Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr. Hasan Bey Prensip olarak bilgilendirme amaçli görüsmelerde ücret almıyor.yeteri kadar yağ olsaydı operasyon yaptıracaktım .4000 lira civarı.protez ise 6000 lira civarı.benim vücudum biraz kaslı o yüzden yeteri kadar yağ çıkmazmış.protezi önerdi.ben gizli yaptıracağım için protez biraz riskli geldi.ilk bir kaç gün yürümede zorluk ve ağrılar olabiliyormuş.bu durumu kimseden saklayamam..benim için hayal oldu malesef.yada acil yağ depolamam lazım
teşekkür ederim. benim bacaklarımın dizden aşağısının iç tarafında bayağı boşluk vardı ve yana doğru çıkık olduğundan bence baya kötüydü, o yüzden resimlerde de görüldüğü gibi bacaklarım tam birleşmiyor, yapısı öyle ama eskiye nazaran baya iyi. Ödediğim para diğer arkadaşlarla aynı 2500 tl ve korse için 70 tl. benim de diz içlerinden, kalçamdan ve göbeğimden yağlar alındı. umarım yağlarım erimez.
eski resimler Ferruh beyde var, bi sonraki gittiğimde alır yüklerim. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey.
canım cok güzel olmus gercekten açıklık falanda yok harikalarr.resimlerini aldıgında bizimle paylasırsan cok sevınırım..dilerim hiçç erimez yagların.saol verdıgın bılgıler ıcınde
canım saol bilgilendirdiğin için..peki 6000 liraya hastanede kalmada dahilmi.o gece kalıyormuyuz acaba hastanede?yagın erimeyeceginden emin olabilsem bende aslında gideip onu yaptırırım cünkü daha ucuz bir operasyon ama işte korkuyorum ya erirse diye.halbuki resim koyan arkadasların bacaklarıda harika olmus.[/Q
sanırım dahil canım.hastanede kalmak duruma göre değişiyormuş..çok ağrılı bir durum olursa kalmak gerekiyormuş.git bir görüş canım için rahat etsin
canım saol bilgilendirdiğin için..peki 6000 liraya hastanede kalmada dahilmi.o gece kalıyormuyuz acaba hastanede?yagın erimeyeceginden emin olabilsem bende aslında gideip onu yaptırırım cünkü daha ucuz bir operasyon ama işte korkuyorum ya erirse diye.halbuki resim koyan arkadasların bacaklarıda harika olmus.[/Q
sanırım dahil canım.hastanede kalmak duruma göre değişiyormuş..çok ağrılı bir durum olursa kalmak gerekiyormuş.git bir görüş canım için rahat etsin
eylül canım haklısın bende birgün randevu alıyım görüşyim dediğin gibi içim rahatlar.buarada albümüme becerebilirsem resim ekliycem bakarsınız,inşallah hepimiz için en iyisi olur kızlar:enbuyukkk:
Arkadaşlar bende resim ekledim bir bakar mısınız albüme yorumlarınız çok önemli benim için...
Canım gerçekten mi yani senin bacaklarına benzeyeceğini bilsem hiç durmayacağım kaç kilosun sen yeterli yağ alabildi yani birde aynı gün yürüyebildin mi ?
Sparksofeyes ... Harika olmuş bacakların walla. İnsanın bunların sonradan amelşaytla böyle olduğuna inanması çok güç anadan sütun bacak doğmuşsun gibi duruyo. Süüüpper. Darısı bize...
iyi geceler tekrar, benim bugun 5. gunum. daha rahatım yurume konusunda, ama cok ayakta kalırsam tekrar yurumem kısıtlanıyor. Dun gece corab cıkardım, bantlarıda, oda ayrı bir iskenceydi, sol bacagım sagdan daha kalın, cunku hem morarmıs hem sismis durumda. Gece rahat edemedim corabı sabah tekrar giydim, benim Ferruh beye ameliyt olanlara sormak istedigim seyler var, hareket etmekmi gerek yoksa etmemekmi? yani yagların tutunması icin. Valla erirler diye korkumdan fazla yurumuyorum, yurumezssem belki tutunmaz diyede kafam karıstı, doktora sormaktan ziyade sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum, cevap verirseniz sevinirim. Yarın nasip olursa foto ekliycem, a.s.