Karanfil bilmediğim için ayrıntıları soruyorum kusura bakma, Ferruh bey in vucuttan aldığı yağların liposuction dan farkı nedir? daha az mı alınıyor... benim korkum, bende doğum çatlakları var, muhtemelen karından ve üst bacaktan yağ alır benden, ancak bu yağ aldığı yerlerde sorun oluyor mu daha sonra lipo da dalgalanma falan oluyormuş ondan çok korkuyorum açıkcası, çatlak izlerinin üzerine bir de görüntüde dalgalanma falan olursa diye....
Bu konuyu bende sordum, yag alınan yerlerde dalgalanma olup olmayacagını, bana Ferruh bey oyle birseyin olmayacagını, sadece yag alınan yerlerde cantimlik dikis izleri olucak sanırım sadece, oda zamanla belirginsizlesiyor zaten. Ama benden o kadar cesitli yerlerden alındıki delik desik oldum sanırım:))))) valla bacaklarım duzelsin o etegi bir kere rahatca giyeyim, gerisi hic onemli degil.Ama en onemlisi sonuc, insallah deger. Ben tatilimi bile yapamadım, Allah sonunu hayır etsin, biraz duzeleyim hemen resim ekliycem, su an bacaklarim sismis sanirim, sosise benziyorlara.s.