, 2500 liraya..

bu arada ankal eğer sen bu bacaklarla hala etek giyemiyorum diyosan ve giymiyorsan eğer çabuk git bu topikten ÇABUKKK sempatiksalakcinni aşkolsun sana yaa mafoldumben bir de bizim halimizi görsen valla süper olmuş bacakların güle güle kullan canım alkisalkisalkis

Selam Kizlar,

Ben dun Reha Yavuzeri aradim, fiyat soylemek istemedi, gormem lazim dedi, ben de baska bir doktor 1000 tl dedi dedim, o da cok iyi fiyat bence ona yaptirin o zaman dedi :) Belki yarin yaptiririm. Kredi kartiyla 2 ye falan bolse....Aglanacak halime guluyorum, simdi su 1000 tl ile ne guzel alisveris yapilirdi di mi ama :)

Evet kızlar eski sayfalardan toparlayıp bir liste yaptım Ankara buluşmasına katılacak başka arkadaşlar da varsa onlarıda ekleyelim. Yer ve tarih konusunda da hem fikir olmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Buluşmaya katılacaklar.......................Tarih...............................Saat..............................Yer

Digucum.............................................?.........................6 dan sonra uygun.....................?
Leydi..................................................?.........................6 dan sonra uygun.................... ?
Pixxie.................................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall
Eddas.................................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall
Demoniac............................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall

ankamall olmasın yaa oturcak yer yok bişey yok orda buluşup ayakta nereye gideceğimize mi karar vercez....öyle olmasın oturup beklenecek yerler olsun....mesela tunalıda bi yer yada bahçelide mekan olsun yani ne dersiniz olumunekankayizsmile

ankamall olmasın yaa oturcak yer yok bişey yok orda buluşup ayakta nereye gideceğimize mi karar vercez....öyle olmasın oturup beklenecek yerler olsun....mesela tunalıda bi yer yada bahçelide mekan olsun yani ne dersiniz olumunekankayizsmile

Tamam şekerim :) Sen iste kaydirigubbakcemile2 herkesin gelebileceği bir yer olsun. Fikirler gelsin bakalım, ortak bir nokta buluruz :)

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizleri hep uzaktan takip ettim.benimde bacaklarımın arasında boşluk var ve çarpıklık.3 temmuza dr.ahmet beyden randevu aldım ,bir aksilik çıkmazsa gideceğim.muayene sonucu ne gerekiyorsa yaptıracağım.bu arada ameliyat ücretini bilen var mı ?

6 küsur denmişti geçen ay yanlış hatırlamıyorsam.

6 küsür çok para yaa..doktor beyden fiyat aralığı istedim ama daha cvp gelmedi.o kadar bir fiyat verecekse hemen randevuyu iptal ettireyim ..istanbulda daha ucuza yapan yok mu arkaşadaşlar.

Evet kızlar eski sayfalardan toparlayıp bir liste yaptım Ankara buluşmasına katılacak başka arkadaşlar da varsa onlarıda ekleyelim. Yer ve tarih konusunda da hem fikir olmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Buluşmaya katılacaklar.......................Tarih...............................Saat..............................Yer

Digucum.............................................?.........................6 dan sonra uygun.....................?
Leydi..................................................?.........................6 dan sonra uygun.................... ?
Pixxie.................................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall
Eddas.................................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall
Demoniac............................................?.........................6 dan sonra uygun................Ankamall

Bana Ankamall de bahçeli de uyar arkadaşlar.ayrıca ankamall de oturacak yer var yok değil mesela tam ankamall ile migros arasında orta katta homestore cafe var. Cok da guzel bi yer. ama yine de siz bilirsiniz. herkese neresi uygun olacaksa orası olsun.

Merhaba buket38, aramıza hoş geldin :) Sen ankaradasın. Bence senin için Ferruh Bey daha uygun gibi. Hem daha uygun fiyatla ameliyat yapıyor hem de sonuçlar genelde iyi. İşine karışmak gibi olmasın ama fikir vereyim dedim sadece :))))

teşekkür ederim yoncayonca
işine karışmak gibi olmasın ne demek ben daha yeni katıldım sizin görüşleriniz önemli benim için

ayrıca leydi 063 anladığım kadarıyla bu forumun başından beri var. Onun için Leydi 063 sence kime olmalıyım.Umarım arada kaynayıp gitmrz mesajım. Özelden atamıyorum.Çünkü 50 tane msj yazmam gerekiyormuş

6 küsür çok para yaa..doktor beyden fiyat aralığı istedim ama daha cvp gelmedi.o kadar bir fiyat verecekse hemen randevuyu iptal ettireyim ..istanbulda daha ucuza yapan yok mu arkaşadaşlar.

yanlış bilgi vermiş olmayayım sen yine de kendisinden öğren.
başka bir başlık açılmıştı daha önce, ahmet karacalara ameliyat olmak isteyenler gibi bir başlıktı, başlığı açan arkadaşa sormuştum fiyatı, yanılmıyorsam normalde 6,5 ama bu forum aracılığıyla toplu gidilirse 6 demişti. sonuçta herkese yapılacak işlem aynı değildir, sana daha farklı bir fiyat söylenebilir.

buket38 canım doktor adı veremem ki; yani herkese göre değişir doktor memnuniyeti ve yaptığı iş ortaya çıkardıgı sonuc şuan popüler olan ahmet karacalar,ferruh bingöl falan, ahmet karacalar ist da sanırım ferruh beye bende gittim gördüm yaptıgı bacak resimlerini gösterdi ve ben cok başarılı buldum 1 sene öncesinden yaptıgı bacak resimlerinide gösterdi erime olmamıs hastalarda ama dikkat bu bizde de olmaz anlamında diil herkesin bünyesi farklı sonucta ama ben onun cıkardıgı sonucları begendim angel vardı ferruh beye amelıyat olmustu ve hiç erime olmadıgını yazmıstı ne zamandır gelmıyo foruma aslında gelse ve bilgi verse güzel olurdu....
yani doktora sen karar vermelisin canım hemen bir doktora gidip karar verme iyice araştır liste yap kendine, hepsiyle görüş öyle karar ver....

Kızlar selam... Ameliyat olanlar nasılsınız... Bu yaz diğerlerinden farklı geçiyordur umarım sizler için... DıGUCUM ve MELıKE resimlerinizi bekliyoruz...

JEZABEL sana katılıyorum. O para ile bir sürü kıyafet alırdın bu dert olmasa idi eğer... Bazen isyan ediyorum ama elden birşey gelmiyor... Neyse bunada şükür... Artık hiç olmazsa yağ enjeksiyonu gibi implant gibi çözümlerde var. Önceden çözümsüz diyordu herkes... Keşke daha kalıcı ve ameliyatsız bir çözüm olsa... Hayal edelim :))) Herşey hayal etmekle başlıyor :)

ferruh bingöl aklımda olan isim ama benim 1 seneyi bulur iyice kendime gelmeyi beklıyorum her anlamda:)) canım ay bu arada sen benden resim istemiştin demi nikinden hatırladım şimdi :1:
özelden yollayım şimdi

Back
X